Købte en plakat og en pose krydderi næste dag var pakken til afhentning hos pakkeshoppen. Varen pakket forsvarligt ind. Varen fuldt ud tilfredsstillende. Absolut tilfreds.
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg handler regelmæssigt og med glæde hos forpalestine som både har kvalitetsprodukter, god service og så støtter man samtidig en god og nødvendig sag. Min bedste anbefaling og med tak🙏🏼❤️🍉
Jag fick en bra känsla av detta köp, även om det var lite dyrt; dels för att det visade sig att den som jag hade köpt var i behov av ett par vackra uppläggningsfat, dels gick pengarna till det palesti... Ver más
Leveringen ankom vitterligt dagen efter jeg bestilte, hvilket er så dejligt oveni at støtte op om menneskeliv og OGSÅ få noget igen. Et sandt privilege - jeg er så taknemmelig for mine skåle, flag og... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ForPalestine is a non-profit organization that sells clothes in solidarity with Palestine. All profits will be donated to MATW.
Información de contacto
Folkebo, 5230, Odense, Dinamarca
- Support@forpalestine.dk
- forpalestine.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er fuld tilfreds med mine vare og…
Jeg er fuld tilfreds med mine vare og modtager dem lynende hurtig…. En fantastisk service
Fina grejer!
Støt de palæstinensiske bønder!
Det var ikke svært at tage beslutningen om at købe den gode olivenolie af jer. Der er brug for al mulig støtte til palæstinenserne på Vestbredden, som hver dag bliver presset truet og det, der er værre af de israelske bosættere.
Virkelig lækker og ægte produkter fra…
Virkelig lækker og ægte produkter fra Palestine! Godt køb og beløbet er gået til godt formål♥️❤️
Smuk keramik
Hurtig levering, smukke skåle, og dejligt at støtte et godt formål.
Alt var godt
Alt var godt men dadlerne var vist fra sidste års host, de var ikke friske
Hej - tilbagemelding
Hej
Jeg har en gang tidligere bestilt bl a daler ved jer. Det var daler også denne gang men desværre noget mere tørre end sidste gang. Hvilket er lidt skuffende. Men i øvrigt tak for hurtig levering❤️og - Palestina’s sag og folket der lider bor i mig og ønsker fred for alle🕊️
Hurtig levering, og ikke at glemme, for et rigtig godt formål.
Free Palestine ❤️💚🖤🤍
Det gode er
Det gode er, at det er palæstinensere, der har stået for produktionen af olivenolien og dadlerne
En let forståelig hjemmeside
En let forståelig hjemmeside. Hurtig og omhyggelig forsendelse. Fine varer. Dejligt at kunne købe gode varer samtidig med at støtte et godt formål.
Jeg er meget glad og tilfreds med min…
Jeg er meget glad og tilfreds med min fine skål og krus.
Jeg er ekstra meget glad for at kunne støtte en lokal palæstinensisk pottemager.
Altid fin levering og gode produkter
Utroligt smukke varer og meget venlig…
Utroligt smukke varer og meget venlig betjening
Jeg fik det ønskede og i god kvalitet
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.