Een paar lelijke krassen op je mooie auto, dat is flink balen. Helemaal omdat de schuldige geen briefje onder de ruitenwisser gedaan had... Gelukkig kwam ik via Fixico in contact met RMT Autoscha... Ver más
Ik had een deuk in de motorkap van mijn auto, veroorzaker onbekend. Heb toen de schade laten taxeren door een geselecteerd schadebedrijf van mijn verzekeraar. Kosten ongeveer € 900,00 wat ik erg h... Ver más
La empresa ha respondido
Ik wilde een aantal prijsopgaves betreffende wat krasjes. De enige reactie die ik van Fixico kreeg was, dat het druk was, maar dat ze hun uiterste best deden om me verder te helpen. Zoals uit de beoo... Ver más
Alle gegevens ingeleverd op vrijdagochtend, met de waarschuwing dat offertes na het weekend zouden komen. In mijn ongeduld lekker verder gezocht en een goede hersteller gevonden die wel reageerd... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Met Fixico vergelijk je de beste schadeherstellers bij jou in de buurt. Upload foto's, vergelijk offertes & bespaar al snel 30%!
Weteringschans 85E, 1017RZ, Amsterdam, Holanda
- 0202610720
- info@fixico.nl
- fixico.nl
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Snelle reactie en duidelijke afspraken
Snel, onafhankelijk, eerlijk
Ik kende de site niet, maar wel gebruikt om offertes voor het spuiten van de motorkap van mijn auto. Kreeg twee offertes, waarvan 1 de helft van de ander. Na een week werd ik gebeld door Fixico. Ik had nog niet gereageerd op de offertes. Klopt, ik had maar twee offertes en dat gaf weinig vergelijkingsmateriaal. Binnen een dag kreeg ik twee offertes erbij. Uiteindelijk toch de goedkoopste gekozen. Perfect! Bedrijf had een heel hoge score en dat bleek ook uit het afgeleverde werk. Ik zal in de toekomst zeker Fixico weer gebruiken als ik schade aan mijn auto heb!!!
Goede en goedkope offerte ontvangen via Fixico
Ik kreeg snel drie offertes die zeer in prijs verschilden. Heb de goedkoopste genomen die ook nog een goede beoordeling had. Ik was wel erg verbaasd over de grote prijsverschillen. Dankzij Fixico is mij een moeizame zoektocht naar een goed garagebedrijf bespaard gebleven.
Goede ervaring met Fixico
Goede ervaring met Fixico. Ik kreeg drie offertes per mail. Ik heb wel even zelf research gedaan naar de garages. Zelf heb ik ook nog apart een offerte aangevraagd bij een vierde partij, zo had ik een goed beeld. Uiteindelijk via fixico partij gevonden. Erg snel gefixed! Prijs wat ik uiteindelijk heb betaald is ook de prijs die op de offerte stond.
Meerdere goed vergelijkbare offertes onder elkaar.
Snel, helder en duidelijkheid.
Snel offerte en garage
Goed en snel contact keuze uit verschillende prijzen en garage

Respuesta de Fixico
Dit is de 2de keer dat ik fixico…
Dit is de 2de keer dat ik fixico gebruik en net als de vorige keer snel 3 offertes ontvangen. Waarvan er 1 kwa prijs een stuk gunstiger was snel geregeld top!

Respuesta de Fixico
Nette afhandeling via mail en telfoon
Nette afhandeling via mail en telefoon, keurig 3 offertes gekregen. Met name lof voor Janson Schadeafhandeling.

Goede attente service
Super snel geregeld
Verwarrende communicatie, maar prima werk.
Was heel nuttig om snel drie offertes te ontvangen. Ik ging in zee met "Schadeherstel Hilversum", hoewel ik het eigenaardig vond dat hun offerte melding maakte van de standaard van 4 jaar garantie, terwijl ze in hun werkomschrijving aangaven dat ze toch maar 2 jaar garantie gaven. Ik kon mijn auto al binnen 3 dagen brengen, en de reparatie zou maar 2 dagen vergen, terwijl de andere offertes 4 dagen nodig hadden, heel wat duurder waren, en pas weken later konden repareren. Over het werk van "Schadeherstel Hilversum" ben ik heel tevreden.
Aanrader..
Goede prijzen, prima klantenservice. Het is heel makkelijk om offertes te vergelijken en eventueel een afspraak te regelen.

Foto's uploaden
Foto's uploaden, verzenden en afwachten. Snelle reacties en alles zeer duidelijk.

Respuesta de Fixico
Fixico heeft mij heel goed geholpen met…
Fixico heeft mij heel goed geholpen met het maken van de keuze,door dat ik de offertes heb gezien en goed heb kunnen beoordelen,dankzij Fixico is er al een afspraak gemaakt met de schadehersteller,Fixico bedankt voor jullie hulp

Respuesta de Fixico
Más información sobre otros tipos de reseñas.