I work with the new owner since 2026 as an interim business developer. The way of working together is excellent. The new team behind freelancer.nl is very motivated to continuously improves the proces... Ver más
La empresa ha respondido
Uitstekende website en goede klantenservice. Huidige eigenaar is uiterst betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Dit platform staat voor mij op nummer 1. Andere platforms voor freelancers kunnen hier w... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben super enthousiast over Freelancer.nl. De site werkt makkelijk, het aanbod aan freelancers is groot en de reacties zijn altijd snel en professioneel. Ik lees weleens negatieve reviews, maar eer... Ver más
La empresa ha respondido
There are some availabilities which is nice. But I think it would be helpful for people on both sides to have a set payment portal once something is agreed. Is a project $200 , 20 upfront with... Ver más
La empresa ha respondido
Nieuwe website en eigenaren sinds 2025! Freelancer.nl is sinds mei 2025 met een nieuw platform officieel onder nieuwe eigenaren actief. Wij zijn op geen enkele manier verbonden met de vorige eigenaren of met Prolinker, zoals in sommige reviews genoemd. Met een fris team, moderne functionaliteit en persoonlijke support zetten we alles op alles om de service te leveren die een gebruiker van ons verwacht. Wij verwelkomen jou graag op onze website!
Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ben echt super dankbaar voor de goede, kwalitatieve opdrachten en leuke samenwerkingen die ik heb ontvangen via Freelancer.nl! Het fijne van deze website is dat er kwalitatief goede opdrachten opstaan, zeker als je het vergelijkt met andere (internationale) platformen, heb ik hier altijd de fijnste opdrachten uit gehaald!

Respuesta de Freelancer.nl
Via Freelancer.nl komen er regelmatig leuke opdrachten voorbij die bij me passen. Helaas wel heel veel mensen die reageren, maar de aanhouder wint. Vooralsnog heb ik een groot deel van mijn klanten via Freelancer.

Respuesta de Freelancer.nl
Het abonnement op Freelancer.nl heeft leuke contacten en nieuwe opdrachten gebracht. Hierdoor is de maandelijkse fee snel terug verdiend en kun je als Freelancer een goed inkomen opbouwen.

Respuesta de Freelancer.nl
Dit bedrijf blijft maar oplichten. Als je een betaald abbonoment neemt en op opdrachten reageert krijg je 9 van de 10 keer geen reactie terug, terwijl er lang niet altijd meer als 10 mensen reageren. En nu ik geen betaald account meer heb krijg ik de volgende mail :
Beste Jordie,
U heeft zich enige tijd geleden aangemeld op Freelancer.nl en een profiel aangemaakt. Om onze database zo kwalitatief mogelijk te houden met freelancers die actief zijn gaan we enkel nog freelancers met minimaal een Stand-by account in de publieke database tonen. In deze database zoeken dagelijks honderden opdrachtgevers naar een geschikte freelancer. We hebben om deze reden uw account vast op Stand-by gezet zodat u goed vindbaar blijft. U kunt hiermee direct vandaag gratis 1x reageren op een opdracht.
Over 14 dagen ontvangt u van ons een factuur voor het Stand-by account (€8 ex BTW), tenzij u voortijdig uw profiel deactiveerd. Deze factuur betreft geen betalingsverplichting. Bij uitblijven van de betaling zullen wij uw profiel automatisch deactiveren. Wij tonen uw profiel dan niet meer in de publieke database en hiermee bent u dan minder goed vindbaar voor opdrachtgevers.
De voordelen van een Stand-by account zijn:
- vindbaar in de publieke database
- 1x reageren op een opdracht naar keuze per maand
- reageren op alle opdrachten van Freelancer Select
- contact mogelijkheid op het profiel
De prijzen voor het gebruik van Freelancer.nl kunt u vinden op de website onder “Veelgestelde vragen”.
Team Freelancer.nl
Dit is toch absurd! Ik heb geen toestemming gegeven om het account om te zetten. Dit doen ze zelf en als je het niet annuleert binnen 14 dagen dan wordt er geïncasseerd. Dit is toch de omgedraaide wereld. PAS OP VOOR IEDEREEN DIE DIT LEEST DAT JE NIET WORDT OPGELICHT!

Respuesta de Freelancer.nl
Er komen regelmatig opdrachten voorbij die leuk aansluiten bij mijn cv. Uiteraard zijn er vaak ook andere kandidaten, dus niet elke aanvraag leidt tot een opdracht. Maar de opdrachten die wel zijn doorgegaan, zijn tot nu toe altijd prettig verlopen. Voor mij is Freelancer.nl dus een nuttig platform om freelance werk te vinden.

Respuesta de Freelancer.nl
Zonder maar iets aan de site gebuikt te hebben, ik keek enkel voor programmeurs krijg ik zomaar een factuur van 10 euro. Mensen PAS OP MET DEZE WEBSITE! NIKS DOEN, geen account aanmaken echt niks doen. Een paar dagen later krijg je een factuur.

Respuesta de Freelancer.nl
Ik Had een Gratis account bij dit bedrijf en kreeg een mail dat dit omgezet werd naar een betaald account zonder akkoord of overeenkomst. Nu sturen ze me een factuur om te betalen voor iets waar ik geen akkoord op heb gegeven

Respuesta de Freelancer.nl
Uit het niks ontvang ik facturen van dit bedrijf, waar ik me heel lang geleden eens heb ingeschreven voor een gratis afbonnement.

Respuesta de Freelancer.nl
Werkelijk een walgelijk bedrijf! Ik had eerder in het jaar een account aangemaakt bij Freelancer.nl om te kijken of het wat voor me was. Zonder enige toestemming hebben ze mijn account omgezet naar een ''stand-by'' versie, waardoor ik dacht (want dat zou je denken met het woord stand-by) dat ik op inactief gezet zou worden. Nee hoor!! Of ik even 130 euro wilde overmaken, omdat ik nu een betaald lidmaatschap heb. Wat?! Meerdere mails gestuurd, maar ik kreeg enkel stijve reacties terug dat ik moest betalen. Vreselijk. Ze hebben zichzelf lekker gedekt in de algemene voorwaarden. Factuur betaald. Maar geen goed woord over voor deze firma. Moet ik eens doen bij mijn klanten....

Respuesta de Freelancer.nl
Heel nasty en onbetrouwbaar bedrijf. Ver weg van blijven.
Eén keer een vaag mailtje gehad dat ik een "stand-by account" kreeg, was eerder een gratis product en werd een ongevraagd abo. De prijzen zouden onder de FAQ staan maar nergens te vinden. Account verwijderen kon pas ná betaling van die factuur. Ik lees dat Freelancer.nl in een reactie op een negatieve Google review hierover zegt dat "een fout was in het systeem", maar is niet waar. Is mij letterlijk verteld in een mailtje van de klantenservice: verwijderen account kan pas ná betaling factuur. Voor iets waar je nooit om gevraagd hebt, en nooit akkoord mee bent gegaan.
Klantenservice reageert overigens verder nooit, behalve als er voor hen dus geld te halen valt, óf blijkbaar als er negatieve reviews op Google geplaatst worden. Als je met argumenten gebruikt als "Onze opdrachten zijn niet nep" "Die factuur van 116 euro had 8 euro moeten zijn", en "Onze abonnementen kunnen duur zijn als je er geen goede opdrachten uit haalt", lijkt me duidelijk dat het allemaal héél shady is. Website is sowieso een puinhoop en gedateerd, interface lijkt net Hyves. Opdrachten zijn van lage kwaliteit. Ga hier niet mee in zee, zijn genoeg andere aanbieders die veel beter zijn .

Respuesta de Freelancer.nl
Freelancer.nl, is een ideale manier, om aan de slag te gaan. Zeker wanneer je een startende ondernemer bent, kun je hierdoor een klantenkring opbouwen.

Respuesta de Freelancer.nl
Wat een kansloos bedrijf. Was er al om meerdere redenen niet over te spreken, daar is hier al genoeg over te lezen. Wordt ik vandaag gebeld door een leuke meiden stem met de vraag of ik een review wil achterlaten op trustpilot in ruil voor 2 weken gratis op het platform. Na het zien van alle andere reviews hier snap ik de reden.
Dit is op zoveel vlakken fout! Scammers zijn het op alle mogelijke manieren. De site, de website, de betaling en dus ook de reviews zijn allemaal niet te vertrouwen. Nou bij deze dus mijn positieve review die jullie zo goed kunnen gebruiken!

Respuesta de Freelancer.nl
Ook ik heb een spook e-mail ontvangen over een standby account dat ik moet betalen. Zie onderstaand. Net als de anderen heb ik op geen enkele manier een account afgesloten. Ook nooit een zoekopdracht geplaatst. Het kantoor op de Keizersgracht heeft het telefoonnummer dat in Google staat geblokkeerd. Klink niet goed it.
Ik heb mijn account proberen te verwijderen maar dat lukt niet. Kan het alleen omzetten naar gratis, maar gratis wat? Ik heb nooit een account afgesloten.
Beste Kor
Hierbij de factuur voor uw account op Freelancer.nl. Wilt u zo vriendelijk zijn om deze te voldoen via onderstaande link?
Klik hier om nu te betalen
FACTUUR
Factuurnummer: 52298
Datum: 22-3-2023
Productomschr.: Stand-by Standaard 12 maanden
22-3-2023 - 22-3-2024
Prijs (excl. BTW):€96,00
BTW:€20,16
Te voldoen (incl. BTW):€116,16
Wij wensen u goede zaken!
Het team van Freelancer.nl

Respuesta de Freelancer.nl
ik heb een account per ongeluk een jaar geleden gemaakt, daarna wild ik mijn account verwijderen maar dat is niet makkelijk te doen. en nu vragen ze me om 116 euro te betalen. wat is dit voor website, ik heb hier niks mee aan en ik raad iedereen om zijn account te verwijderen.

Respuesta de Freelancer.nl
Mijn account is zonder mijn toezegging omgezet in een Standby account. Ik heb mij nooit aangemeld voor een betaalde dienst en was dit ook nooit van plan. Sinds een tijd ontvang ik berichten over een openstaande factuur. Ik ben er niet van op de hoogte mij ergens voor te hebben aangemeld. Ik heb geen overeenkomst ontvangen of ergens mijn akkoord op gegeven.
Mijn account heb ik vandaag verwijdert.
Oplossing: Stop met het sturen van facturen voor een dienst waarvoor ik mij nooit heb aangemeld.
Een overeenkomst heeft niet plaatsgevonden.

Respuesta de Freelancer.nl
Wauw, krijg ik plots een mail dat ik een factuur moet betalen van €116?!
Ik heb helemaal geen toestemming gegeven voor een betalend account?
Aan de reviews hier te zien ben ik niet de enigste. Zo doe je geen zaken.
Onderaan de mails staat er dan:
'Mocht u een factuur ontvangen voor ons 'StandBy account' en u bent van mening dat deze factuur onjuist is verzonden en u wilt toch geen StandBy account dan kunt u deze en de volgende herinnering negeren. Wij zullen uw profiel dan automatisch de-activeren. Deze wordt dan niet meer in de publieke database getoond. U kunt uw profiel later wel weer her-activeren.'
Dat gelooft toch niemand? Dan heb je een incasso bureau op je hoofd.
Ik vraag een creditering aan zodat ik zeker ben en indien dit lastig is zal onze jurist bekijken hoe legaal dit allemaal is. Voorlopig wegblijven van deze site!

Respuesta de Freelancer.nl
Wauw, een herinnering voor betaling zonder bewust een abonnement te zijn aangegaan? Wat is dit voor website?
Je schrijft je in voor een gratis account, waar je absoluut niks mee doet en je moet plots betalen.. ??
Ik heb al geprobeerd contact op te nemen maar hier reageren ze ook niet op..
Ik heb mijn account gedowngrade naar gratis maar wil deze gewoon permanent verwijderen zonder kosten! (verwijderen lukt niet door de openstaande factuur..) Heb nooit wat met deze website gedaan..

Respuesta de Freelancer.nl
Team freelancer, grappig die dreigmails. Stelletje kleuters hahaha. Faillisement is aanstaande, snel wat dreigmails versturen in de hoop dat jullie weer wat coke kunnen scoren. Eenzijdig communicatie, zo zielig dat jullie de mensen die jullie slachtoffer willen maken, niet te woord willen staan. Triest…stelletje kleuters. Ga jullie totaal niet serieus nemen.

Respuesta de Freelancer.nl
Daar de organisatie in kwestie niet in staat is om effectief antwoord te geven op de vraag hoe ze gecontacteerd kunnen worden, en al zeker niet reageren op contactverzoeken ben ik het wachten beu.
Ik nodig iedereen die opgelicht werd uit mij zijn gegevens en details door te geven; je kan me via LinkedIn contacteren - VILKAS Management.
Laat ons gezamenlijk nagaan hoe we deze malafide bedriegers kunnen vervolgen. Groot bedrag of klein; het gaat om het principe en de integriteit. Wat mij betreft mogen ze ook onze werkuren compenseren dat we investeren in het opvolgen van deze zaak.
Bedankt allen voor jullie reactie.

Respuesta de Freelancer.nl
Freelancer.nl is het platform voor de freelancer die zoekt naar leuke en diverse opdrachten. Je krijgt een overzicht van voor jou relevante opdrachten en reageert via het platform gemakkelijk op de opdrachtgevers. Ik heb zelf al een aantal trouwe vaste klanten overgehouden aan het platform. Kortom: een aanrader voor iedere freelancer die op zoek is naar een toffe klus!

Respuesta de Freelancer.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.