Erg teleurstellende ervaring. Mijn pakket is nooit bij mij aangekomen - het lijkt door iemand anders te zijn opgehaald, maar daar kan ik niets aan doen. Ik heb wel een reactie gekregen van de klantens... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en na telefonisch contact is dat hersteld. Ik wacht nog op terugbetaling maar dat kan 14 dagen duren. Een paar dagen later mijn aankoop installeren. En er o... Ver más
2 mooie fietstassen besteld, geleverd binnen de afgesproken tijd. Scherp geprijsd, prima product. Zou daar de volgende keer weer bestellen.
Snelle levering en leuke tas. Mis alleen 2e bevestiging ( zitten alleen bevestigingen aan bagagedrager) en er zitten 2 stukken stof oid bij waarvan volstrekt onduidelijk is waar ze voor dienen. (Geen... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.
Información de contacto
Steenstraat 19, 5521KN, Eersel, Holanda
- 085-06 06 662
- info@fiets-stoeltje.nl
- fiets-stoeltje.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 14% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Snel geleverd mooie stevige fietstas
Snel geleverd mooie stevige fietstas
Bestelling goed omgezet.
Zelf een verkeerde bestelling gedaan, werd gelijk geregeld door het juiste. Snel antwoord via de mail.
Super kwaliteit
Super kwaliteit, goed ingepakt.
Heel erg tevreden over.
Uitstekende customer service
Hadden langere schroeven nodig in te bevestigen en werden meteen opgestuurd. Ook telefonisch werd er snel en kordaat gereageerd.
Zeer slechte retour service
De ontvangen fietsmand was beschadigd en leek 2e hands. Voor het retour zenden waren ze slecht bereikbaar en na weken bellen/mailen is het via whatsapp uiteindelijk gelukt om contact met ze te krijgen om de retourzending te regelen.
Vervolgens duurde het weer weken voordat ik mijn geld retour kreeg. Ook hier zijn weer de nodige whatsapp berichtjes voor nodig geweest.
2 maand!!!!! na de eerste retourmelding heb ik pas mijn geld retour ontvangen.
Snelle bezorging en alle goede…
Snelle bezorging en alle goede producten in tact geleverd (fietskussen+rugsteuntje+voetsteuntjes+jasbeschermers)
Betrouwbare leverancier
Betrouwbare leverancier; snelle levering en het artikel is goed verpakt aangekomen en is een top-stoeltje !
Goede service!
Van ons gekochte fietsstoeltje deed het slot het vanaf het begin niet, waardoor we deze niet op de fiets konden zetten. Na een telefoontje en mail met foto's direct een nieuwe toegestuurd gekregen en de oude retour gestuurd. Super!
Goed geholpen met advies
Doet wat het moet doen
Mijn herenfiets heeft iets dikkere buizen dan een gewone. De klemmen passen ondanks dat, heel goed. Er zijn extra lange bouten meegeleverd.
Snel geleverd, goed materiaal en gemakkelijk te monteren.
Let op retourkosten zelf betalen!!
Per abuis een verkeerde fietstas besteld waar geen MIK systeem op zit. Bedoeling was retour te sturen en de juiste tas opnieuw bestellen. Wat schetst mijn verbazing bij het retourneren, de kosten zijn voor de klant! Mijn keus was dus snel gemaakt! Hier bestel ik niets meer! Daarbij ook erg onvriendelijk personeel! Geen professioneel bedrijf. Wat je ook niet kan verwachten bij deze naam van het bedrijf fietsstoeltje. Inmiddels heb ik een veel mooiere tas besteld en ontvangen voor een veel betere prijs dan bij dit kneusbedrijf.
Update:
Regels Nederland:
Koop bij een webshop (consument → ondernemer)
In de EU en Nederland geldt het herroepingsrecht: een consument mag binnen 14 dagen na ontvangst de koop zonder reden ontbinden.
De webshop mag de retourkosten aan de consument doorberekenen, mits dit vooraf duidelijk is gecommuniceerd (bijvoorbeeld in de algemene voorwaarden of tijdens het bestelproces).
Nergens in het bestelproces wordt dit vermeldt.

Respuesta de Fiets-stoeltje.nl
Fijne fietstas, super prijs
Keurig netjes verpakt en nog een extra tas er omheen.
Fietslamp besteld-niet geleverd.
Fietslamp besteld, was op voorraad. Tijdje niets gehoord. Na informeren werd gezegd dat artikel niet meer leverbaar is en dat er een mail over is gestuurd. Ik heb hier geen enkele mail ontvangen, ook niet in de spambox. Artikel blijkt nog steeds leverbaar op de website. Na opnieuw informeren: geen reactie. Geld is teruggestort op mijn rekening. Al met al toch een slechte service. Ik zal hier niets meer kopen.
Cursus klantvriendelijkheid zal niet misstaan
Artikel wijkt af van de product specificaties. Meneer van de klantenservices erg onklantvriendelijk. Geen mogelijk tot gratis retourneren terwijl het een fout van hun betreft. Lichten je ook op met de verzendkosten. Je moet betalen voor pakketpost maar artikel werd via de brievenbus bezorgd. Koop hier nooit wat.

Respuesta de Fiets-stoeltje.nl
Hele goede ervaring maandag avond…
Hele goede ervaring maandag avond besteld woensdag in huis perfect.
Werd ook nog super vriendelijk geholpen of het stoeltje wel zou passen op de fiets . Dus raad dit iedereen aan heel fijn dit.
Makkelijk te bestellen en binnen 3…
Makkelijk te bestellen en binnen 3 werkdagen binnen.
Alles goed en duidelijk geregeld
Alles goed en duidelijk geregeld. Alleen bezorging GLS was een ramp.
Ze kregen de pakketautomaat niet open en dys lueten ze het pakket maar staan op status onderweg. Uiteindelijk na zelf contact op te nemen met GLS pakket 8km verderop kunnen gaan ophalen.
Gewoon gedaan wat ze moesten doen!
Gewoon gedaan wat ze moesten doen!! Helemaal prima dus!!
24 juni een bestelling geplaatst
24 juni een bestelling geplaatst, nog altijd niets ontvangen...
Bestelling dan ook geannuleerd