Jeg har kun positive erfaringer med FOA A-kasse. Hver gang jeg har haft brug for hjælp, har medarbejderne været venlige, professionelle og hjælpsomme. Uanset om jeg har kontaktet dem telefonisk... Ver más

La empresa ha respondido
Jeg har fået meget stor og nyttig hjælp fra både a-kassen og tidligere fra fagforeningen ifm. min afskedigelse og ledighed. Stor tak fra mig 😊
La empresa ha respondido
Anno 2026 har FOA ikke muligheden for at sætte dig i kø. De har KUN vi kan ringe dig op service, som i mit tilfælde ikke kan bruges. Det skal I simpelthen ha gjort noget ved. I er et dyrt forbund så... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FOA. Personalet er venligt, hjælpsomt og tager sig tid til at svare på mine spørgsmål. jeg fået god vejledning omkring både medlemskab, a-kasse og arbejde. Jeg... Ver más
La empresa ha respondido
FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund - med ca. 166.000 medlemmer fordelt på 31 fagforeninger. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men vi organiserer også privatansatte. Med FOA er du garanteret et fagforbund, der kender dit fag og din branche. Derfor kan vi forhandle på dine vegne og sikre dig fair løn og arbejdsforhold. FOAs A-kasse er centralt ledet og har fem regionskontorer ude i landet. A-kassen har til formål at sikre dig som medlem økonomisk i forbindelse med arbejdsløshed, efterløn og forskellige andre ordninger, som a-kasserne administrerer. Derudover rådgiver og vejleder a-kassen inden for en række områder fx om jobsøgning. Vores 5 regionale kontorer har åbent for fysisk fremmøde i hverdagene mellem 9-16. Du kan ringe til os mellem 8-18 på 46 97 37 77.
Staunings Plads 1-3 , 1790, København V , Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Troede at denne fagforening var god, har været i Dansk metal. Men da jeg startede på min uddannelse til SSA, fortalte foa at jeg kunne få en afslutnings hue hvis jeg meldte mig ind nu. Da jeg så var færdig var det så lavet om til lidt rabat. Jeg er så igennem min tid hos dem blevet opkrævet underlige beløb. i min elevtid fik jeg en efter regning på 4000kr, dd. fik jeg en mail fra dem om at jeg skylder dem 990kr. i samme mail står der så også at jeg har betalt 1200kr. Men de har trukket 3900kr. Da jeg kontakter dem kan jeg ikke få et klart svar men det kan være noget med at jeg havde et arbejde vedsiden af, men der havde jeg næsten ingen vagter. Jeg har selvfølge fundet ny fagforening nu da dette har været meget dyrt bekendtskab. FOA har lært noget af skat, det skal bare være ugennemskueligt, så kan man høste penge.

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse
En god vejleder. Meget flink, meget imodkommende. Man blev set og hørt.

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse
Vældig kompetent a-kasse personale jeg mødte. Hun satte mig ind i tingene og gav sig tid til at vise, hvordan jeg kom rundt i både foa.dk og Jobnet. At der så er mange ting at forholde sig til kan jo være en udfordring men efterfølgende kom der ret af samtale , så har man den at støtte sig til - tak

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse
De brugte den tid på mig,som jeg havde brug for

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse
Har blandede følelser når det kommer til foa.
Sidder lige nu med en følelse af at foa er arbejdsgiverens fagforening.
Har været nede med en sag der omhandler 6. Ferieuge uden løn, samt lørdagstillæg der er gået til afspadsering uden samtykke.
Jeg vil ikke sige at de ikke gjorde noget, men det virker til at foa har lige så meget styr på reglerne som arbejdsgiver har også er man jo lige vidt.
Og hvis man skal bruge en bisidder, kan man da bare bruge sin TR som har hovedet et vist sted på chefen
Overvejer at skifte fagforening.

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse
Mange tak for jeres svar og for linket 😊
Det var meget hjælpsomt.

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse
Synes det er helt vanvittigt at man som gammelt medlem skal søge job i den mellemliggende periode indtil jeg starter nyt- fordi jeg ik skal på fuldtid- hån mod is FOAmedlemmer- føj

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse
Meget imødekommende og empatisk personale. Der er god tid, når man har møde og de forklarer sagerne, så det er helt forståeligt

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse
En virkelig Fagforening/A-kasse for virkelige mennesker, ganske enkelt!

Respuesta de FOA/FOAs A-kasse
Más información sobre otros tipos de reseñas.