Consulta las opiniones de los clientes
Venlig og super professionel service. Alt materiel lejet var i fin stand. Vil helt sikkert leje hos Felder igen.
God service og stor imødekommenhed, da periode for teltleje skulle ændres. Der svares hurtigt retur på henvendelser. Meget pænt telt og let at sætte op, alt servicet var af god kvalitet og rent ved mo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Felder Udlejning er en virksomhed beliggende i Christiansfeld. Vi er glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af Fest- og service udlejning, i hele Danmark. Vi har alt hvad du skal bruge til festen bl.a. telte, stole, borde, service og fadøl. Vi bestræber os på at levere den bedst mulige service for dig! Kontakt os gerne for at høre mere.
Información de contacto
Industrivej 9, 6070, Christiansfeld, Dinamarca
- 28 30 66 66
- info@felderudlejning.dk
- felderudlejning.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Venlig og super professionel service
Venlig og super professionel service.
Alt materiel lejet var i fin stand.
Vil helt sikkert leje hos Felder igen.
Eksemplarisk service af Søren og hans…
Eksemplarisk service af Søren og hans firma. Vi fik gode råd og vejledning fra start til slut. Alt var som aftalt og Søren var altid til rådighed på telefonen. Betaling var intet hastværk og vi fik refunderet det som ikke var brugt af fadøl uden nogen former for slinger i valsen. Alt i alt en super god oplevelse - det er bestemt ikke sidste gang vi bruger jer 🙏🏻
Tak
Mvh.
Kevin og Carina
Alt spillede og gode leveringspriser
Alt spillede og gode leveringspriser, modsat konkurrenter!
Teltet vi lejede var nemt at opsætte
Teltet vi lejede var nemt at opsætte. Vi lejede også borde, stole og bestik. Alt sammen i god kvalitet. Stolene var utrolig behagelige at sidde på, og de er flotte. Godt bestik som prydede borddækningen. Service af levering og afhentning af teltet var helt i top. Ved dette firma er en aftale en aftale. Næste gang vi holder sommerfest lejer vi teltet her igen.
Super søde og kompetente
Super søde og kompetente, en tryg og dejlig oplevelse!
Vi lånt fadøl anlæg og slushice…
Vi lånt fadøl anlæg og slushice maskine. alt fungere og kørt perfekt. helt klar anbefaling her fra.
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse! Meget fleksible, fair priser og levering som aftalt 👏🏻
Leje af Borde og Stole
Leje af Borde og Stole.
Hurtig levering og god service og lige så hurtig og god afhentning.
Kan varmt anbefales, jeg bestiller i hvert fald mine borde og stole derfra næste gang.
Mvh Per Madsen
Varm anbefaling!
Næste gang vi holder fest og har brug for service, lejer vi fra Felder Udlejning igen.
Her får du et stort udvalg, fair priser og god betjening. Tilmed er hjemmesiden godt opbygget og dejlig overskuelig - hvilket ikke er en selvfølge for udlejningsvirksomheder.
God service, overholder aftaler og en helt igennem god oplevelse at leje festudstyr herfra
Enkel bestilling
Enkel bestilling, super fleksibel justering og frem for alt: totalt overbevisende levering og afhentning.
sublim service
Tak til Søren - Felder udlejning
Kommunikationen har været super, og det hele har bare spillet fra start til slut
Felder udlejning havde alt det vi skulle bruge til vores havebryllup, og det hele var i god stand, og det virkede bare.
Så super tak for jeres kæmpe hjælp, som gjorde at vi ikke havde de store bekymringer op til festen.
Carsten Berg
Altid god service og fleksibilitet
Altid god service og fleksibilitet. Stort udvalg til fornuftige priser.
De bedste anbefalinger herfra!
Super let at bestille det vi havde brug…
Super let at bestille det vi havde brug for. Ændringer ikke noget problem. Vi fik det i god tid og alt var med.
1000 tak
Allan
Det bestilte blev afleveret som aftalt
Det bestilte blev afleveret som aftalt, i pænt og rent.
Nem og overskuelig bestilling, hurtig svar på mail. God oplevelse og gode priser. Kan kun anbefale Felderudlejning!
Virkelig god service og fair priser…
Virkelig god service og fair priser ift. konkurrenterne i området.
Alt tip-top
Afhentning og returnering fungerede fuldstændigt problemfrit. Borde og bænke var i rigtig god stand og stod klar da vi kom. God pris og venlig kommunikation samt gode tilkørselsforhold. Gerne igen :D
Glimrende til festudlejning
God og hurtig kundeservice.
Vi lejede telt, borde+duge og stole - alt var upåklageligt og fint. God video til hjælp til samling af telt.
Service, borde og stole.
Nem hjemmeside at bestille fra.
Hurtigt svar når man sender en mail.
Perfekt kommunikation om levering og afhentning.
La experiencia Trustpilot