Een paar lelijke krassen op je mooie auto, dat is flink balen. Helemaal omdat de schuldige geen briefje onder de ruitenwisser gedaan had... Gelukkig kwam ik via Fixico in contact met RMT Autoscha... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik had een deuk in de motorkap van mijn auto, veroorzaker onbekend. Heb toen de schade laten taxeren door een geselecteerd schadebedrijf van mijn verzekeraar. Kosten ongeveer € 900,00 wat ik erg h... Ver más
La empresa ha respondido
Ik wilde een aantal prijsopgaves betreffende wat krasjes. De enige reactie die ik van Fixico kreeg was, dat het druk was, maar dat ze hun uiterste best deden om me verder te helpen. Zoals uit de beoo... Ver más
Alle gegevens ingeleverd op vrijdagochtend, met de waarschuwing dat offertes na het weekend zouden komen. In mijn ongeduld lekker verder gezocht en een goede hersteller gevonden die wel reageerd... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Met Fixico vergelijk je de beste schadeherstellers bij jou in de buurt. Upload foto's, vergelijk offertes & bespaar al snel 30%!
Información de contacto
Weteringschans 85E, 1017RZ, Amsterdam, Holanda
- 0202610720
- info@fixico.nl
- fixico.nl
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Open en eerlijke bemiddeling.
Open en eerlijke bemiddeling.
Maak hier zeker in de toekomst weer gebruik van.

Super service!
Duidelijke website, makkelijk invoeren van schademelding. Zeer snelle reactie met 5 offertes (binnen 24 uur na aanmelding!). Na bevestiging van offerte via website werd ik bijna direct daarna gebeld om datum af te spreken. Tot nu toe super service! Nog even afwachten hoe de ervaring met het schadeherstelbedrijf is, maar daar heb ik alle vertrouwen in (gezien de goede recensies over dit bedrijf op de site van Fixico :-))

Wist niet hun bestaan
Wist niet hun bestaan. Via carglass op deze site gekomen. Netjes 5 offertes gehad. Wel onderling veel prijsverschil.
Prima offerte tussen met een goede prijs. Deze dus gekozen.
Moest er wel even achteraan bellen aangezien de afspraak niet bij de gekozen autospuiterij was binnen gekomen

Snel en duidelijk.
Ik had bumper schade, foto's gemaakt deze ingestuurd binnen een paar uur kwamen de offertes binnen, even de reviews bekijken van de bedrijven. Keuze gemaakt werd binnen 5 minuten gebeld voor bevestiging. Kortom ben heel tevreden.

Helder en correct
Helder, snel, correct, goede keuze kunnen maken (in de buurt van mijn woonplaats)

Respuesta de Fixico
Lijkt allemaal prima in orde!
Het probleem is nog niet opgelost, maar Fixico heeft z'n bemiddelende werk gedaan en dat lijkt vooralsnog heel goed gegaan. Ook zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon!

Bevestiging controleren
Bevestiging controleren, tegenstrijdige info, over leen auto

Echt een aanbeveling!
Zeer eenvoudig om offertes op te vragen. Zeer snelle service! Offertes binnen een paar uur ontvangen. Ook direct een afspraak in kunnen plannen bij een van de bedrijven. Kortom: top !

Snel meerdere offertes
Snel meerdere offertes. Ook een offerte met haal en breng service. Goede reparatie binnen de afgesproken tijd.

Respuesta de Fixico
Goeie snelle applicatie en binnen 1…
Goeie snelle applicatie en binnen 1 werkdag 3 offertes. De eerste was de beste en reageerde direct. Prima hersteller (Chipsaway Assen) en direct een goeie service.
Zeer tevreden👍

Snel 3 offertes in mijn mailbox
Snel 3 offertes in mijn mailbox. Kwaliteit van de reparatie moeten we nog afwachten maar de offertes waren snel en het vergelijk ertussen goed

Respuesta de Fixico
Snelle offerte met het nodige…
Snelle offerte met het nodige prijsverschil. Goede hersteller gevonden. Schade snel en netjes opgelost.

Binnen 2 dagen 3 keurige offertes
Binnen 2 dagen 3 keurige offertes. Waarvan één bijzonder scherp geprijsd. Wel iets verder weg (38 km), maar het verschil loont.

Supersnel
Snel 3 offertes binnen met normale, concurrerende prijzen en in de buurt! Helemaal top!

Fixico geweldig!
In een korte tijd ontving ik drie offertes. Een daarvan heb ik geaccepteerd. Na overleg met het schadebedrijf is de offerte nog iets aangepast. Fiducie heeft enkele malen telefonisch contact gehad om te vragen of alles in orde was.

Respuesta de Fixico
Más información sobre otros tipos de reseñas.