Sikke en fantastisk oplevelse, især når man tænker på al den stress, der følger med en flytning. Jeg kunne virkelig ikke have valgt bedre. Dette firma skiller sig ud med sin professionalisme og venlig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kan kun anbefale Flytmig 60 flyttekasser blev leveret i god tid inden selve flytningen. 5 friske gutter kom og rykkede hele mit læs på rekord fart og var meget omhyggelige med at. Passe på mine... Ver más
Fantastisk flyttefirma! De lånte os flyttekasser ad libitum, kom til tiden og flyttede alle vores ting uden skader og to skønne flyttemænd Tom og Simon med godt humør og effektive. Kan varmt anbefale... Ver más
Flytmig er et fantastisk flyttefirma, der kan meget mere end lave en flytning. Alle medarbejder i Flytmig er meget kompetente, effektive, og professionelle. Derudover rummer flytmig stor r... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
FLYTmig er et flyttefirma i København, der står klar til at hjælpe med både private- og erhvervskunders flyttebehov. Vi ved at ingen flytninger er ens og heller ikke skal behandles, som om de var. Derfor bestræber vores flyttemænd sig altid efter at give dig en nem, behagelig og sikker flytning. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds gennem hele processen.
Información de contacto
Vibevænget 122, 2880, Bagsværd, Dinamarca
- 53 38 90 00
- kontakt@flytmig.dk
- flytmig.dk
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super nice and honest people
Super nice and honest people, calm and good vibes showing up on time. Taking good care of the stuff. They work quick. Variable price ended up being cheaper than fixed price.
Few scratches on the entrances and walls but it’s ok.
Super oplevelse med Flytmig
Super oplevelse med Flytmig. Kom til tiden, fleksible, flinke og hurtige. De gjorde et omhyggeligt og godt arbejde!
The Guys have been fantastic
The Guys have been fantastic, special thanks to Tom and Henry and the others 👏quick work, very proffesional 👏
Professionelt og hurtigt
Professionelt og hurtigt. Overholder aftaler. Kan kun anbefale
Professionelle og flinke
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flytmig, som hjalp mig i hele processen med min flytning fra start til slut.
De kom til tiden, var professionelle og arbejdede både hurtigt og omhyggeligt. Hele teamet var søde, hjælpsomme og gjorde flytningen langt mindre stressende. Jeg fik gratis låne-flyttekasser leveret på forhånd, hvilket gjorde forberedelserne super nemme. Kundeservicen var helt i top med klar kommunikation hele vejen igennem. Priserne er meget fair i forhold til den høje kvalitet af service. De tog sig tid til at hjælpe med alle detaljer undervejs, og jeg følte mig virkelig godt taget hånd om.
Jeg vil klart anbefale Flytmig til andre - og jeg vil selv bruge dem næste gang jeg skal flytte
Det var bare en superfin oplevelse og…
Det var bare en superfin oplevelse og god kommunikation! Dejligt, at de stiller kasser til rådighed. Kan anbefales!
Det bedste flyttefirma jeg har prøvet
Det bedste flyttefirma jeg har prøvet, og jeg har prøvet rigtig mange.
Proper handling
Fantastic moving service! The team from Flytmig was punctual, careful, and very professional. They handled all my furniture with great care and made the whole process stress-free. Prices were fair and communication was excellent. I would definitely recommend them to anyone looking for a reliable moving company.
Virkelig en fin oplevelse og varmeste anbefaling
Virkelig en fin oplevelse. Positiv og let kontakt med kundeservice helt fra start til slut. Uforpligtende besøg inden med en vurdering af prisen for flytning. På dagen kom ekstra flyttefolk uden merpris for mig. Effektive, venlige og ordentlige. Selvom der sikkert var ekstra med fra min side ifht aftalte, var der ingen problemer. Prisen var det halve af et andet tilbud, jeg havde fået. Flyttekasser og tæpper er gratis med og blev endda leveret og afhentet af to omgange efter mit eget ønske.
Josephine på kontoret, Henry og hans crew får mine varmeste anbefalinger og jeg ved, hvem jeg vil bruge en anden gang, hvis der bliver behov.
Highly recommend their service for a smooth and stress-free move!
We used Flytmig for our move, and the experience was great! They provided sturdy moving boxes in advance, which made packing so much easier amd which is a really convenient and eco-friendly option. The team was professional, friendly, and very helpful throughout the process.
Rigtig god oplevelse med holdet
Vi havde indhentet tilbud fra flere firmaer, men dialogen var rigtig god og imødekommende hos Flytmig.dk. Særligt, da vi ikke kendte den præcise flyttedato før få dage før flytningen. Vi var løbende i dialog og flyttekasser blev leveret uden problemer på den aftalte dato og tidspunkt. Afhentning af flyttekasserne er aftalt til 14 dage efter flytning, så vi har tid og ro til at pakke ud. Alle har været meget flinke - og flyttemændene kom til tiden, og på 3 timer var alt flyttet. Enormt effektiv og god stemning fra flyttemændene, som var yderst respektfulde - både ift. de billige møbler og vores skrøbelige kasser med porcelæn. Vi kan på alle måder anbefale holdet vi havde på opgaven. Vi valgte for flytningen fastpris - som indeholdte lån af flyttekasser og to mand og 1 stk. 25 kvm flyttevogn. De kom tre mand, og så stødte en ekstra til på vores fraflytteradresse, og vi var under hele flytningen 3 mand, hvilket gjorde processen med flytningen meget effektiv og gnidningsfri. De ekstra hænder var uden ekstra beregning for os.
Alt i alt en tryg og god oplevelse. Det var vores første flytning, hvor vi havde booket professionel hjælp - og vi kommer aldrig til at flytte uden igen. Kan klart anbefale holdet.
Flere tilbud indhentet. Det var et meget konkurrencedygtigt tilbud fra Flytmig-holdet.
Hurtige og søde. Bedste flytning
Jeg skulle flytte og fik flytmigud og give en pris. Prisen sammenholdt jeg med andre tilbud, de var betydelig billigere.
De ankommer 2 minutter før aftalte tid. De var 5-6 mænd. Good vibes only. Søde, venlige og nænsomme. Og helt ektremt hurtige. Jeg havde ikke fået nok flyttekasser af dem, no problem. Jeg fik flere med det samme.
Eneste "fejl" var nogle ting der skulle blive og andre der skulle hentes. Og deres flyttebil var lidt for lille til alle mine ting. Ingen problemer, de kørte to gange. Med et smil og venlighed. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Ingen mer-pris eller diskussioner om det.
Varm anbefaling.
Grundige, organiserede og venlig
Flytmig leverede en tryg og god flytning af vores hjem - lige fra start til slut. De var grundige, organiserede og venlige. Som en del af prisen lånte de os flyttekasser, der blev leveret og hentet igen på et tidspunkt efter vores ønsker. De får vores varmeste anbefalinger.
Professionelt hele vejen igennem.
Alt forløb planmæssigt. Lige fra planlægning til udførelse. Vælger dem næste gang jeg skal flytte. 👌👍
Rigtig god service
Rigtig god service.
Venlige flyttemænd, der tog nøje hånd om alle møbler og genstande, der skulle pakkes og flyttes.
Vil klart anbefale og bruge dem igen en anden gang
Serviceminded og hjælpsomme
Gjorde flytning nem og overskuelig. De var ansvarsfulde og hjælpsomme med de møbler som var svære at få flyttet. De hjalp med at skille et skab og få det samlet igen, selvom det ikke var en del af aftalen. Tusinde tak for hjælpen. Jeg kan helt klart anbefale dem til jer der står og skal bruge flyttehjælp.
Parkering af lastbilerne
Deres parkering af flyttebilerne forgår henover fortovet så det slet ikke kan bruges og op på private stier og trapper. Hvor det ikke er tilladt at standse eller parkere. Jeg kan ikke komme i kontakt med deres kundeservice. De har 2 mobilnumre et på hjemmesiden og et på bilerne som køre rundt. Jeg synes overhovedet ikke det er okay at de sætter bilerne sådan og spærre for alle andre. Der ligger en mail fra mig i deres indbakke, med billeder så det forhåbentlig ikke sker igen.
Super hjælpsomme og serviceminded
Flytmig gjorde hele min flytning til en tryg og positiv oplevelse. De kom til tiden, var smilende og imødekommende, og håndterede alle mine ting med stor forsigtighed. Helt uden stress og med godt humør. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem og kan kun varmt anbefale dem.
Fuld tilfredshed da Flytmig flyttede mig
Min flytning kørte helt som jeg kunne ønske mig, lige fra Henry kom og så, hvad der skulle flyttes som grundlag for at give tilbud, over kommunikationen omkring tilbud, pris og tidspunkt, levering af flyttekasser, og på selve flyttedagen, hvor de var fire søde, venlige, humoristiske og effektive flyttefolk, der sørgede for indpakning og udpakning af møbler - alt på forventet tid og med godt humør og energi. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Me and my husband were really
Me and my husband were really , really happy ! The three movers are very nice , gentle and patient. They made pur moving day stress free and worry free ! Overall was great !
Highly recommended 🙌

Respuesta de Flytmig
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.