Banner for FOA/FOAs A-kasse

FOA/FOAs A-kasse Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kun positive erfaringer med FOA A-kasse. Hver gang jeg har haft brug for hjælp, har medarbejderne været venlige, professionelle og hjælpsomme. Uanset om jeg har kontaktet dem telefonisk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået meget stor og nyttig hjælp fra både a-kassen og tidligere fra fagforeningen ifm. min afskedigelse og ledighed. Stor tak fra mig 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anno 2026 har FOA ikke muligheden for at sætte dig i kø. De har KUN vi kan ringe dig op service, som i mit tilfælde ikke kan bruges. Det skal I simpelthen ha gjort noget ved. I er et dyrt forbund så... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FOA. Personalet er venligt, hjælpsomt og tager sig tid til at svare på mine spørgsmål. jeg fået god vejledning omkring både medlemskab, a-kasse og arbejde. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Sindicato
  2. Seguro de protección de ingresos

Escrito por la empresa

FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund - med ca. 166.000 medlemmer fordelt på 31 fagforeninger. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men vi organiserer også privatansatte. Med FOA er du garanteret et fagforbund, der kender dit fag og din branche. Derfor kan vi forhandle på dine vegne og sikre dig fair løn og arbejdsforhold. FOAs A-kasse er centralt ledet og har fem regionskontorer ude i landet. A-kassen har til formål at sikre dig som medlem økonomisk i forbindelse med arbejdsløshed, efterløn og forskellige andre ordninger, som a-kasserne administrerer. Derudover rådgiver og vejleder a-kassen inden for en række områder fx om jobsøgning. Vores 5 regionale kontorer har åbent for fysisk fremmøde i hverdagene mellem 9-16. Du kan ringe til os mellem 8-18 på 46 97 37 77.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

429 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var super tilfreds med samtalen

Var super tilfreds med samtalen, fik flere gode råd og virkelig behalig medarbejder og snakke med.

18 de junio de 2026

Kære Anette

Hvor er det dejligt at høre om din positive oplevelse og de gode råd. Tak for din feedback, det sætter vi stor pris på.

Håber, at du må få en fantastisk weekend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg føler og oplever mig hørt set og…

Jeg føler og oplever mig hørt set og godt informeret/hjulpet.
Mvh Tina

15 de junio de 2026

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Vi er glade for at høre, at du føler dig hørt, set og velinformeret. Tak for din positive feedback, Tina.

Håber at du må få en rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god samtale fik belyst en masse…

Rigtig god samtale fik belyst en masse ting, da jeg ikke har prøvet at være ledig før kan det være svært at finde rundt i.

12 de junio de 2026

Kære Lone

Vi ved godt, at der er meget at holde styr på, når man bliver ledig for første gang, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget. Mine dygtige kolleger sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 8-18 på nummeret 4697 3777.

Men tusind tak for din positive feedback! Den er vi virkelig glad for.

Personale

Personale, rigtig god behandling

11 de junio de 2026

Kære Dorthe

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive feedback og god weekend til dig!

Glæder for FOA og A kasse

Jeg har kun positive erfaringer med FOA A-kasse.

Hver gang jeg har haft brug for hjælp, har medarbejderne været venlige, professionelle og hjælpsomme. Uanset om jeg har kontaktet dem telefonisk eller mødt op personligt, har jeg altid fået god vejledning og følt mig taget seriøst.

Det betyder meget at møde mennesker, der tager sig tid til at lytte og hjælpe med de spørgsmål og udfordringer, man står med. Servicen er imødekommende, effektiv og respektfuld.

Tak til FOA A-kasse for den gode støtte og det høje serviceniveau. Jeg kan varmt anbefale dem til andre.

30 de abril de 2026

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Tusind tak for dine pæne ord, som jeg ved, at mine kolleger kommer til at sætte så stor pris på.

Det betyder virkelig meget at få den slags feedback, så vi ved, at vi rammer det, du og andre medlemmer har brug for.

Håber at du må få en god dag - vores dag gik fra god til fremragende. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig hjælpsom og tålmodig…

Utrolig hjælpsom og tålmodig medarbejdere 😉

10 de junio de 2026

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Tusind tak for det, Rehlet. Det er vi SÅ glade for at høre.

Rigtig god dag til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en god oplevelse i at blive hørt…

Havde en god oplevelse i at blive hørt og set. Fik hjælp og følte jeg blev forstået. Tak for det

9 de junio de 2026

Kære Susanne

Jeg er glad for at høre, at du følte dig hørt og forstået. Tak for din positive feedback og rigtig god dag til dig.

God oplevelse

God oplevelse, meget venlig i møde kommende

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Tusind tak for dine pæne ord og 5 stjerner, Lisbeth.

Rigtig god dag til dig.

Venlig

Venlig, imødekommende og meget hjælpsom.

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at du havde en så positiv oplevelse. Mange tak for din feedback - den sætter vi i a-kassen stor pris på.

Håber at du får en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en fantastisk service og et godt…

Fik en fantastisk service og et godt overblik over mulighederne jeg har, når jeg ikke er en computer nørd.

Kære Annette

Hvor er det godt at høre, at du fik god service. Driller teknikken, så må du altså endelig kontakte os. Vi har åbent alle hverdage fra 8-18 på 4697 3777 og vil rigtigt gerne hjælpe.

Rigtig god dag til dig!

Venlig

Venlig, imødekommende ,empatisk, smilende
Personale. Høje service for sit kontingent.

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Tusind tak for ordene, Anne. De varmer virkelig hos mig og mine dyglige sagshandlere på regionskontorerne.

Håber at du må få en dejlig dag - vores dag er i hvert fald blevet endnu bedre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en rigtig god oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse. Hun kunne sit job til ug. Var rigtig god til at forklare/rette værktøjer man kunne bruge 🥰

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Hvor er det bare dejligt at høre, Gitte.

1000 tak for det!

Håber at du må få en dejlig dag!

Mvh. Mette/FOAs A-kase

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Synes det var eGn meget behagelig…

Synes det var en meget behagelig samtale, Og fik god hjælp og råd til ansøgninger , Og hvor der altid er hjælp at hente

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at samtalen var behagelig, og at din sagsbehandler kunne give god hjælp og råd. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

God dag til dig, Gitte.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint 👌

God vejledning og forklaring

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Det er dejligt at høre det, Lwiza.

Tak for det og rigtig god dag til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste a kasse som har medarbejde der…

Bedste a kasse som har medarbejde der lytter til ens behov og tager det seriøst.

4 de junio de 2026

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Mange tak for din positive tilbagemelding og de flotte stjerner. Jeg er glad for at høre, at du føler dig lyttet til.

RIgtig god dag til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tillidsfuld samtale ,hvor jeg oplevede…

Tillidsfuld samtale ,hvor jeg oplevede at mine spørgsmål blev mødt med empati.

3 de junio de 2026

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Tusind ta for dine fine ord. Jeg er virkelig glad for at høre, at dine spørgsmål blev mødt med empati.

RIgtig god dag til dig, Maria.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Behagelig samtale

Behagelig samtale og fik svar på mine spørgsmål. En lyttende og god sagsbehandler. Også da jeg bad om et møde mere for at få det forklaret een gang til.

13 de mayo de 2026

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Jeg er glad for at høre, at du havde en behagelig samtale og fik svar på dine spørgsmål - og også kunne få endnu et møde, når der er behov for det.

Ræk endelig ud, hvis du har flere spørgsmål. Vi sidder på 4697 3777 alle hverdage fra 8-18.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ja hvor skal man starte

Ja hvor skal man starte.
Kæft en omgang sløve medarbejdere der har ens sager.
Det er under al kritik det de har gang i.

Jeg har siden 2022 haft en sag kørende om manglede udbetaling af løntillæg.
Fagforeningen beder om oplysninger, får dem, vender ikke tilbage igen, men rykker dem op til flere gange, der sker stadig ikke noget. Men man får et svar som man ikke kan bruge til noget - "Dit gamle arbejde mener ikke du skal have det tillæg" Nej selvfølgelig gør de ikke det, det er jo derfor du er her.
Man ringer igen efter en status, da der er gået 6 måneder siden sidst, men får et svar der hedder "Jeg finder lige din sag, og ringer tilbage, men dit gamle arbejde mener jo ikke du skal have tillægget". Jeg får i stedet dagen efter en mail, hvorpå min sagsbehandler undskylder for ikke at have ringet til mig, men lover at ringe om eftermiddagen, der er nu to dage siden, og jeg har stadig ikke hørt noget.

Kæft jeg er træt af det møg.!!!!!!!! Det kan ikke være rigtig at man skal skrive en dårlig anmeldelse her inde, før der sker noget.

3 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse

Vi beklager den lange sagsbehandlingstid og manglen på opfølgning i din sag.

Jeg har sendt en besked til dig om dine kontaktoplysninger, så jeg kan se, hvilken lokal fagforening, du hører til. Så har jeg mulighed for at se, hvad der er sket i din sag.

8. juni 2026:
Jeg kan se, at du desværre ikke at sende yderligere oplysninger om, hvem du er, hvilket gør det umuligt for mig at hjælpe dig og gå videre med din sag.

Mvh. Mette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg oplevet at det har behandlet mig…

Jeg oplevet at det har behandlet mig som om jeg vil ikke arbejde søger arbejde jeg har været i arbejdetsmarket i 42 år blev først ledig nu det har gøret mig ked af

2 de junio de 2026

Kære Berrin

Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg vil rigtigt gerne tilbyde en snak med chefen for dit regionskontor. Du skal bare skrive til mig på mewp@foa.dk, så formidler jeg kontakten.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.