Felices.nl Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fijne producten Ik heb een aantal producten met rozenolie gekocht eigenlijk omdat ik fan ben van producten met rozengeur,de meeste producten ruiken niet eens naar rozen ,maar deze product... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De gevraagde artikelen snel geleverd Ik ben nu begonnen met het te gebruiken. Ik ben er heel blij mee precies wat mijn zeer gevoelige huid nodig heef6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige producten. Alle producten die ik besteld heb bij deze firma zijn van prima kwaliteit. Doen wat ze beloven en hebben een goede prijs. Ik ben echt heel tevreden over Felice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gewoon top! Ik heb een gevoelige, neiging tot atopische eczeem, droog pluizig haar en jeukende hoofdhuid. Al van alle (bekende en dure) merken geprobeerd. Het enige waar ik geen problemen mee heb geha... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

58 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er waren mooie dingen bij maar er was…

Er waren mooie dingen bij maar er was ook iets stuk.spijtig

27 de febrero de 2024

Erg om te horen, u gaaf door dat alleen 1 jurk had wat loze haren
Was daar nog meer stuk?
Excuses maar de jurk kwam terug en is alles goed, toch ?
Met vriendelijke groet
Hilda

Goede kwaliteit artikelen…

Goede kwaliteit artikelen (haarverzorging). Ik kreeg gratis samples bij deze 1e aankoop, heel leuk. Daar zat ook een heel fijne nachtcrème bij.

4 de marzo de 2024

Online besteld

Online besteld: vlot en makkelijk te doen, heldere foto’s en fijn dat er een woordje uitleg bij elke thee wordt gegeven, was aangenaam verrast door de kwaliteit en de originaliteit van de thee'tjes. De thee’tjes zijn echt top ! Boordevol heerlijke eerlijke geuren en smaken. Snelle service en zo sympathiek met een persoonlijk berichtje bij je bestelling. Ik ben super blij met Felices.nl de beste site van Nederland

8 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Dank je zo veel
Wonderlijke woorden zeg, vullen ze mijn hart in

Mooie kleding

Mooie kleding, snel geleverd, goed ingepakt. Ik ben tevreden.

10 de febrero de 2024

Dank je wel

Retour ging bijzonder vlot

Retour ging bijzonder vlot, vrindelijk en behulpzaam en persoonlijk. Echt fijne ervaring.

29 de enero de 2024

Respuesta de Felices.nl

Dank je voor de positieve reactie
Allen jammer was de jumpsuit niet aan wens, volgende keer mag u voor meer foto's of info van mij voor u bestel
Zo verminderen we alle twee kosten en teleurstelling
Lieve groeten

Geweldige webshop!

Zoveel redenen om deze webshop te bezoeken. Uitgevoerde, duidelijke beschrijving van de producten. Foto’s die 100% overeenkomen met het product. Snelle service. Producten zijn goed en veilig voor vervoer verpakt.

22 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ook bij retour goede service

Mooie kurken tas gevonden bij Felices. Makkelijk besteld en snel bezorgd. Helaas bleek deze in het echt toch anders dan de afbeelding deed vermoeden. Hulp bij retourneren was fijn en vlot. Geld was binnen enkele dagen alweer teruggestort.

22 de enero de 2024

Respuesta de Felices.nl

Ja jammer dat de tas tegen viel
Dank u voor de vertrouw en goede recentie

Fijne Italiaanse en Russische producten

Fijne producten! Kwalitatief goed.
De website deed het niet goed. Heb een berichtje achtergelaten en werd snel teruggebeld. Een fijn en eerlijk persoon die afspraken nakomt en oprecht met je meedenkt.
Snel geleverd en veel samples.

Helemaal blij mee 😊
Dankjewel 🙏

12 de diciembre de 2023

Respuesta de Felices.nl

Wow wat lief om alles te lezen
Dank je zo veel voor de prachtige gedachten
Dank je zo veel

Fijn bedrijf

Goede snelle levering
Duidelijke website en veel sortering

8 de septiembre de 2023

Respuesta de Felices.nl

Zeer lief om jouw recensie te lezen, Danke je

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vaste shampoo- en verzorging klant

Ik ben heel tevreden van de heerlijke producten van Felices en voel me in de watten gelegd met de leuke extra attentie(s) die ik in het pakketje mag binnenkrijgen. Hartelijk dank!

27 de agosto de 2023

Dank je zo veel 🦋

8 consejos para escribir buenas reseñas.