Hjälpte mig med hälseneinflammation
Hjälpte mig med hälseneinflammation. Kompressionsstrumpan sitter åt där det behövs och bandet är brett nog. Enkelt att använda

Respuesta de Flexorex Sverige
Flexorex samlar ett team på över 80 personer med ett gemensamt mål: att göra vardagen mer bekväm. Vi väljer noggrant ut produkter för välbefinnande, träning och daglig komfort, samtidigt som vi erbjuder snabb och vänlig kundservice som du kan lita på.
Wolbromska 18/1b, 53-148, Wrocław, Polonia
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de Flexorex Sverige
Dålig kvalitet på ryggstödet jag köpte gick inte att reklamera lång leveranstid dåligt bemötande av företaget rekommenderar inte det här företaget
Order nummer 7B2RWKHJ

Respuesta de Flexorex Sverige
Skorna är underbara men det tog en lång tid att få dem.