Consulta las opiniones de los clientes
Kan kun anbefale Flytmig 60 flyttekasser blev leveret i god tid inden selve flytningen. 5 friske gutter kom og rykkede hele mit læs på rekord fart og var meget omhyggelige med at. Passe på mine... Ver más
Fantastisk flyttefirma! De lånte os flyttekasser ad libitum, kom til tiden og flyttede alle vores ting uden skader og to skønne flyttemænd Tom og Simon med godt humør og effektive. Kan varmt anbefale... Ver más
Flytmig er et fantastisk flyttefirma, der kan meget mere end lave en flytning. Alle medarbejder i Flytmig er meget kompetente, effektive, og professionelle. Derudover rummer flytmig stor r... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
FLYTmig er et flyttefirma i København, der står klar til at hjælpe med både private- og erhvervskunders flyttebehov. Vi ved at ingen flytninger er ens og heller ikke skal behandles, som om de var. Derfor bestræber vores flyttemænd sig altid efter at give dig en nem, behagelig og sikker flytning. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds gennem hele processen.
Información de contacto
Vibevænget 122, 2880, Bagsværd, Dinamarca
- 53 38 90 00
- kontakt@flytmig.dk
- flytmig.dk
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Sikke en fantastisk oplevelse
Sikke en fantastisk oplevelse, især når man tænker på al den stress, der følger med en flytning. Jeg kunne virkelig ikke have valgt bedre. Dette firma skiller sig ud med sin professionalisme og venlighed – og frem for alt de fantastiske mennesker bag. Startende med Henry og hele teamet var kundeservicen simpelthen den bedste, jeg nogensinde har oplevet. Kan varmt anbefales – du vil ikke blive skuffet.
Useriøst firma
Useriøst firma. Havde besøg af en der skulle vurdere min flytningen give et tilbud. Manden talte dårligt dansk, så det hele foregik på engelsk. Jeg fik en pris og en lovning på at få tilbuddet på mail. Her 1 uge efter har jeg stadig ikke fået mail fra firmaet
Flytmig er et fantastisk flyttefirma
Flytmig er et fantastisk flyttefirma, der kan meget mere end lave en flytning.
Alle medarbejder i Flytmig er meget kompetente, effektive, og professionelle.
Derudover rummer flytmig stor respekt og omsorg for de ting de flytter samt de kunder de flytter for. Dette flyttefirma er enestående!
Jeg fik udover flytning hjælp til at hænge billede og hyller op, fik samlet møbler og meget andet. Desuden fik jeg rådgivning på meget højt niveau vedr indretning af hus og have.
Det har været en fantastisk oplevelse at samarbejde med flytmig, og jeg giver dette top professionelle firma mine varmeste anbefalinger!
Super god oplevelse og flytning med…
Super god oplevelse og flytning med Flytmig. De var effektive, super flinke og passede rigtig godt på vores ting. Vi fik dem selv anbefalet, og vi kan klart anbefale dem også. Ingen problemer med Flytmig.
Hurtige, professionelt og pålidelige
Fantastisk oplevelse - helt igennem professionelt! Dygtige og vildt søde folk. Pålidelige hele vejen. Kan klart anbefales.
Fantastisk flyttefirma
Fantastisk flyttefirma! De lånte os flyttekasser ad libitum, kom til tiden og flyttede alle vores ting uden skader og to skønne flyttemænd Tom og Simon med godt humør og effektive. Kan varmt anbefale dem!
Professional & flexible - highly recommended
We had a very good experience with Flytmig. They are professional and took very good care of our furniture. We appreciated how flexible they were in regards to changing the moving date.
Varmeste anbefaling
Kan kun anbefale Flytmig
60 flyttekasser blev leveret i god tid inden selve flytningen.
5 friske gutter kom og rykkede hele mit læs på rekord fart og var meget omhyggelige med at. Passe på mine møbler.
Alt blev nænsomt pakket ind i film og i tæpper.
Da en enkelt genstand havde forputtet sig i læsset kom to mand ud senere på aftenen og hjalp mig med at lede.
Der blev fulgt op dagen efter og tingene fundet .
Kasserne blev hentet dagen efter jeg gav besked om at de var tømt
Varmeste anbefaling herfra
Ikke en finger at sætte på opgaven!
Ikke en finger at sætte på opgaven!
Henry, som står i spidsen af firmaet, kom på flyttebesøg; gav sig god tid og forklarede hele processen med flytningen.
På flyttedagen kom to folk, udover Henry.
Alle tre så søde, hjælpsomme, dygtige og meget opmærksomme i forhold til at pakke møbler, malerier mv ind.
Jeg oplevede kun en god dialog; effektivt arbejde (de holdt nærmest ikke pause!) og fair pris.
Jeg kan 100% anbefale flytmig.dk!
Fantastisk flyttefirma!
Jeg er endnu en gang blevet bekræftet i, at det var den rigtige beslutning at vælge dem. Jeg har nemlig tidligere brugt deres service, da jeg skulle flytte første gang.
I samarbejde med teamet lagde vi en strategi for, hvordan flytningen skulle foregå. Opgaven var at flytte fra en lejlighed på 1. sal til en anden lejlighed på 3. sal i en anden bygning uden elevator og med smalle korridorer.
Teamet klarede opgaven hurtigt og uden problemer, selvom tunge og uhåndterlige møbler skulle gennem meget smalle dørkarme. De har en virkelig god forståelse for, hvordan man drejer og vender møbler og andre elementer, så der ikke opstår skader hverken på overflader eller på selve tingene.
Derudover var deres måde at pakke flyttebilen på imponerende. Det er næsten skræmmende, hvor meget de kan få plads til i bilen, især efter de fik pakket alt, hvad jeg havde i lejligheden.
Det gav en ekstra tryghed under hele processen.
Teamet er også meget gode til hurtigt at tilpasse sig situationen uden at gå på kompromis med sikkerheden, så man som kunde ikke behøver at bekymre sig om noget. Med den service de leverer, og den tid de sparer en for, er prisen ekstrem god. Jeg kan derfor kun anbefale dem til andre og vil helt sikkert selv bruge deres service igen, hvis jeg skal flytte i fremtiden.
De var super søde og meget fleksible.
De var super søde og meget fleksible.
Really awesome team of guys helping us…
Really awesome team of guys helping us out with moving - no complaints just straight hard work, awesome awesome people, kind and caring towards your valuables as well. No negative attitude just awesome ! Thank you !
en ok service men dem som kom talte…
en ok service men dem som kom talte ikke godt dansk det var utrygt fik loving på en flytte kasse da jeg skulle flytte men fik det ikke og det smed med nogle af mine ting det er ikke ok

Respuesta de Flytmig
En rigtig god flytning
En rigtig god flytning. Tak for jeres hjælp og gode service! Vi valgte en fast pris, og det var vi meget glade for da det tog en del længere tid end ventet. De sendte flere folk til vores nye adresse så vi kunne blive hurtigere færdig, og fandt alligevel tid til at hjælpe os af med en masse store krukker som var efterladt af tidligere ejere. Prisen for det og flytningen var meget god. De pakkede vores møbler godt ind så intet kom til skade, og de var super søde og servicemindede. ✨
Rigtig god service til fin pris
Rigtig god service til fin pris. Glimrende kommunikation både før og efter flytning. Fik flyttekasser tidligere end “normalt” og de blev hentet dagen efter, jeg havde anmodet om det. Professionel og skånsom håndtering af mine møbler. Alt i alt god valuta for pengene og meget anbefalelsesværdigt.
Tryg og god oplevelse
Vi fik både pakke- og flyttehjælp fra Flyt Mig, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Super god oplevelse med venlige og fleksible medarbejdere, der behandlede alle vores ting med omhu og respekt, og til en rigtig fin pris. Kan varmt anbefale
Helt fed oplevelse
Helt fed oplevelse, og virkelig fantastisk arbejde, der kom mange mennesker og de havde endda tid til lige at hjælpe med at skilde sofaen ad, samt lægge tæpper for at Skåne gulv og karme, helt fantastisk pakning af deres bil og klarede hele flytningen i 1 omgang.
Super venligt og professionelt team ved Flytmig
Flytmig hjalp mig med at flytte fra KBH til Sønderjylland.
Teamet Bestående af Henry og medarbejdere var imødekommende , professionelle og hjælpsomme i hele flytteprocessen.
Der var rigtig god dialog både før flytning - og efter flytning ved aflevering af de lånte flyttekasser.
Det var en rigtig god oplevelse, og jeg er glad for at jeg valgte Flytmig som mit flyttefirma.
Helt perfekt flytning med de sødeste…
Helt perfekt flytning med de sødeste flyttepersoner. Alt gik nemt og glidningsfrit og man havde en følelse af at ens møbler og ting blev passet rigtig godt på.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.