Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erg teleurstellende ervaring. Mijn pakket is nooit bij mij aangekomen - het lijkt door iemand anders te zijn opgehaald, maar daar kan ik niets aan doen. Ik heb wel een reactie gekregen van de klantens... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en na telefonisch contact is dat hersteld. Ik wacht nog op terugbetaling maar dat kan 14 dagen duren. Een paar dagen later mijn aankoop installeren. En er o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 mooie fietstassen besteld, geleverd binnen de afgesproken tijd. Scherp geprijsd, prima product. Zou daar de volgende keer weer bestellen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en leuke tas. Mis alleen 2e bevestiging ( zitten alleen bevestigingen aan bagagedrager) en er zitten 2 stukken stof oid bij waarvan volstrekt onduidelijk is waar ze voor dienen. (Geen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 14% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

3,8

Todas las opiniones

73 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Communicatie is wel een dingetje

Communicatie is wel een dingetje , ik kreeg een paar uur van te voren de melding dat het pakje bezorgd zou worden .. en de verpakking was open gesneden .. ? Iig , ik heb wel geleverd gekregen wat ik besteld had , dank daarvoor .

9 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Loze beloftes en geen product

1 tot 2 werkdagen levertijd stond er, na een week maar eens een mail gestuurd geen antwoord. Gebeld och ja er is iets fout gegaan we maken het vandaag in orde, niet dus 2 weken later nog niks. Er wordt niet op mail gereageerd, als je belt krojg je geen enkel excuus of sorry alleen maar loze beloftes van terugbellen of het in orde maken. Gelukkig waren ze na een aantal boze telefoontjes dan toch wel bereid het geld terug te storten. Zo run je toch geen winkel!

3 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb een verkeerd product ontvangen

Ik heb een verkeerd product ontvangen. Er is mij beloofd dat ik een retour etiket zou ontvangen. Daar wacht ik nu al bijna een week op. Ik hoop dat de terugbetaling vlotter verloopt.

29 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had mijn fietshelmpje snel nodig…

Ik had mijn fietshelmpje snel nodig voor mijn kleindochter. Ik heb hier 's avonds nog over gebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Beloofd dat ze er alles aan gingen doen om , om het te laten lukken. Dat hebben ze ook gedaan . een dag later had ik hem ook .Super!!!

4 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Montage lastig, maar tevreden met eindproduct

Het buiszadel was lastig in elkaar te zetten, en de handleiding kon ook duidelijker. Toen het buiszadel eenmaal in elkaar zat werkte het goed! De medewerker van de klantenservice was ook erg behulpzaam toen bleek dat ik voor mijn type fiets langere bouten nodig had

23 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Toch niet helemaal ok.

Ik bestel een Hebie stuurdemper, een Duits merk wat al >100 jaar bestaat. Ze leveren een Mirage stuurdemper. Mirage, (huis)merk van Buzaglo een groothandel/importeur. Waarschijnlijk dus chinese import.

Ze doen hetzelfde en de Mirage zit op de fiets. Maar het is toch wat anders dan de Hebie stuurdemper. Een product gemaakt in Bielefeld Duitsland. Zet de mirage dan niet op de site als een Hebie. (Je verkoopt toch ook geen chineese b merken als shimano XTR?

3 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snelle verzending, geen contact meer met klantenservice

Snelle verzending, scherpe prijs voor mijn fietsstoeltje. Nu is alleen mijn bijpassende helm beschadigd, de buitenste laag laat los. 31 augustus zou er overlegd worden met de fabrikant, hierna geen contact meer met de klantenservice kunnen krijgen. Ik heb 29 sept en vandaag een mail gestuurd of ze al een oplossing weten... Zonde! Hoop dat het, ook al is het 6 weken geleden, toch nog opgelost wordt!

Update: ik heb uiteindelijk een nieuwe helm toegestuurd gekregen. Dus toch een fijne oplossing, jammer dat het zo lang heeft geduurd.

11 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een op voorraad zijnde fietsmand met…

Een op voorraad zijnde fietsmand met deksel is nooit geleverd. Zou op voorraad zijn en binnen een paar dagen geleverd worden. Het was een verjaardagscadeau. Contact verliep zeer moeizaam, Reageerde zeer summier op mails, telefonisch bijna nooit bereikbaar en als je de heer dan eindelijk een keer sprak, kwam het over dat we eigenlijk alleen maar lastig waren en gewoon moesten afwachten. Constant andere uitvluchten waarom de mand er nog niet was. Eerst was deze verstuurd, daarna zou hij worden verstuurd en de derde keer was hij nog helemaal niet op voorraad. Onze tip: betaal met Klarna achteraf, dan ga je in ieder geval niet het schip in. Wij zullen er nooit meer bestellen.

15 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.