Een paar lelijke krassen op je mooie auto, dat is flink balen. Helemaal omdat de schuldige geen briefje onder de ruitenwisser gedaan had... Gelukkig kwam ik via Fixico in contact met RMT Autoscha... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik had een deuk in de motorkap van mijn auto, veroorzaker onbekend. Heb toen de schade laten taxeren door een geselecteerd schadebedrijf van mijn verzekeraar. Kosten ongeveer € 900,00 wat ik erg h... Ver más
La empresa ha respondido
Ik wilde een aantal prijsopgaves betreffende wat krasjes. De enige reactie die ik van Fixico kreeg was, dat het druk was, maar dat ze hun uiterste best deden om me verder te helpen. Zoals uit de beoo... Ver más
Alle gegevens ingeleverd op vrijdagochtend, met de waarschuwing dat offertes na het weekend zouden komen. In mijn ongeduld lekker verder gezocht en een goede hersteller gevonden die wel reageerd... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Met Fixico vergelijk je de beste schadeherstellers bij jou in de buurt. Upload foto's, vergelijk offertes & bespaar al snel 30%!
Información de contacto
Weteringschans 85E, 1017RZ, Amsterdam, Holanda
- 0202610720
- info@fixico.nl
- fixico.nl
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
duidelijke pagina
duidelijke pagina , snel een offerte binnen. Bellen zelfs nog even na of alles goed gaat. Dit gaat een stuk sneller als dat je zelf moet gaan zoeken.

Verschillende offertes gekregen
Verschillende offertes gekregen goed te vergelijken, uiteindelijk 1 bedrijf gekozen die reparatie uitstekend en volgens afspraak gemaakt heeft!

Respuesta de Fixico
Goede service, snel en efficiënt gezocht naar auto reparatie bedrijven om autokrasjes te repareren. Dus goed geholpen

Heel goed geregeld
Heel goed geregeld, tussen bijde partijen.
Prima voorstel gekregen van Fixico!
Echt een aanrader!!

Respuesta de Fixico
Duidelijke website en goede telefonisch…
Duidelijke website en goede telefonisch ondersteuning.

Fijne bemiddelaar
3 duidelijke offertes snel aangeboden.
Contacten via e-mail en telefoon verlopen soepel.
In eerste instantie goede indruk achtergelaten als bemiddelaar/regelaar.

Respuesta de Fixico
Eenvoudig en snel aanvragen van meerdere offertes in geval van autoschade
Het aanvragen van meerdere offertes gaat eenvoudig en deze zijn ook binnen 1 a 2 dagen binnen. Het is dan een kwestie van vergelijken en de reviews van de betreffende autoschade herstellers raadplegen. Na een keuze voor een hersteller wordt een afspraak bij deze ingepland.

Respuesta de Fixico
Heel klantvriendelijk allemaal en zeer…
Heel klantvriendelijk allemaal en zeer servicegericht.
De reparatie bij de garage moet nog plaatsvinden maar heb er alle vertrouwen in.
Groet Marc

Respuesta de Fixico
Snel en duidelijk volgens afspraak…
Snel en duidelijk volgens afspraak alles afgehandeld. Ben dik tevreden.

Respuesta de Fixico
Correcte offerte ontvangen met duidelijke omschrijving van de reparatie
Correcte offerte ontvangen met duidelijke omschrijving van de reparatie. Van de juiste afhandeling na reparatie kan ik nu nog niet beoordelen. Volgt later.

Prima bemiddeling
makkelijk aanmelden via de site.
Een paar foto's erbij en klaar.
een paar uur later verschillende aanbiedingen binnen van goed aangeschreven schadeherstellers.
Keuze en voorkeurs datum op de site doorgegeven.
Gelijk een bevestiging ontvangen.
Bij aankomst bij het herstelbedrijf stond de leenauto al klaar.
De schade keurig verholpen binnen de afgesproken tijd.
Al met al prima geregeld

3 offertes ontvangen
3 offertes ontvangen. Prima. Op basis van mijn bezoek aan het bedrijf van mijn keuze gelijk de afspraak gemaakt

Respuesta de Fixico
Snel reacties ontvangen voor de kosten…
Snel reacties ontvangen voor de kosten als de uitvoering.
Gratis vervangend vervoer stond vermeld in de offerte echter bij de bevestiging stond geen vervangend vervoer vermeld.
Na telefonisch contact met Fixico heel snel en goed opgelost.

Respuesta de Fixico
Goede service .Houdt zich aan de…
Goede service .Houdt zich aan de gemaakte afspraken .Levert goed werk af .Ben zeer tevreden!
Geef dit zeker door aan anderen .

Top service
Erg behulpzaam en proberen echt het beste te doen voor je als klant.

Respuesta de Fixico
Más información sobre otros tipos de reseñas.