Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en fantastisk oplevelse, især når man tænker på al den stress, der følger med en flytning. Jeg kunne virkelig ikke have valgt bedre. Dette firma skiller sig ud med sin professionalisme og venlig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale Flytmig 60 flyttekasser blev leveret i god tid inden selve flytningen. 5 friske gutter kom og rykkede hele mit læs på rekord fart og var meget omhyggelige med at. Passe på mine... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk flyttefirma! De lånte os flyttekasser ad libitum, kom til tiden og flyttede alle vores ting uden skader og to skønne flyttemænd Tom og Simon med godt humør og effektive. Kan varmt anbefale... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flytmig er et fantastisk flyttefirma, der kan meget mere end lave en flytning. Alle medarbejder i Flytmig er meget kompetente, effektive, og professionelle. Derudover rummer flytmig stor r... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de mudanzas

Escrito por la empresa

FLYTmig er et flyttefirma i København, der står klar til at hjælpe med både private- og erhvervskunders flyttebehov. Vi ved at ingen flytninger er ens og heller ikke skal behandles, som om de var. Derfor bestræber vores flyttemænd sig altid efter at give dig en nem, behagelig og sikker flytning. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds gennem hele processen.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne ikke have gjort det uden flytmig

Kunne ikke have gjort det uden flytmig.

De leverede gratis flyttekasser i god tid inden min flytning, så jeg havde godt tid til at pakke mine ting ned.

På dagen for flytningen kom der 3 mænd og hjalp med at pakke alle ting omhyggeligt ind så intet blev beskadiget under transport. De hjalp også med at bære alle ting på 1. Sal, med en meget smal tappe.

Virkelig god oplevelse og kæmpe hjælp!
Dem bruger jeg igen næste gang jeg skal flytte ☺️🙏🏻

27 de julio de 2025

Hej Nadia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse med både vores gratis flyttekasser og selve flyttedagen. Vores team gør altid deres bedste for at passe godt på både tingene og kunderne – også når trappen er smal og udfordrende!

Vi sætter stor pris på dine ord og glæder os allerede til at hjælpe dig næste gang, du skal flytte 🙏🏻

De bedste hilsner,
FlytMig.dk Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil helt sikkert anbefale Flytmig…

Jeg vil helt sikkert anbefale Flytmig til andre!
Professionelt fra start til slut.
Havde tre flyttefolk gående som bare gjorde et hamrende godt stykke arbejde.

Hele vores lejlighed skulle ned i en kælder i vores nye hus, da vi er ved at renovere. Alle flyttekasser blev sat, så vi nemt kan se de mærkater vi har sat på flyttekasserne. Ting fra loft, børneværelse, stue osv. er sat i “orden” og ikke bare blevet blandet i et stort rod.

Kæmpe fornøjelse og anbefaling herfra!

28 de julio de 2025

Hej Casper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem fra start til slut. Vi er glade for, at du lagde mærke til den måde, vores team organiserede flyttekasserne og håndterede flytningen med omtanke og struktur, selv ned i kælderen.

Vi ønsker jer held og lykke med renoveringen af huset og håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang 💪😊

De bedste hilsner,
Teamet hos FlytMig.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En meget forfærdelig oplevelse

FLYTmig ApS flyttede for os den 11. juli 2025.
Sagen er overgivet til politiet.

11 de julio de 2025

Kære Lars.

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis meget kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse i forbindelse med din flytning.
Vi tager din anklage om tyveri yderst alvorligt. Vi har været i direkte kontakt med dig for at forstå situationen nærmere.
Det er vigtigt for os at understrege, at der ikke er fremkommet nogen dokumentation, der støtter anklagen. Vi har gennemgået hele flytteforløbet internt, og intet tyder på, at det har sket. Vores medarbejdere har lang erfaring og arbejder under klare etiske og professionelle retningslinjer.
Vi værner om vores kunders tillid og tager alle henvendelser alvorligt. Samtidig må vi også beskytte vores medarbejdere og virksomhed mod grundløse og skadelige påstande.
Hvis du skulle få ny information i sagen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os igen.
Med venlig hilsen,
Flytmig.dk

5* service

⭐⭐⭐⭐⭐

Flytmig.dk gjorde min flytning helt stressfri! Teamet var hurtigt, professionelt og håndterede alt med stor omhu. Venlig service, fair priser og ingen problemer. Jeg kan varmt anbefale Flytmig.dk til alle, der ønsker en nem og pålidelig flytteoplevelse!

21 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med Flytmig.dk!

Jeg havde fornøjelsen af at bruge Flytmig.dk i forbindelse med min seneste flytning, og det var uden tvivl den mest problemfri og professionelle flytteoplevelse, jeg har haft!! 💜

Flyttemændene ankom til tiden, og var yderst effektive. De håndterede mine ejendele med stor omhu – intet blev ridset eller beskadiget, og selv tunge møbler blev båret med lethed gennem snævre opgange. Der var tydelig rutine og godt samarbejde imellem dem, og det smittede positivt af på hele flytningen.

Alt i alt føler jeg virkelig, at jeg fik meget for pengene – både i forhold til tid, tryghed og service. Jeg vil ikke tøve med at anbefale Flytmig.dk til venner og familie – og jeg ved, hvem jeg ringer til næste gang jeg skal flytte!

Tusind tak for en super service! 🫶

14 de junio de 2025

De bedste i byen!

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte! Flytmig.dk er fuldstændig fantastiske! Jeg blev mødt af sødeste Tom og Henry, som kom forbi min lejlighed og lavede en fixed pris. Det var ekstremt tjekkede! Samme aften kom de med 40 flyttekasser, som gjorde nedpakningen dejlig let. På selve flyttedagen, var det et glædeligt gensyn, med smil og jokes, og jeg følte mig som første gangs flytter meget tryg.! De passede meget på alle tingene, og var meget professionelle i alle dele af nedpakning, og havde ovenikøbet taget en ekstra mand med udover den 3. de havde planlagt, så flytningen tog kun 3 timer, selvom de havde forventet 3,5. De var sjove, søde og dybtprofessionelle. Jeg har svært ved at kunne anbefale dem nok! Ingen bedre i byen!

8 de junio de 2025

Jeg vil gerne anbefale Flytmig

Jeg vil gerne anbefale Flytmig! Jeg havde en fantastisk oplevelse med dem, da jeg skulle flytte. Deres team var professionelt, venligt og meget effektive. De tog sig tid til at sikre, at alt blev pakket forsvarligt, og de håndterede mine ejendele med stor omhu. Flytningen gik glat, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Flytmig til alle, der skal flytte!

9 de marzo de 2025

Et godt tilbud

Vi fik Flytmig anbefalet af “nogen som kendte nogen” og vi fik et tilbud på fast pris, som næsten var for godt til at være sandt. Men det var reelt nok, og de overholdt alle aftaler til punkt og prikke, måske lige med undtagelse af at de brugte en time mere end de estimerede ca. 6 timer.
Et lille minus at de helst kommunikerede på engelsk, som kan være lidt svært for et par omkring de 80 år.
Vi anbefaler dem gerne.

25 de enero de 2025

God service!

De var hurtige! Påpasselige, professionelle og for rimelige priser! What is not to like!?

Jeg skal nok bruge deres service igen i fremtiden! Det er 100%!

29 de noviembre de 2024

Meget god service

Meget god service, Henry & Daniel er perfekte flyttemænd med god fysik og tolerance. Kan stærkt anbefales i hele sjælland!

20 de noviembre de 2024

Beyond amazing service 🤍

Their service…From talking to them and getting the stuff in the apartment was beyond amazing!!! Nothing was broken and everything was handled properly.I’ll patronize them over and over again. Good service from Henry and David. Thanks flytmig DK 🤍🤍🤍🤍

30 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er en enlig mor til 3 og da jeg…

Jeg er en enlig mor til 3 og da jeg skulle flytte fra lejlighed til hus var der mange ting der bekymrede mig mht det praktiske.

Da en veninde fortalte mig om flyttefirmaet Flytmig ringede jeg med det samme. På opkaldet blev jeg modtaget af en meget sød kvinde, og den venlighed forsat igennem hele processen. Flyttemændene var simpelthen så venlig, forstående, tålmodig og effektiv. Og efterfølgende modtog også et lille opkald lige for at check op på om alt var godt, det syntes jeg var god kunde service👏.

Tak for hjælpen Flytmig🤗

8 de septiembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.