Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Unieke winkel in Europa! Gigantische voorraad , top kwaliteit en vriendelijke service . Helemaal vanuit België hier naartoe gekomen , maar het was het meer dan waard !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goed geholpen .. onze eerste keer hier en goed geïnformeerd over alle soorten handschoenen 👊🏻 ook netjes om Te vragen welk budget we ongeveer we wilden uitgeven . Zeker voor herhaling als... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vaste klant, koop er zowel online als fysiek in de winkel. Eigenaar en medewerkers veel verstand hebben van hun producten. Nemen tijd om je te helpen, oprechte advies i.p.v. verkooppraatjes, ruilen va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Edsinio, top gozer heeft me goed geholpen aan nieuwe rival handschoenen & een nieuwe Rival hoofdkap. Hij nam rustig de tijd heeft me echt heel goed geholpen geen verkopers praatje. Ik kom zeker nog te... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para artes marciales
  2. Club de boxeo
  3. Tienda de equipos para fitness
  4. Tienda de deportes

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De vechtsportwinkel voor de beste en goedkoopste kickbox spullen en andere vechtsport artikelen in Capelle aan den IJssel. Dé Bokshandschoenen Specialist van Nederland

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,9

Todas las opiniones

60 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd goed advies en super…

Altijd goed advies en super klantvriendelijk. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Heb ik er al meerdere malen spullen gekocht. De producten voldoen aan mijn verwachting. Deze keer 2 shock doctor compressie broeken gekocht en een bus om je bokshandschoenen lekker fris te houden.
Als ik de mogelijkheid had om 6 sterren toe te kennen dan had ik dat zeker gedaan.

Bedankt weer en tot de volgende aankoop. Waarschijnlijk de bokshandschoenen van Rivals.

29 de junio de 2025

Behulpzaam en goed advies

Ik heb niet een gemakkelijke handschoenmaat. Om die reden bij Fight2Win terecht gekomen, mede vanwege de vele goede reviews. En die blijken ook terecht te zijn. De medewerker denkt mee en probeert een handschoen te vinden naar je wensen. En daar ligt ook de nadruk op: wens en fitting van de klant. Het kan dan zo zijn dat de handschoen misschien wat duurder uitvalt (en ook dat valt mee), maar het werpt zeker zijn vruchten af! Nu heb ik zeer fijne King Pro Boxing Thor handschoenen waarbij ik geen last meer heb van mijn handen tijdens de training. Kortom: het is een professioneel winkel, met zeer goed advies en een zeer breed assortiment.

17 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Garantie snel en soepel afgehandeld

In dec Hayabusa T3 besteld als extra paar naast mijn T3 LX. Nu bleek dit paar al bij de zijkant bij de pink gescheurd te zijn. Gebruik het paar maar 1x per week. Gemaild dus. Eerste reactie was 'gaan we bij Hayabusa voorleggen' en ze hadden extra info nodig. Meestal krijg je dan een heen en weer van welles nietes. Maar paar dagen later kreeg ik een mail dat ze alvast het geld als Store Credit op mijn account hadden gezet om het meteen voor mij op te lossen. Echt helemaal top. Meteen een nieuwe set besteld: Twins BVGL3.

28 de junio de 2025

Hele fijne winkel

Zeer vriendelijke verkoper. Hele duidelijke uitleg. Kwam voor Rival bokshandschoenen en ben zeer tevreden naar huis gegaan. Bedankt!

20 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.