Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Runa har givet min mand og Jeg den bedste positive støtte til, at komme i gang med en forandring, et vægttab og et sundere liv. Hun har formået på hendes søde og professionelle måde, at hjælpe os t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Runa har fået mig til at forstå, hvordan man får sund kost til at gå hånd i hånd med en travl hverdag, børnefamilie og sociale arrangementer. I mit forløb har hun ikke sagt hvad jeg skulle gøre, me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Fit & Sund har jeg fået støtte til at nå mine mål med udgangspunkt i, hvad jeg kan lide at spise. Ingen løftede pegefingre eller halvstuderede kostråd, men seriøs, vidensbaseret og kærlig vejledni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fit&sund Ry "Sød og imødekommende diætist, Emma. Dejligt at finde ud af, at jeg ikke havde for meget fedt omkring organerne som frygtet. Motiverende for at komme igang med at træne for at opbygge m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Nutricionista

Escrito por la empresa

Vi tilbyder en høj faglighed ved Fit&Sund diætist, hvor vi vejleder ud fra evidensbaseret viden og den seneste forskning inden for ernæring og sundhed. Her vil din kostvejledning foregå med afsæt i dig, din situation, din hverdag og dine ønsker. Og vi bruger ikke forbud eller kure i vejledningen. Du kan blandt andet få behandling til vægttab, vægtøgning, IBS (irritabel tyktarm), spiseforstyrrelse og medicinsk vægttab. Din vejledning kan foregå i selve klinikken eller via videosamtale (hvor vi selvfølgelig hjælper dig med det tekniske). Der er mulighed for både individuelle samtaler samt par- eller gruppeforløb, hvor din behandler, Runa Gisladottir, Nynne Wiegand eller Anna Vestergaard sørger for at tage godt imod dig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kinda hard to cancel

Overall the Dietician was very helpful, but the package selling situation is a tad predatory, and while I was assured it was easy to cancel, it really isn't.
And I took around a month for a reply.

8 de enero de 2021

Hi Monika
We are sorry to hear you had this experience. You're welcome to send me an e-mail on komaarhus@fitogsund.dk so we can help you with this situation.

Kind regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været et super godt forløb

Det har været et super godt forløb, hvor jeg fik en masse gode og håndgribelige råd og tips omkring madvaner og indkøb.

21 de diciembre de 2020

Hej Ditte
Vi er glade for at høre, du har haft et super godt forløb 😀
Vi ønsker dig en glædelig jul 🎅

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har haft et forløb på ca

Jeg har haft et forløb på ca. 4 mdr. hvilket har motiveret mig til et vægttab på næste 10 kilo. Jeg har brugt Kathrine som sparring og hun har altid været hurtig til at svare på mails, hvis jeg har haft spørgsmål.

16 de diciembre de 2020

Hej Thomas
Tak for din anbefaling af Kathrine og tillykke med dit flotte vægttab 🙏 😀

Fit & Sund Ballerup

Hej.

Jeg har haft et 3-måneders forløb hos diætisten Kathrine i Fit & Sund Ballerup.
Og jeg har fået fuld valuta for pengene og rigtig god sparing og super nemme madplaner.
Vil til hver en tid anbefale hende til min omgangskreds.
Mvh Henriette Nielsen

14 de diciembre de 2020

Hej Henriette
Tak for din fine anbefaling af Kathrine 🙏
Det er dejligt at høre, du har fået god sparring og nemme planer. 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fællesskab med individuel vejledning og mål

Jeg har været på forløbet "Fitcamp". Her gives der tid og rum for gravist at ændre sine kost- og træningsvaner. Det er rart at være på hold med andre og Jane, som står for kostvejledningerne, får opbygget et fællesskab, hvor der er tillid og tryghed til at dele dårlige og gode vaner med hinanden. Man går altid fra kostvejledningerne med et fokusområde og med en følelse af at man lykkes med noget samt gode ideer til hvordan man kan føre sit fokusområde ud i livet.
Holdtræningen er med en god energi, varieret og med fokus på den enkelte. Trænerne er nærværende og er gode til at introducere nye øvelser så de bliver udført rigtigt. Det er virkeligt dejligt at træne på et mindre hold med andre kvinder som man kommer til at kende godt. Har man skavanker eller skader tager trænerne hensyn til det og vejleder gerne til hvad man også kan gøre derhjemme.

8 de diciembre de 2020

Hej Kristina
Tak for din flotte anbefaling af vores FitCamp 🙏
Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med vores kliniske diætist Jane, med de personlige trænere og ikke mindst har haft glæde af fællesskabet 😀

Tusind tak til Runa

Tusind tak til Runa. Hun lytter, støtter, opmuntrer og er en stor hjælp. Og bedst af alt, hun lader ikke en slippe, uanset hvor mange dårlige undskyldninger man kommer med 😀. Jeg har langt igen, men med din hjælp, skal jeg nok nå i mål. Tak Runa

29 de noviembre de 2020

Hej Jonna
Tak for din flotte anbefaling af Runa 🙏
Held og lykke med dit videre arbejde med dine mål, dem skal du nemlig nok nå 😀

Vægttab uden slankekur

Efter 10 år hvor jeg konstant var på slankekure og sultekure var jeg endt med 40 ekstra kilo. Så besluttede jeg mig for at henvende mig til Runa.
Nu 5 måneder efter har jeg fået et normalt liv, normal forhold til mad og taber mig samtidig.
Det livskvalitet som jeg har vundet er ubeskrivelig. Jeg har fået gode redskaber til at navigere rundt i sunde madvaner uden at lide afsavn. Jeg har vundet mit liv tilbage og har fået en afbalanceret forhold til mad samtidig med at jeg har tabt 20 kg indtil videre.
Jeg kan anbefalde Runa til enhver, som ikke kan tabe sig eller har svær ved at finde balance i alle de velmente råd om sund livstil.

26 de noviembre de 2020

Hej Shima
Mange tak for din fine anbefaling af Runa 🙏
Tillykke med dit flotte vægttab. Hvor er det dejligt at høre, du har fået så meget livskvalitet de sidste 5 måneder 😀

Tak Jane

Tak Jane. Tak for at være professionel, tillidsvækkende og motiverende. Tak for altid at lytte og for altid at fornemme hvor jeg er - om jeg har brug for et skub eller om jeg har brug for lidt ekstra selvkærlighed. Det sidste halvandet år har du stået ved min side gennem både op- og (kæmpe) nedture. Du har heppet når kiloene er raslet af og du har lyttet og ydet ekstra omsorg, da jeg under min stressygemelding, var i mit livs krise. For mig er du mere end “bare” en diætist. Du er et forbillede, min coach og den samtalepartner der hjælper mig med at sætte ord på alle mine følelser.
Du er et af de vigtigste bekendtskaber jeg har gjort mig og jeg har svært ved at takke dig nok.
Og nå ja. Så har jeg snart tabt 30 kg., det er jeg selvfølgelig også glad for :-)
Kærlig hilsen
Mette

11 de noviembre de 2020

Hej Mette
Tusind tak for din flotte anbefaling af Jane, det varmer at få sådan en fin anbefaling 🙏
Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse og stort tillykke med dit flotte vægttab! 😀

Gode resultater

Jane er rigtig god diætist og hun hjælp mig hurtigt og effektivt til at opnå det jeg ønskede.

27 de septiembre de 2020

Hej Eveline
Mange tak for din anbefaling af Jane 🙏
Vi er glade for at høre, du opnåede det du ønskede 😀

Diætistsamtaler hos Fit & Sund, Århus

Jeg stiftede bekendtskab med Jane, da jeg fik overdraget et gavekort af en veninde, som ikke selv skulle gøre brug af det. Og jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund!

Jane har været et helt fantastisk møde for mig - hun er professionel, kompetent, indsigtsfuld og vidende - og så formår hun at få sat hovedet på sømmet ved hver eneste af vores samtaler. Eller rettere, hun formår ved vores samtaler at få mig selv til at få omdannet mine tanker og handler til konkrete ord, for at jeg derved får fokus på, hvor jeg helt præcis befinder mig - og hvor jeg skal fokusere, eller ikke fokusere :) En egenskab, som for mig at se er enormt vigtigt i sådan et forløb.

Jane vil sagtens kunne fortælle mig præcis, hvad jeg skal gøre og hvorfor - men det skal jo gerne komme fra mig selv, motivationen og lysten skal være min, ikke Janes. Og det er den.

Tak for det!

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Fit & Sund.

23 de septiembre de 2020

Hej Christina
Tusind tak for din flotte anbefaling af Jane 🙏
Dejligt at høre du oplever motivationen kommer fra dig selv, samt at du får arbejdet med dine tanker og fokusområder. Det varmer med sådan en flot anbefaling!

En fantastisk hjælp.

Jeg startede et forløb hos Jane Agergaard for ca 2 mdr. siden og det er den bedste beslutning, jeg længe har taget.
Jane er yderst kompetent og faglig rigtig stærk. Hun formår at få vendt negativt til positivt og give mig det klap på skulderen, jeg så tit selv glemmer.
Der er ingen løftet pegefinger, hvis jeg er faldet i, tværtimod så bliver jeg blot mødt af et smil og så en forklaring på hvorfor og hvordan jeg skal prøve at tackle det fremover.
Kan kun give de bedste anbefalinger til Jane, er dybt taknemmelig for hendes hjælp.

18 de septiembre de 2020

Hej Heidi
Mange tak for din flotte anbefaling af Jane 🙏
Vi er glade for at høre, du ikke oplever nogen pegefinger her, men redskaber du kan bruge til at arbejde videre 😀

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra.
Og de varmeste anbefalinger herfra til Jane, i Århus!
Hun er professionel, forstående, retfærdig og ikke mindst realistisk.

Jeg synes hun har en anerkendende positiv tilgang, og forståelse, som gør at man føler sig hørt og accepteret gennem et forløb hos hende.

15 de septiembre de 2020

Hej Helle
Tusind tak for din flotte anbefaling af Jane 🙏
Vi er glade for at høre, du føler dig forstået, hørt og accepteret i dit forløb. Det bestræber vi os virkelig på! 😀

Perfekt vejledning

Jeg kan kun anbefale Jane, et godt miljø og imødekommende diætist. Ens kostplan bliver lavet så den passer ind i ens hverdag og hvis man har nogle små ønsker eller behov bliver man lyttet til.
Hun lytter til en og god til at hjælpe en på rette spor, hvis der er noget man synes kan være en smule svært.
Når du møder Jane, vil du få professionel vejledning fra dag et. Vil klart anbefale stedet.

15 de septiembre de 2020

Hej Jane
Mange tak for din flotte anbefaling af Jane 🙏
Vi er glade for at høre, du oplever, at få professionel hjælp fra dag et og bliver lyttet til 😀

silkeborg fit&sund

silkeborg fit&sund kan anbefales, super hyggelige trænings lokaler, masser af sprit til rengøring og lokaler bliver vasket flere gange hver dag og maskiner står med afstand og der er en kop kaffe til at gå hjem på-:)

11 de septiembre de 2020

Hej Torben
Tusind tak for din anbefaling af Fit&Sund i Silkeborg! Det sætter vi pris på 😀

Kanon forløb hos Jane Agergaard

Jeg er i gang med et forløb hos Jane og indtil videre, så kører det bare derudaf 😊 Jane er nem at snakke med og giveR en et rigtig godt indblik i ens eget tankemønster når det kommer til mad 😊 Jeg har opnået rigtig gode resultater og fået en god forståelse for hvordan jeg skal spise for at blive mæt og vi har generelt en god dialog, som jeg synes er meget vigtig. Der er ikke noget jeg ikke må spise, så længe det er de rigtige mængder og der er også plads til en bytur eller to. Jeg kan mærke jeg har fået mere energi i hverdagen (selvom energien der er til rådighed er lavere end før) og jeg sover også bedre om aften og min appetit peaker ikke på noget tidspunkt men er jævn igennem dagen.
Jeg vil meget gerne anbefale Jane hvis du ligesom mig har knoklet lidt med vægten de sidste par år, og i stedet for ned, er den gået op. Hun har et realistisk syn på tingene, og hjælper en til holdbare og varige resultater uden at det skal være surt hele vejen igennem 😊

11 de septiembre de 2020

Hej Marc
Tusind tak for din flotte anbefaling af Jane 🙏
Dejligt at høre du oplever, at du har mere energi i hverdagen, samt at Jane er nem at snakke med 😀

Perfekt vejledning

Jeg fik præcis den vejledning, støtte og forståelse jeg havde brug. Der er fokus på velvære og sundhed uden trælse kostplaner og diæter. De bedste anbefalinger herfra!

10 de septiembre de 2020

Hej Alexander
Tusind tak for din anbefaling 🙏🙏

Rart og godt miljø

Rart og godt miljø, med fokus på dine madvaner og hvordan disse kan forbedres i en livsstils ændring, som fastholder vægt tab.

7 de septiembre de 2020

Hej Daniel
Mange tak for din anbefaling. Det sætter vi pris på! 😀

Jeg blev hørt

Jeg startede et forløb op ved Jane og havde mildest talt meget lave forventninger til det. Jeg har prøvet vægttab på mange forskellige måder og ved mange forskellige trænere og diætister og det ender altid med at jeg taber mig lidt, men tager det hele på igen.
Men Jane hørte mig virkelig og hørte at mine udfordringer handlede primært om mit forhold til mad og mig selv.
Med det som mål begyndte vi en rejse som virkelig har sendt mig ud i et nyt univers - jeg begynder så småt at se mad og mig selv i et andet perspektiv.

Vi formåede at sætte fokus på mig og hvordan jeg håndterede mad, fremfor “bare” at fokusere på hvad jeg spiste.

Jeg er langt fra i mål, men jeg har 100% troen på at nu skal jeg nok komme i mål med at få et sundt forhold til mad og derved også komme længere ned i vægt.

4 de septiembre de 2020

Hej Mette
Tusind tak for din flotte anbefaling af Jane 🙏
Vi er så glade for at høre, hvordan du har arbejdet/arbejder med dine tanker omkring mad og dig selv!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er igang med et vægttab forløb og…

Jeg er igang med et vægttab forløb og går hos Jane i Århus. Hun er super sød og kompetent. Hun er god til at "læse" mig og komme med gode fix og råd. Glæder mig til det videre forløb

28 de agosto de 2020

Hej Winni
Tusind tak for din anbefaling af Jane 🙏
Jeg er sikker på at Jane også glæde sig til det videre forløb med dig 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Startede på et forløb ved diætist i…

Startede på et forløb ved diætist i Horsens sundhedshus december 2019 og sluttede april 2020 smidt 16kg det er det bedste jeg nogensinde har gjort og den gode livsstil forsætter ,kan varmt anbefale et forløb dernede

8 de agosto de 2020

Hej Eva
Mange tak for din anbefaling af vores diætister i Horsens 🙏
Tillykke med dit flotte vægttab! 😀

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.