I work with the new owner since 2026 as an interim business developer. The way of working together is excellent. The new team behind freelancer.nl is very motivated to continuously improves the proces... Ver más
La empresa ha respondido
Uitstekende website en goede klantenservice. Huidige eigenaar is uiterst betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Dit platform staat voor mij op nummer 1. Andere platforms voor freelancers kunnen hier w... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben super enthousiast over Freelancer.nl. De site werkt makkelijk, het aanbod aan freelancers is groot en de reacties zijn altijd snel en professioneel. Ik lees weleens negatieve reviews, maar eer... Ver más
La empresa ha respondido
There are some availabilities which is nice. But I think it would be helpful for people on both sides to have a set payment portal once something is agreed. Is a project $200 , 20 upfront with... Ver más
La empresa ha respondido
Nieuwe website en eigenaren sinds 2025! Freelancer.nl is sinds mei 2025 met een nieuw platform officieel onder nieuwe eigenaren actief. Wij zijn op geen enkele manier verbonden met de vorige eigenaren of met Prolinker, zoals in sommige reviews genoemd. Met een fris team, moderne functionaliteit en persoonlijke support zetten we alles op alles om de service te leveren die een gebruiker van ons verwacht. Wij verwelkomen jou graag op onze website!
Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ook ik kreeg plotseling een factuur voor gratis account. Dit kan natuurlijk niet, gelukkig ben ik niet alleen en hebben ze geen poot om op te staan. Factuur negeren en account opzeggen.

Respuesta de Freelancer.nl
Ook opeens een factuur ontvangen :D
Dit soort rare bokkesprongen vind je vaak bij bedrijven die op het punt van faillissement staan. Nog ff snel graaien wat er te graaien valt. Er zullen zat mensen zijn die gedachteloos betalen. Echter heel veel mensen (Zoals ik) zijn meteen klaar met het platform. En laat het doel van dit platform nu juist zijn opdrachtgevers en opdrachtnemers bij elkaar te brengen....
Nog nooit een bedrijf zich zo hard de afgrond in zien rijden. Je zal maar een jaar-abbo hebben...
Update. Leuk. Een volstrekt valide review uit 2023 proberen weg te poetsen om je score te verbeteren? 2 JAAR na dato? Ik kreeg een mail van trustpilot dat jullie deze hebben aangemeld als fake! Dacht het niet!
Omkoperij staat je mooi.... LinkedIN is gratis en 1000x beter.

Respuesta de Freelancer.nl
Ik ben nooit akkoord gegaan met het omzetten naar een betaald account en krijg nu ineens een factuur voor de kosten. Hiermee ga ik niet akkoord.

Respuesta de Freelancer.nl
Freelancer.nl heeft kennelijk besloten om inactieve accounts om te zetten naar een abonnement van (minimaal) 8e per maand, zonder hier actief toestemming voor te vragen. Ik heb mijn account daarom direct verwijderd.

Respuesta de Freelancer.nl
Automatisch een abonnement geactiveerd bij mij terwijl ik hier nooit goedkeuring voor heb gegeven!! AVOID!!!

Respuesta de Freelancer.nl
Ook mijn gratis account van jaren geleden (ook nooit actief gebruikt) is zonder te informeren omgezet in een zogenaamd stand-by account. Krijg een mail of ik even een factuur wil voldoen. Zo werkt het natuurlijk niet. Per direct uitgeschreven en account opgezegd. Nog in afwachting van hun reactie, gezien de factuur vernietigd zou moeten worden.

Respuesta de Freelancer.nl
Uit het niets een factuur gekregen terwijl ik al jaren geen service gebruik. Ik heb ook al jaren niet ingelogd. Ik ga juridische stappen ondernemen om deze wanpraktijken vanuit Amsterdam te bestrijden.

Respuesta de Freelancer.nl
Ik wacht nu al meer dan 5 maanden op de betaling van mijn prestaties van november 2022. De opdrachtgever heeft hen onmiddellijk betaald maar zij betalen mij niet!
Aanmaningen, ingebrekestellingen, incassobureau ...;,het kan hen allemaal niet schelen. Bovendien verlaat al het "personeel" de zaak ... omdat ook zij niet betaald worden. Pure oplichting dat systeem waarbij jij aan hen moet factureren en zij met toeslag doorfactureren aan de eigenlijke opdrachtgeven.

Respuesta de Freelancer.nl
Krijg ineens een factuur voor een account die ik al 10 jaar niet gebruikt heb en gratis was? Heel eigenaardig..

Respuesta de Freelancer.nl
Ook mijn gratis account is zonder mijn toestemming omgezet in een betaald account. Ik wacht nog op reactie tot nietig verklaren van de factuur, anders ben ik genoodzaakt juridische stappen te nemen.

Respuesta de Freelancer.nl
Automatisch wordt je gratis account verandert naar een betaald account, pure oplichting! Je mag een klant niet zomaar een betaalde dienst laten betalen! En 70 euro voor het laagste abonnement? Ben toch zeker niet gek!

Respuesta de Freelancer.nl
Hebben lak aan de wet. Zetten zonder verwittiging, toestemming, akkoord gratis accounts om in een betaalde stand-by versie. Schrijf je hier niet in en heb je een rekening ontvangen, betaal niet!

Respuesta de Freelancer.nl
Oplichters. Ze sturen mij een factuur voor een gratis account die ik twee jaar geleden heb aangemaakt en nooit gebruikt.

Respuesta de Freelancer.nl
Brings no business, very slow customer care, no clear instructions to stop the contract, feel betrayed.

Respuesta de Freelancer.nl
Wat een waardeloos bedrijf!!
Krijg een factuur terwijl ik een gratis account heb, blijkbaar hebben ze dit zelf zonder toestemming omgezet naar een betaald account (wat niet kan). Heb ze een boze mail gestuurd en mijn account volledig verwijdert van de site.
Oplichters zijn het!!

Respuesta de Freelancer.nl
Ik ontving een factuur voor diensten die ik niet heb aangevraagd; had enkel een gratis account aangemaakt. Bij navraag was het antwoord dat ze geen gratis diensten meer aanbieden (terwijl dit in de Algemene Voorwaarden nadrukkelijk wel staat vermeld). Volgens hun is de factuur vrijblijvend en zal betaling leiden tot maandelijkse incasso met stilzwijgende verlenging.
Ik weet niet waar dit bedrijf mee bezig is, maar het klopt langs geen kanten. Ze organiseren het als een fuik met de hoop dat mensen maar zullen betalen nadat ze een factuur hebben ontvangen. Wanpraktijken!

Respuesta de Freelancer.nl
Ook mijn gratis account werd zonder mijn toestemming omgezet naar een betaald account waarvoor plots een factuur werd verstuurd. Die ga ik uiteraard niet betalen en dat heb ik ze ook laten weten. Het verdienmodel had zeker een upgrade nodig dus gaan ze over tot niet wettelijke maatregelen zoals eenzijdige omzetting van het account. Wat een boeven zijn dit zeg. Snel weg hier.

Respuesta de Freelancer.nl
Mijn account werd zonder meer omgezet in een zogenoemde "Standby account". Daar stuurden ze mij blijkbaar een email over die in mijn spam is terecht gekomen.
Na 14 dagen werd hiervoor automatisch een factuur aangemaakt. Dit kan echt niet. Ik had een gratis account en was niet van plan om een betaalde account aan te maken.

Respuesta de Freelancer.nl
Echt schandalig bedrijf, zo'n slechte ervaring, niet doen!!!! Ik heb mij expliciet voor 1 maand opgegeven voor 79 euro voor een opdracht (die het ook niet is geworden) en het wordt stilzwijgend verlengd zonder mededeling maar er wordt ook geen factuur naar je mail gestuurd dus je komt er pas achter als je transacties gaat controleren. Eenmaal gemeld en gevraagd om te crediteren om dat ik er geen gebruik van heb gemaakt 2 van de 3 maanden zeggen ze dat kan niet en dat doen we niet, nul tegemoetkoming. Een week later krijg ik wel een factuur van 8 euro en ik mail gelijk ik wil niks meer betalen en ik heb mij afgemeld voor premium dan verwijderen ze mijn hele account en nu kan ik niet eens mijn facturen downloaden voor de btw aangifte en ik had gewoon nog voor april betaald. OPLICHTERS!

Respuesta de Freelancer.nl
Uit het niks een factuur ontvangen zonder enige service aan te hebben gevraagd. Gelijk doorgepasst naar de fraudehelpdesk
edit na reactie: maakt me niet uit of je een betaalmodel hebt aangepast, dit is pure fraude

Respuesta de Freelancer.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.