La empresa ha respondido
De fashion en lifestyle winkel voor dames en heren, in Breda. Bij Frankie’s vind je high fashion tegen low prices. Zowel in de winkels als in onze webshop. Ontdek ons assortiment dames- en herenkleding met shirts, vesten, overhemden, jurken, broeken, truien, schoenen, trainingspakken, accessoires en meer.
Lange Brugstraat 33, 4811 WP, Breda, Holanda
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Dit bedrijf liegt over de stoffen van de pakken. Alle fotos zijn ai. Als je er over begint dan reageren ze totaal niet meer en bij retour van het plastic pak wordt je ook nog vuil aangekeken omdat ze al wisten dat het terug kwam omdat het polyester was en geen wol blend zoals ze beweerde . Daarna krijg je via social media nog bedreigingen en opmerkingen zoals "kk h0m0" "ga je moeder neukn" etc. KIJK UIT VOOR DEZE GRAPJAS EN ZIJN BS.
*Edit reactie op reactie :
Ik heb de screenshots van social media met de desbetreffende opmerkingen .Maar kan geen fotos plaatsen.
En provoceren via een trust pilot review is zwak. Onprofessioneel. En zwaar respectloos zoals al het contact tot nu toe.
Ik zal iedereen afraden om hier nog wat te kopen maar goed dat doen de rest van de reviews ook al.
Maar wij zijn natuurlijk allemaal leugenaars . 😂
Edit: en dan snel je aggressieve reactie verwijderen (ook screenshots van gemaakt ) om niet door de mand te vallen . Bah bah dit soort mensen moeten geholpen worden met hun problemen en geen reacties achterlaten op reviews.

Respuesta de Frankie’s
Onlangs heb ik een kostuum via uw webshop besteld en ik ben hier bijzonder tevreden over. De levering verliep zeer vlot en ook de service bij het omruilen van een hemdje (waarvoor ik een maat groter nodig had) was uitstekend.
Hartelijk dank voor de professionele en klantvriendelijke aanpak. Ik kom zeker eens langs in uw zaak wanneer ik in de buurt ben.

Respuesta de Frankie’s
Ik heb nu twee pakken en een paar schoenen bij jullie gekocht. Ik word altijd netjes geholpen en de service is erg goed. Als ik vragen had, kon ik deze eerst online stellen, bijvoorbeeld om te checken of het pak nog beschikbaar was voordat ik naar jullie toe reed. Zo voorkwam ik dat ik voor niets kwam en werd ik ook goed geholpen. Jullie hebben er zeker een vaste klant bij!

Respuesta de Frankie’s
Super snelle levering mooie kwaliteit top

Respuesta de Frankie’s
Heb Frankies nu een twee maanden geleden ontdekt via social en ook wat besteld super service vandaag besteld morgen in huis en top kwaliteit van kleding heeft een vaste klant bij super tevreden
Het hele team Proficiat

Respuesta de Frankie’s
had zelf een fout gemaakt in de maat, gelijk de volgende dag al de goede op de mat!! kijk dat is service

Respuesta de Frankie’s
Affordable luxury: goede kwaliteit en unieke kledingstukken

Respuesta de Frankie’s
Trui gekocht bij Frankie’s ter waarde van 80 euro. Nu 4x gewassen en krijgt overal pluisjes. Het gebreide motief laat los en de kwaliteit wordt snel minder vanaf het moment van dragen. Prijs kwaliteit lijkt in eerste instantie erg goed, maar na paar keer dragen en wassen is het beste er snel van af.

Respuesta de Frankie’s
Mooie kwaliteit, duidelijk gecommuniceerd en prima klantenservice bij retouren

Respuesta de Frankie’s
Supermooie kleding en snelle/goede service voor leuke prijzen. Doen veel aan klantvriendelijkheid! 2 tips: ruilen ivm andere maat makkelijker maken, mail die verstuurd wordt 10% korting voor een vriend zit geen werkzame link in.

Respuesta de Frankie’s
Mijn ervaring met Frankie's Menstore is ronduit teleurstellend. Na een retour kreeg ik geen terugbetaling, maar werd ik verplicht een digitale tegoedbon te accepteren. Het tegoed dat ik ontving werd later meerdere keren door het bedrijf aangepast, zonder duidelijke uitleg of transparantie. Ook zijn eerder gecommuniceerde voorwaarden achteraf veranderd, wat voor mij totaal onbetrouwbaar overkomt.
De communicatie met de klantenservice was frustrerend en niet oplossingsgericht. Zelfs een aangetekende brief werd niet opgehaald, waardoor het onmogelijk werd om tot een normale afhandeling te komen.
Op basis van mijn ervaring vind ik de werkwijze van dit bedrijf zorgwekkend en allesbehalve klantvriendelijk. Ik kan dit bedrijf helaas niet aanraden.

Respuesta de Frankie’s
Super snelle levering , ruilen geen punt en hele
Mooie kleding ! Zeer tevreden

Update :
The suit looks good overall and the fabric quality is nice for the price. The jacket fits well, though the trousers are a bit narrow and may need adjustment. Delivery was delayed, but the seller offered a €20 cashback as a goodwill gesture, which is appreciated
I have ordered a suit from the website which costed me 180€ on 17th January, it said buy today deliver tomorrow and today is 24January still no news where is it !!!!
I have contacted them and they said by Thursday or Friday should arrive today is Saturday 24th and still didn’t receive it !!!
Update :
I was explicitly told the suit would arrive by Thursday or Friday and It did not ,and I did not receive it in time for my event.
I have screenshots of our conversations.
Regardless of internal explanations or DHL involvement, this delivery promise was not met. This review reflects my actual experience!
I will always be true and honest to trust pilot.

Respuesta de Frankie’s
Amazing quality and really good contact with the shop

Respuesta de Frankie’s
Afgelopen week een bestelling geplaatst en ontvangen. Keurig verpakt en de juiste artikelen. De kleding zit als gegoten en is van kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en zal/ ga vaker bestellen.
"KEEP UP THE GOOD WORK"..

Waarom zijn de review
Met AI gemaakt?
Dus ze zijn niet echt,
Trouwens hoe kun jij 100.000 tevreden klanten hebben, hoeveel ontevreden klanten heb je dan nog? Ook 100.000?

Respuesta de Frankie’s
Snelle levering en goede kwaliteit! Voor herhaling vatbaar!
Más información sobre otros tipos de reseñas.