Fixico Opiniones 1980

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een paar lelijke krassen op je mooie auto, dat is flink balen. Helemaal omdat de schuldige geen briefje onder de ruitenwisser gedaan had... Gelukkig kwam ik via Fixico in contact met RMT Autoscha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een deuk in de motorkap van mijn auto, veroorzaker onbekend. Heb toen de schade laten taxeren door een geselecteerd schadebedrijf van mijn verzekeraar. Kosten ongeveer € 900,00 wat ik erg h... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wilde een aantal prijsopgaves betreffende wat krasjes. De enige reactie die ik van Fixico kreeg was, dat het druk was, maar dat ze hun uiterste best deden om me verder te helpen. Zoals uit de beoo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alle gegevens ingeleverd op vrijdagochtend, met de waarschuwing dat offertes na het weekend zouden komen. In mijn ongeduld lekker verder gezocht en een goede hersteller gevonden die wel reageerd... Ver más

Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Met Fixico vergelijk je de beste schadeherstellers bij jou in de buurt. Upload foto's, vergelijk offertes & bespaar al snel 30%!

2,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een paar lelijke krassen, vakkundig gefixico'd

Gelukkig kwam ik via Fixico in contact met RMT Autoschade B.V. in Almere. Hun scherpe offerte, heldere communicatie, constructief meedenken en uitstekende reparatie-skills zorgden ervoor dat het hele voorval alleen nog negatief uitviel op mijn bankrekening. De auto stond snel weer te glimmen als nieuw!

Ik beveel RMT Autoschade B.V. in Almere dan ook aan!

28 de octubre de 2025

kleine schade gemeld

Ook hier een kleine schade gemeld. Er zou binnen een werkdag op gereageerd worden. Na een paar weken totaal geen reactie. Totaal onbetrouwbaar en willen blijkbaar alleen de krenten uit de pap vissen

27 de diciembre de 2025

Totaal géén reactie!

Op vrijdag opdracht geplaatst.
Een relatief kleine eenvoudige lakschade.
Er wordt door Fixico aangegeven dat die dan op maandag behandeld wordt.
Een week later nog steeds niets vernomen.
Op hun site gevraagd hoe het ermee staat.
AI geeft alleen een standaard antwoord over de procedure. Die ze zelf inmiddels ruimschoots overschreden hebben. En geeft aan te wachten op een medewerker. Die nooit komt!
Toen maar een mailtje met dezelfde vraag gestuurd.
En weer totaal géén reactie!
Niet eens een standaard bevestiging van ontvangst.
Ik heb een prijs nodig voor de schade te verhalen, en te laten repareren?!
Spaar je de moeite en stress,
Deze piepo's reageren nergens op!

22 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vooral veel wachten, weinig actie

In mijn ongeduld lekker verder gezocht en een goede hersteller gevonden die wel reageerde.
De woensdag daarna keurt Fixico de opdracht goed om uitgezet te worden bij hun netwerk. Op dat moment was mijn eigen gevonden hersteller al aan de slag met de schade.

Fixico positioneert zichzelf als onnodige tussenpersoon en levert alleen maar vertraging. Ga lekker zelf een paar bedrijven langs, geeft meer informatie dat deze site.

Overigens werd er op mijn e-mail dat ik hun hulp niet meer hoefde wel binnen 10 minuten gereageerd. Dus er leest wel iemand iets ...

5 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen enkele prijsopgave; de standaard werkwijze?

Zoals uit de beoordeling blijkt: ook na drie weken nooit meer iets vernomen. Bespaar u de moeite om een duidelijke schadebeschrijving te maken en foto's op te sturen. Blijkens veel andere reviews is dit hun gangbare werkwijze.

9 de julio de 2025

Niet best.

Welgeteld 1 offerte 5kwam er binnen. En toen wij die maar benaderde bleef het angstvallig stil.

31 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fixico neemt niemand serieus (16 dagen wachten)

Jeetje. Wat een slechte dienstverlening is dit zeg! Op 14 oktober een opdracht ingeschoten voor het herstellen van een (simpele) kras op de motorkap.

Vervolgens 3 (werk)dagen geduldigd gewacht. Helaas hoorde ik helemaal niks meer, terwijl er wordt aangegeven dat men binnen 24 uur offertes kan verwachten? Maar dit blijkt dus niet zo te zijn.

Vervolgens zelf maar actie ondernomen en kon zelfs via een andere partij de eerstvolgende zaterdag al terecht! Deze dus zelf opgezocht zonder hulp van Fixico.

Ondertussen was ik Fixico al helemaal vergeten. Logisch natuurlijk, want je krijgt helemaal niks te horen van / via hun!

Maar wat schetst mijn verbazing?! Na 16 dagen (!!!) krijg ik opeens de melding dat mijn opdracht is goed gekeurd en dat deze is doorgestuurd naar schadeherstellers (en deze email dubbel ontvangen). Hahaha. Wat slecht zeg. En dit na 16 dagen... Een ware aanfluiting.

En het ergste is, is dat ik deze slechte service nu al voor de 2e keer mee maak bij Fixico. De vorige keer een opdracht ingeschoten voor mijn schoonouders voor het herstellen van schade (zijkant van hun auto) na aanrijding tegen een paal. Nooit hierop een offerte mogen ontvangen. Waarschijnlijk nooit in behandeling genomen door Fixico. Terwijl ik meer dan voldoende foto's had toegevoegd en alles zeer duidelijk uitgelegd had.

Nou dit was dus de laatste keer Fixico. Op deze partij kun je absoluut niet bouwen. Je kan beter zelf op zoek gaan naar een garage / oplossing, dat gaat een stuk sneller als bij Fixico en hoe je niet 16 dagen te wachten! Zoals iemand anders al aangaf in zijn review; zelfs 1 ster voor Fixico is al teveel. Daar sluit ik mij ook bij aan.

Kanttekening; destijds (voor mijn schoonouders) contact geprobeerd op te nemen met Fixico, maar die praten aldaar niet eens Nederlands, maar alleen Engels. Dus al met al extreem onbetrouwbaar!

30 de octubre de 2024

Nutteloze website.

Nutteloze website.
Zouden volgens hun eigen tekst 'Binnen 24 uur de beste offertes' doorsturen.
Ik krijg totaal geen reactie op mijn opdracht.
Wat is het nut van deze website?!

21 de octubre de 2024

Een aanvraag ingediend

Een aanvraag ingediend, nu ruim een week verder en totaal nog geen reactie gehad. Ook via de chat geen contact kunnen krijgen.

Inmiddels in contact gekomen met een schadehersteller via een andere weg.

Helaas dus geen goede ervaring met ze.

6 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze komen hun woorden niet na

Sinds half juni tot heden nog een aanvraag lopen. E-mail onbereikbaar, whats app onbereikbaar. 4x gebeld en is 4x beloofd dat ze met spoed terug zouden bellen. Gister weer gebeld, helaas weer geen nieuws en moet ik wachten tot ik gebeld word..........

31 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gang van zaken omtrent solliciteren

Ik ging hier solliciteren voor een functie op kantoor in Amsterdam, ik ben ruim 4 maanden aan het lijntje gehouden en ik moest telkens zelf contact opnemen om erachter te komen of ik door ben naar de volgende ronde. Uiteindelijk kreeg ik niks te horen en heb ik via een omweg het email adres van het kantoor verkregen. Toen ik vroeg waar ik precies sta in het sollicitatie proces kreeg ik te horen dat er al iemand was aangenomen en al twee weken bezig is, dit is toch geen manier van omgaan met sollicitanten? In één woord 'absurd'...

10 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen reactie na opvragen offertes.

Na het opvragen van offertes, tot na 5 dagen, geen reactie gekregen. Na telefonisch contact met een beloofde terugbelactie geen reactie meer gekregen. Daarna maar direct met een schadeherstelbedrijf contact opgenomen en de schade snel kunnen regelen. Fixico heeft dus geen toegevoegde waarde.

9 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze doen daar helemaal niets voor je

Ze doen daar helemaal niets voor je. Wacht al weken op een reactie. Kan je je voorstellen als er iets fout gaat bij een reparatie, zoals in mijn geval. Je krijgt iedere keer het zelfde verhaal. Me collega belt je terug. Maar dat zal helaas nooit gebeuren.

9 de agosto de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Offerte gevraagd voor schade aan auto…

Offerte gevraagd voor schade aan auto portieren . Begroot was €1300 door de taxateur.
Foto's erbij vanuit verschillende hoeken en belichtingen. Helaas na 7 weken nog geen enkele reactie. Zelfs geen reactie sorry meneer we kunnen hier Niets mee.
Jammer

5 de agosto de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.