Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erg teleurstellende ervaring. Mijn pakket is nooit bij mij aangekomen - het lijkt door iemand anders te zijn opgehaald, maar daar kan ik niets aan doen. Ik heb wel een reactie gekregen van de klantens... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en na telefonisch contact is dat hersteld. Ik wacht nog op terugbetaling maar dat kan 14 dagen duren. Een paar dagen later mijn aankoop installeren. En er o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 mooie fietstassen besteld, geleverd binnen de afgesproken tijd. Scherp geprijsd, prima product. Zou daar de volgende keer weer bestellen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en leuke tas. Mis alleen 2e bevestiging ( zitten alleen bevestigingen aan bagagedrager) en er zitten 2 stukken stof oid bij waarvan volstrekt onduidelijk is waar ze voor dienen. (Geen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 14% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

3,8

Todas las opiniones

73 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top ervaring

Het was snel geleverd en alles was in orde. De handleiding die erbij zat was ook heel duidelijk en het stoeltje was binnen 5 minuten geïnstalleerd.

Alle communicatie en levering is volledig correct verlopen.

18 de mayo de 2026

Goede prijs en service

Goede service voor goede prijs.
Ik verwarde deze site met een andere. Excuses daarvoor.

18 de mayo de 2026

Respuesta de Fiets-stoeltje.nl

Bedankt voor uw review, geen probleem, veel fietsplezier gewenst!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is nu 6 weken geleden dat ik een…

Het is nu 6 weken geleden dat ik een fietshelm besteld heb en steeds wordt gezegd: volgende week of het is beter als je mailt. Alleen wordt er nooit op gereageerd. Het is dus inderdaad oplichting. Wat een onaardige man aan de lijn zeg! Hij begon nog te lachen ook.

19 de mayo de 2026

Respuesta de Fiets-stoeltje.nl

Op de bestelde fietshelm stond van te voren aangegeven dat deze een langere levertijd had en Niet op voorraad was (betreft een nieuwe kleur/maat model) hierdoor is de levertijd lang. U heeft aangegeven hem te willen annuleren via de telefoon, dat is zeker mogelijk hiervoor hebben we echter even schriftelijk een berichtje nodig. Dan wordt dit zonder problemen opgepakt. De reden dat er gelachen werd komt door uw eigen sarcastische opmerking dat dat dan ook zeker 6 weken ging duren waarna u ophing. Een bestelling kan ter aller tijde geannuleerd worden, helaas hebben wij levertijden van nieuwe producten niet zelf in de hand en moeten op de informatie die wij krijgen van fabrikanten af gaan die wij doorspelen.

We horen graag om welke order het gaat en dan wordt hij gewoon netjes geannuleerd en verwerkt.

2 achterzitjes besteld

2 achterzitjes besteld, bij een was helaas de beugel ter bevrstiging van het voetssteuntje afgebroken. Maar na snel contact kregen we het onderdeel na gestuurd. Zeer tevreden over de producten maar zeker ook over de service. Een aanrader dus.

17 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle reactie op mijn mail en ook nog eens een super mooi windscherm erbij als presentje. Top.

7 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling niet geleverd, oplichting!

Bestelling zou binnen 2 werkdagen verstuurd worden, dat zijn er 4 geworden. 6 dagen na het "versturen" van mijn pakketje heb ik nog altijd geen track en trace en betwijfel ik of het pakketje uberhaupt wel verzonden is.

Al 2 keer contact opgenomen en telkens zou het uitgezocht worden en zou ik gemaild worden, maar dat is niet gebeurd tot nu toe.

Ik begin te denken dat dit oplichters zijn. Ik zou het zekere voor het onzekere nemen en op een andere website bestellen. Bij deze website ontvang je je bestelling weken later (als dat uberhaupt nog gaat gebeuren) of helemaal niet.....

Update- ondertussen 6 keer contact gehad, telkens met loze beloftes. Er wordt niet meer gereageerd door het bedrijf dus ik kan concluderen dat hier helaas oplichters aan de gang zijn. Bestel hier niet!

25 de marzo de 2026

Respuesta de Fiets-stoeltje.nl

Er is zeker gereageerd en er is telefonisch contact geweest en is na mislukte levering door toeleverproblemen is de bestelling geannuleerd en gecrediteerd.

8 consejos para escribir buenas reseñas.