Eksemplarisk service af Søren og hans firma. Vi fik gode råd og vejledning fra start til slut. Alt var som aftalt og Søren var altid til rådighed på telefonen. Betaling var intet hastværk og vi f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Teltet vi lejede var nemt at opsætte. Vi lejede også borde, stole og bestik. Alt sammen i god kvalitet. Stolene var utrolig behagelige at sidde på, og de er flotte. Godt bestik som prydede borddækning... Ver más
Venlig og super professionel service. Alt materiel lejet var i fin stand. Vil helt sikkert leje hos Felder igen.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Felder Udlejning er en virksomhed beliggende i Christiansfeld. Vi er glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af Fest- og service udlejning, i hele Danmark. Vi har alt hvad du skal bruge til festen bl.a. telte, stole, borde, service og fadøl. Vi bestræber os på at levere den bedst mulige service for dig! Kontakt os gerne for at høre mere.
Información de contacto
Industrivej 9, 6070, Christiansfeld, Dinamarca
- 28 30 66 66
- info@felderudlejning.dk
- felderudlejning.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var en success af leje hos Felder…
En stor anbefaling fra os til Felder Udlejning. Alt som aftalt og til tiden.
Rigtig god service
Rigitg god service og hurtig tilbagemelding med ændringer i bestilling. Prisen er god
God service, alt var godt.
Alt i god kvalitet og leveret/afhentet til tiden, kan klart anbefales.
Alt forløb supergodt
Alt forløb supergodt, fin og hurtig kommunikation, kan varmt anbefales
Vil helt sikkert leje fra Felder igen
Vil helt sikkert leje fra Felder igen. Virkelig god service. Tusind tak!
Levering til tiden og også nedtagning.
Levering til tiden og også nedtagning.
Meget fleksible.
Søde mennesker
Alt var helt perfekt 😊👍🏼🍻🍺
Nemt at bestille..
God service og rådgivning.
Så alt i alt helt perfekt 😊🍻
Top service.
God hjemmeside, hvor det er nemt at bestille. Levering og afhentning til aftalt tid, vi kan klart anbefale dem 💪🏻
God service og stor imødekommenhed
God service og stor imødekommenhed, da periode for teltleje skulle ændres. Der svares hurtigt retur på henvendelser. Meget pænt telt og let at sætte op, alt servicet var af god kvalitet og rent ved modtagelse. Vi vil helt sikkert bruge Felder Udlejning igen.
Teltet var fint og rent, men …
Teltet var fint og rent, men vi manglede splitter og andre småting som ødelagde fornemmelsen af at alt var i orden. Opsætningsvejledning på YouTube fungerede fint for os. Prisen god
Super god service og nogle behagelige…
Super god service og nogle behagelige mennesker. Kan klart anbefales.
Bestiller meget gerne herfra igen
Rimelige priser, nem og hurtig bestilling og rigtig venlig betjening både ved afhentning god aflevering af fadølsanlæg. Jeg bestiller helt sikkert gerne herfra igen.
Rigtig god service 😊
Rigtig god service 😊
Vi lejede næsten alt til vores fest hos jer, og der manglede bare ingenting 😊
Det er ikke sidste gang og kan varmt anbefale det til andre 😊
We had really good experiences with…
We had really good experiences with Soren .. They really helped and explained me different services that they provide and helped us best options for us … everything was perfect as they promised.. very happy to take their service 😊😊
Nemt at bestille, god service, ændrede i ordren flere gange uden problemer. Fik leveret og afhentet borde, stole, service, slushice og softice maskine
La experiencia Trustpilot