Runa har givet min mand og Jeg den bedste positive støtte til, at komme i gang med en forandring, et vægttab og et sundere liv. Hun har formået på hendes søde og professionelle måde, at hjælpe os t... Ver más
La empresa ha respondido
Runa har fået mig til at forstå, hvordan man får sund kost til at gå hånd i hånd med en travl hverdag, børnefamilie og sociale arrangementer. I mit forløb har hun ikke sagt hvad jeg skulle gøre, me... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Fit & Sund har jeg fået støtte til at nå mine mål med udgangspunkt i, hvad jeg kan lide at spise. Ingen løftede pegefingre eller halvstuderede kostråd, men seriøs, vidensbaseret og kærlig vejledni... Ver más
La empresa ha respondido
Fit&sund Ry "Sød og imødekommende diætist, Emma. Dejligt at finde ud af, at jeg ikke havde for meget fedt omkring organerne som frygtet. Motiverende for at komme igang med at træne for at opbygge m... Ver más
La empresa ha respondido
Vi tilbyder en høj faglighed ved Fit&Sund diætist, hvor vi vejleder ud fra evidensbaseret viden og den seneste forskning inden for ernæring og sundhed. Her vil din kostvejledning foregå med afsæt i dig, din situation, din hverdag og dine ønsker. Og vi bruger ikke forbud eller kure i vejledningen. Du kan blandt andet få behandling til vægttab, vægtøgning, IBS (irritabel tyktarm), spiseforstyrrelse og medicinsk vægttab. Din vejledning kan foregå i selve klinikken eller via videosamtale (hvor vi selvfølgelig hjælper dig med det tekniske). Der er mulighed for både individuelle samtaler samt par- eller gruppeforløb, hvor din behandler, Runa Gisladottir, Nynne Wiegand eller Anna Vestergaard sørger for at tage godt imod dig.
Karupvej 2C, 8000, Aarhus C, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har været super tilfreds med vores forløb hos Lena Søemod i Vejle. Lena har lige fra starten været hjælpsom og meget positiv, omkring ens vægttab og har hjulpet os til at omlægge vores kostvaner på en super god måde. Min kæreste og jeg har tabt os 7 og 9 kilo, hvilket har været livs ændrende for os! Og giver ekstra energi i en dagligdag.
Kan varmt anbefale Lena, efter dette skønne forløb. Tak for hjælpen Lena.
Hilsen Kenneth og Vivi.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Jeg har gennemført et forløb hos Kirstine i Århus og kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. For mig har det handlet så meget om at lære, både noget om ernæring og om min måde at tænke mad på. Jeg har flyttet mig mentalt, og Kirstine har været suverænt vidende og utrætteligt hjælpsom igennem hele forløbet, uanset om jeg ville prøve at spise vegetarisk, vegansk eller kød. Jeg går videre med de værktøjer, jeg har brug for til selv at videreføre mit vægttab, og det er den største gevinst, jeg kunne tænke mig.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
jeg startede 1. august i Silkeborg afdelingen og gjorde klart at jeg skulle harmonere med diætisten, jeg gjorde klart at jeg ikke ville have skiftende diætister men en fast, og det skulle være en med erfaring.
alligevel rejste min diætist dagen før min anden opfølgning.
det var jeg ikke tilfreds med.
men nu er sagen forhandlet færdig og jeg får alle mine penge tilbage så jeg er tilfreds.
sonja lorenzen

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Jeg er tilknyttet Rikke i Horsens. Jeg kan kun sende mine allerbedste anbefalinger hendes vej.
Hun har hjulpet mig igennem et vægttab som pt er kommet op på 17 kg lidt over 4 mdr.
Hun har været helt vild god til at vejlede om kost selvfølgelig, men det som har været aller bedst ved dette forløb har været alle de snakke vi har haft omkring årsagerne til overspisningen. Jeg har rykket mig så meget mentalt. Det er virkelig det, der gør, at det ikke føles som nogen straf at skulle tabe sig, men som en proces på vej imod en blivende tilstand med et langt bedre og afbalanceret forhold til mad og til min egen krop. TAK Rikke ❤️

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Jeg kan ikke andet end sige at jeg er 100 % tilfreds! Jeg starte for 3 mdr. siden og har tabe mig 15 kg med hjælp fra Jane. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne tabe mig så meget, men med Janes hjælp skal jeg nok klar det.
Mine varmeste anbefalinger

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Min mand har gået hos Else hos proaktiv diætist Middelfart. Det har resulteret i et vægttab på 15 kg på 1/2 år. Hvilket er helt fantastisk, da han ikk føler han har undværet noget, men bare skåret ned i portionerne. Og trænet på spinningcykel ca 2 gange om ugen Else er fantastisk og står ikke med nogen løftet pegefinger, men formår, at ændre en voksen mand (60år) vaner, uden han egentlig bemærker det. Og han så samtidig har lyst, at forsætte, den gode stil. Det er meget svært, at ændre gamle vaner, men det har Else formået, Tusind tak for det. Vi gir en varm anbefaling til Else fra Middelfart

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Da jeg startede hos Sofie i april havde jeg det så skidt med mig selv, havde ingen energi, og spiste en masse slik. Allerede efter første samtale lærte jeg at jeg sagtens kunne blive ved med at spise slik og andre lækre ting, bare i de rigtige mængder. Det har gjort at jeg har tabt mig 7 kilo på 4 måneder, og jeg har helt sikkert tænkt mig at fortsætte sådan. Jeg er blevet meget sundere og gladere, og samtidig føler jeg at jeg bare kan spise de ting jeg har lyst til. Jeg vil helt klart anbefale Proaktiv diætist og Sofie.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
WAUW! Sikke et tankevækkende, lærerigt, inspirerende, rørende, og ja, bare fantastisk forløb jeg har været igennem hos Diætist, Sofie Proaktiv Horsens.
“Jeg skal ha’ chokolade NU🍫, mad NU, de kanelgifler dem er der ingen, der ser jeg spiser, åhh en cola kunne også være godt🥤, hvad skal jeg spise, når jeg kommer hjem, UPS, fik igen ikke smurt madpakke til mig selv” Det var lidt af min hverdag inden Jeg startede forløb ved Proaktiv Horsens.
Idag spiser jeg stadig chokolade, drikker cola, og alt det andet jeg godt kan lide, men JEG HAR KONTROL over, hvad jeg indtager i en ustruktureret hverdag, hvor jeg ikke altid selv er førsteprioritet (barselslivet)
KÆMPE SKULDERSLAP TIL SOFIE. DET HAR VÆRET EN FORNØJELSE 👏🏻

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Proaktiv diætist Hannah har hjulpet mig i mit vægtabs forløb. Hannah er rigtig dygtig,
kompetent og ikke mindst super sød. Hun har lavet kostplan, som har fungeret 100% i min travle hverdag. Jeg har tabt 10 kg på 4 mdr. Jeg har ikke manglet noget i den periode. Jeg har nemlig måtte spise alt, bare ikke altid.
Vigtigst af alt, har jeg fået gode værktøj, som jeg altid kan bruge.
Jeg vil til en hver tid anbefale Hannah som diætist.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Har lige afsluttet et fantastisk FitCamp forløb med Lea fra Proaktiv diætist i Hørsholm. Lea er en framragende, motiverende, glad, humoristisk, hård (når det er nødvendigt) yderst kompetent diætist og træner. Kun gode anbefalinger her fra.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Jeg har haft et forløb hos Kirstine i Aarhus, hvilket jeg på det varmeste kan anbefale. Jeg fik en rigtig god kostplan tilpasset mine behov og underbygget af kyndig vejledning gav det hurtige resultater :-)

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Proaktiv diætist Albertslund var en god og alsidig diætist i mit vægttabsforløb. Jeg fik god vejledning, skræddersyet kostplan, samt hjælp til at tilpasse kostplanen efter mine behov og liv, således den blev realistisk og en god oplevelse. Med hjælp fra Proaktiv diætist har jeg tabt 18 kg på 5 måneder, uden at være mærket negativt eller manglet noget. Jeg kan klart anbefale Proaktiv diætist Albertslund.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Fantastisk gode råd og vejledning :) . Jeg kan varmt anbefale Hannah Tolberg fra Proaktiv Diætist

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Rigtig god oplevelse. Jeg har lært så meget. Især om ikke at banke sig selv i hovedet, når noget går skævt. Jane har været en fantastisk inspiration. Det hun har lært mig, vil jeg altid tage med mig.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Runa Gisladottir er superdygtig og kan stærkt anbefales

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Siw fra proaktiv diætist i Skive, er en meget dygtig diætist, der har dig i fokus, hjælper uden at fordømme og giver dig redskaber til at nå dit mål.
Jeg anbefaler hende gerne, hun har indtil nu, hjulpet mig af med snart 19 kilo, vel og mærket uden forbud, og med det jeg kan li at spise 😁
Giver gerne Siw 5 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra 😀

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Maria hos proaktiv diætist i Middelfart er vildt dygtig og erfaren, hun hjælper én med at komme igang på en god måde og er fantastisk god til sit job og formidler sin viden på en jordnær måde, så man forstår præcis, hvad det handler om og hvordan man kan spise det man godt kan lide, uden forbud og alligevel tabe sig.
Man føler sig tryg ved Maria, fordi hun er forstående og helt nede på jorden og tager udgangspunkt i den person man er og de behov man har.
Det er guld værd og lige til at gå hjem og arbejde med og giver resultater uge for uge
☀️🤩

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Jeg kontaktede Jane Agergaard, da jeg havde forsøgt at tabe mig via mange forskellige kostplaner enten udregnet selv eller via flere forskellige uddannede personlige trænere dog alle uden held. Jane guidede mig til et forløb, hvor både hoved og krop er medtænkt i det at ændre kostvaner og tabe sig. Endelig rykker vægten sig, men også vanerne. Jeg er ikke i mål, men ved jeg nok skal komme det på en hensigtsmæssig måde, hvor både hoved og krop kan følge med, og det er en fantastisk følelse. Jane er så vildt dygtig og har bestemt ændret mit syn på kliniske diætister til det positive.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Sødeste Hannah har simpelthen helt styr på kost og vejledning til enhver. Vil helt klart anbefale :)