Een paar lelijke krassen op je mooie auto, dat is flink balen. Helemaal omdat de schuldige geen briefje onder de ruitenwisser gedaan had... Gelukkig kwam ik via Fixico in contact met RMT Autoscha... Ver más
Ik had een deuk in de motorkap van mijn auto, veroorzaker onbekend. Heb toen de schade laten taxeren door een geselecteerd schadebedrijf van mijn verzekeraar. Kosten ongeveer € 900,00 wat ik erg h... Ver más
La empresa ha respondido
Ik wilde een aantal prijsopgaves betreffende wat krasjes. De enige reactie die ik van Fixico kreeg was, dat het druk was, maar dat ze hun uiterste best deden om me verder te helpen. Zoals uit de beoo... Ver más
Alle gegevens ingeleverd op vrijdagochtend, met de waarschuwing dat offertes na het weekend zouden komen. In mijn ongeduld lekker verder gezocht en een goede hersteller gevonden die wel reageerd... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Met Fixico vergelijk je de beste schadeherstellers bij jou in de buurt. Upload foto's, vergelijk offertes & bespaar al snel 30%!
Weteringschans 85E, 1017RZ, Amsterdam, Holanda
- 0202610720
- info@fixico.nl
- fixico.nl
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Snelle offertes groot verschil
Snelle offerte en er zat nogal wat verschil in de offertes hierdoor kon ik snel een keuze maken.

Respuesta de Fixico
Snel online een schadehersteller vinden
Je krijgt snel drie offertes (binnen 2 dagen) en je kunt meteen daarna een keuze maken en een afspraak inplannen.
Het is laagdrempelig, alles gaat online, je hoeft dus niet de deur om bij diverse schadeherstellers langs te gaan.

Fantastische service
Fantastische service. Een telefonisch gesprek en een mail ging alles automatisch op zijn wieltje. Geen om kijk naar, alleen je mailbox in de gaten houden. Een aanrader! 👍

Snel
Snel, duidelijk en makkelijk! Binnen 24 uur drie goede offertes ontvangen en meteen afspraak ingepland. Werd binnen enkele minuten gebeld om de afspraak te bevestigen.

Respuesta de Fixico
Service van Fixico was heel goed
Service van Fixico was heel goed. Ben zelfs terug gebeld en zij hebben actief meegezocht en een afspraak gemaakt. Terugkoppeling ook zeer goed. Wat minder tevreden over de offertes. Te duur en volgens mij moeten ze wat beter kijken naar de foto,s en eventueel aanvullende vragen stellen. 350 tot 750 euro voor een klein parkeer deukje die er zo uitgehaald kan worden gaat hem niet worden

Zo onwijs blij met Fixico
Onwijs blij met de offertes die ik Fixico voor mij heeft geregeld.
Want wat was ik geschrokken dat ik na een dag werken, een deuk in mijn auto zag. En natuurlijk heeft degene die dat heeft veroorzaakt, geen tel. nr achtergelaten om contact op te nemen....
Gezocht op internet naar een schadehersteller en Fixico gevonden die een offerte voor mij heeft geregeld die bij mijn budget past! Zo ontzettend blij!!.
Hartelijk dank!!

Top geregeld,goede service
Top geregeld,goede service, duidelijk,en ja gewoon 5 sterren!

Alles was prima geregeld
Alles was prima geregeld. Alleen heb ik niet meer dan 2 offertes binnen gekregen en dat vond ik wel jammer.

Supersnelle afwikkeling!
Supersnelle afwikkeling!
Heel prettig om via de app diverse opties aangeboden te krijgen.
Ook het contact voor het maken van de definitieve afspraak verliep vlot.

Top site
Top site, snel offertes ontvangen van bedrijven in de regio! Schade snel herstelt!

Respuesta de Fixico
Diverse offerte ontvangen en ook…
Diverse offerte ontvangen en ook besproken met Fixico verder hebben zijn keuze netjes vastgelegd en het mail verkeer was prettig.

Respuesta de Fixico
Fixico is snel en behulpzaam
Fixico is snel en behulpzaam. Ik kreeg vlot drie relevante offertes van bedrijven in de omgeving. De schade kon snel en netjes hersteld worden inclusief vervangend vervoer. Een aanrader!

Respuesta de Fixico
Más información sobre otros tipos de reseñas.