Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de ei... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos
  2. Clases
  3. Tienda de ropa
  4. Mayorista de ropa
  5. Tienda de accesorios de moda
  6. Tienda de bolsos de mano

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

mooie waterdichte stevige rugzak

En hele mooie waterdichte stevige rugzak, die precies naar mijn wens is gemaakt. Top

19 de septiembre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hallo Sarah, dank voor je aankoop! Fijn dat hij aan je wensen voldoet :). Groetjes, Fraenck

Top mondkapje!

Supermooi mondkapje gekocht voor vakantie, zat top en met het metalen draadje bleef het goed zitten! En heel snel geleverd! Aanrader :)

16 de septiembre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hallo EV, dat metaaltje is een echte game-changer :). Fijn dat 'ie snel is aangekomen, dat blijft toch altijd afwachten! Dank voor je review. Groet, Team Fraenck

Top mondkapje

Hi, dank voor het prima gevoerde mondkapje met kekke stof - kreeg ik heel snel, past prima en had duidelijke instructies.

15 de septiembre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Sandrine, fijn dat je er zo tevreden mee bent en dat de handleiding duidelijk (genoeg) is! Groetjes, Fraenck

Mondkapje van Fraenck

Ik heb een mondkapje besteld bij Fraenck. Dit mondkapje is super, het zat netjes ingepakt en er zat een handige instructie bij!

14 de septiembre de 2020

Hi Marleen, dankjewel! Groetjes van Team Fraenck

Mondkapje panterprint

Mooi mondkapje met duidelijke gebruiksaanwijzing

8 de septiembre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hallo Maeike, dank! We hebben wel even goed de tijd genomen voor de handleiding, goed om te horen dat hij duidelijk is :). Groet van Team Fraenck

Fijn

Fijn, echt een goed gevoel deze (Velma) mondkapjes! Zowel wie ze maakten, als het gebruikte materiaal, als uiterlijk als draagbaarheid.

Aanrader.

7 de septiembre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hoi Anna, dank voor je fijne review! Betekent veel voor ons. Hopelijk tot snel, groetjes van Team Fraenck

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maten komen niet overeen.

* aangepaste review *

Enige weken geleden heb ik mondkapjes besteld bij Fraenck. Netjes het maattabel aangehouden en leuke kapjes besteld. Helaas paste deze niet goed en door middel van de vorige review aangegeven dat ik daar niet tevreden over was i.v.m. het maattabel, hoge kosten en het niet mogen retourneren.

Enorm balen voor mij, ze zijn namelijk wel uitgezocht op kwaliteit, wasbaarheid, neusstrip (Fijn voor de brildrager) en eerlijk gemaakt.

Pascal heeft zich hiervoor ingezet en mij de mogelijkheid gegeven om de kapjes om te ruilen voor een grotere maat. Ontzettend fijn dat deze mogelijkheid gegeven word door Fraenck.

Na het ontvangen van de nieuwe kapjes merkte ik dat deze veel te groot voor mij waren en hierdoor weer andere problemen veroorzaakte dan de kleine maat.

Na hierover contact met Pascal te hebben gehad, mocht ik ook deze kapjes weer terug sturen en krijg ik mijn geld terug zodra zij ze hebben ontvangen.

Voor mij echt balen dat het niet past, ieder mens is anders kwa maat.

Fraenk, bedankt voor de goede service.

M.v.g.

Kim.

7 de septiembre de 2020

Respuesta de Fraenck

Hallo Kim, wat vervelend om te horen dat je ervaring met de mondkapjes niet prettig is (op zijn zachtst gezegd)! Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Zeker niet als je er toch aardig wat voor uitgeeft.

Is het een idee dat we de mondkapjes omwisselen (op onze kosten) voor de medium variant? Om te kijken of deze wel werkt met praten? Mocht het dan alsnog niet werken, dan is het geen probleem om de hele bestelling te annuleren.

Hoor graag of dit een passende oplossing is! Hartelijke groet, Pascal

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Unieke toevoeging aan Arnhem!

Uniek assortiment met liefde gemaakt! Onwijs leuke en gepassioneerde mensen werken er! Zeker een winkel om eens vaker een kijkje te nemen, elke keer zie je iets nieuws hangen!

31 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Noa, leuk dat je langs bent gekomen! Stuur iedereen maar langs, we staan klaar :). Thanks voor je review, hopelijk zien we je weer eens verschijnen. Groetjes van Team Fraenck

Great face masks

The masks are very comfortable, I have several reusable masks and the masks from Fraenk are the best so far. Used mine on few hours flights & trains - no problem at all, easy to breath even with the filter inside (I use the ones from HEMA). I like the metal clip on the nose as I wear glasses and it's important to limit air coming out from the top of the mask, so the glasses aren't foggy. The delivery was also easy and very fast, included care instructions. Can recommend!

29 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Maria, it means the world to us that you've taken the time to write such an extensive review! Good tip, we'll try the filters of HEMA as well, see how they compare. Great to hear that the metal clip works for you too. Thanks again, hope to see you again. Kind regards from Team Fraenck

Vriendelijke service

Vriendelijke service, prettig product. Hartelijk dank!

28 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Sabine, dank voor je fijne review, altijd fijn om te horen dat iemand tevreden is :). Groetjes van Team Fraenck

Goed!

Ik ben goed geholpen en het product is top!

25 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Marie, jij bent top! Dank voor je aankoop bij Fraenck, betekent een hoop voor ons. Groetjes van Team Fraenck

Prachtige tas

Prachtige tas, excellente service en supersnelle levering!
De tas was er niet in mijn gewenste kleur maar ze hebben hem speciaal voor mij gemaakt. Top!

24 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hallo Petra, dank voor je bestelling! En natuurlijk voor de review :). Veel plezier met je tas. Groetjes van Team Fraenck

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi en bijzonder product, goede service

Ik kocht een schouder/heuptasje bij Fraenck. Het arriveerde al de volgende dag en het is een mooi, duurzaam en uniek product. Comfortabel om te dragen en gemakkelijk verstelbaar. Op mijn verzoek zijn er een paar aanpassingen gedaan waardoor het helemaal perfect is voor mij. Ik ben er superblij mee en beveel Fraenck van harte aan!

24 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Margrietha, dank voor je fijne review! Fijn dat we het tasje zo hebben kunnen aanpassen dat het voor het gebruik goed werkt :). Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes van Ratna en Team Fraenck

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo'n mooie tas laten maken!

Zo'n mooie tas laten maken door de leuke mensen van Fraenck in mijn lievelingskleur blauw! Helemaal op maat gemaakt en aangepast met mooie details. Wat zijn jullie toch een leuke mensen, jullie hebben niet alleen verstand van ontwerpen, maar ook gedegen vakkennis, jullie zijn ontzettend klantvriendelijk en werken volledig mvo. Inspirerend. Ik ben fan 😉.

19 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Merijntje, dank dat je de tijd hebt genomen een uitgebreide review te schrijven! Was erg leuk om samen met jou de tas te ontwerpen, met een strak resultaat. :) We hopen dat je er lang plezier van gaat hebben, hopelijk zien we je weer eens verschijnen in de winkel. Groetjes van Team Fraenck.

Super!

Fijne klantenservice, prachtige tas en op tijd geleverd!

19 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Marije, heel veel plezier van je echte Fraenck-tas, we hopen dat we je er heel lang van kan genieten! Groetjes, Team Fraenck

Uitstekende service

Ik wilde graag een aanpassing op mijn mondkapje en ze hebben heel snel gehandeld. Volgende dag was mijn mondkapje als verstuurd. Communicatie verliep uitstekend, ook heel erg blij met mijn mondkapje

17 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Hayate, thanks voor je review! Omdat we alles hier in ons atelier maken, kunnen we vaak snel schakelen, als het niet té druk is ;). Dank voor je aankoop. Groetjes, Team Fraenck

2e poging gelukt

Helaas kwam de eerste verzending van mondkapjes niet bij ons aan. Ik heb toen gemaild en kreeg direct antwoord dat Als de zending er na nog twee dagen niet was, Als de zending er na nog twee dagen niet was, men het opnieuw ging opsturen. Deze keer met track en trace code en toen heb ik ze wel ontvangen. ze zien er goed uit en hebben ook een goede pasvorm

14 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Hi Susanne, helaas komt het wel eens voor dat de post niet aankomt. Fijn om te horen dat het de tweede keer wel goed is aangekomen! Groetjes van Team Fraenck

Koffiekopjes

Leuke koffiekopjes hier gehaald.

13 de agosto de 2020

Respuesta de Fraenck

Beste Harm, als ik het goed heb zijn deze van Design x Ambacht, die hebben zeker leuke producten in hun assortiment! Dank voor je aankoop bij ons. Groetjes, Team Fraenck

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.