Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt LANGT væk fra Frida Forsikring. Vi flyttede for 3 år siden ind i et nyrenoveret hus men allerede efter få måneder begyndte trægulvet at knække fra hinanden i samlingerne. Nu er gulvet i... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ejerskifteforsikring, de er flinke, søde og billige, alt som detskal være , indtil du får skader eller problemer. Mega lang behandlingstid, nu er vi på 2. år , og ikke enige endnu. De finder den billi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det værste fusk, hold jer langt væk! Umiddelbart efter overtagelse af hus opdager vi at de store vinduespartier er utætte i regnvejr. Der står intet om utætte vinduer i tilstandsrapporten. De sender... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En proforma forsikring til ingen verdens nytte. Til trods for at Frida forsikring på eget initiativ laver en gennemgang og byggerapport af mit dengang nye hus, hvor det af rapporten fremgår, at der... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de seguros

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Når du køber din næste bolig eller vælger at bygge nyt, er det en at de største beslutninger man træffer som enkeltperson eller familie. Her vil Frida Forsikring være din partner. Vi specialiserer os og fokuserer vore kompetencer indenfor boligmarkedet. Vor mange års erfaring med forsikring gør at vi kan give dig den bedste rådgivning, når du skal sikre dig med en ejerskifteforsikring eller ved nybygning - en byggeskadeforsikring. Frida Forsikring Agentur A/S, CVR nr. 33860994 registreret i Forsikring & Pensions Agentregister jvf. bekendtgørelse om forsikringsselskabernes register over forsikringsagentvirksomheder og administrationsselskaber, indtegner som agenturvirksomhed forsikring hos Domus Forsikring A/S CVR. nr. 39414996 Finanstilsyns nr. 53119, hjemhørende i Danmark ved Lov om finansiel virksomhed § 14, jf. § 11. Tilsynsmyndighed Finanstilsynet. Medlem af Ankenævnet for Forsikring, F&P og Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Trækker alt i langdrag

Vi anmeldte en skade for 4 måneder siden og har stadig ikke hørt noget fra Frida. Vi har ringet og det tager en krig at komme igennem. Vi har skrevet og ingen svarer.

21 de junio de 2022

Hej Rasmus

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er ærgerlig over at læse, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg kan dog se, at du nu har modtaget en mail fra skadeafdelingen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold dig langt væk hvis du kan

Hvis du overhovedet har mulighed for det vil jeg kraftigt anbefale dig at vælge et andet selskab. FRIDA forsikring er helt latterligt langsomme og fuldstændigt ligeglade, hvis det drejer sig om en ejerskifteforsikring som du jo allerede har betalt til fulde.

For næsten 3 uger siden begyndte det at dryppe fra mit stueloft under en af de seneste storme. Jeg anmeldte skaden med det samme til både husforsikring (heldigvis ikke FRIDA) og ejerskifteforsikring, da det indvendige er dækket af husforsikring og det ydre af ejerskifte. Husforsikringen meldte tilbage dagen efter og SSG var ude og måle fugt og lave deres rapport indenfor en uge. Men sagen kan ikke komme videre indtil den eksterne skade hvor vandet kommer ind er udbedret - altså Fridas sag.

Frida tager 11 dage for overhovedet at svare på skadesanmeldelsen. Deres svar er kun: vi har brug for mere information. Den sender jeg samme dag - uden at få en bekræftelse på sendt dokumentation, selvom de har frækheden til samtidig at skrive at de “lukker sagen og afviser anmeldelsen ” hvis de ikke hører fra mig. Det vil sige at de ligger al ansvar for fremdrift over på kunden, uden at give dem sikkerhed eller skriftlig dokumentation for modtagelse. På den måde kan de teknisk set bare lyve og afvise en anmeldelse med den påstand at de ikke har modtaget papirerne, selvom det ikke er tilfældet.

Nu er der gået yderligere en fuld uge uden svar eller bekræftelse på modtagelse af dokumenter. Bekymring om yderligere skade grundet stormsæson er afvist af fuldstændigt af deres “kundeservice”: de er ligeglade. Samtidig kan de meddele af jeg skal forvente 2-4 ugers ventetid MELLEM HVER KOMMUNIKATION, hvilket effektivt betyder at det kan tage 4-6 måneder at fikse hvad jeg pt ikke engang ved om et en skade der er større end min selvrisiko, men som er super problematisk for husets tilstand grundet den skabte indre vandskade!

Elendig, super shady service. Vil aldrig bruge igen ved fremtidige køb.

21 de febrero de 2023

Hej Ane

Jeg er ærgerlig over, at du har haft en mindre god oplevelse i forbindelse med din skadessag.

Jeg medgiver at vi ikke har været hurtige nok til at følge op på dine henvendelser og det er naturligvis beklageligt.

Du vil høre retur fra vores skadeafdeling senest i den kommende uge.

Med venlig hilsen,

Toke
Frida Forsikring Agentur.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En ejerskifteforsikring du kan regne med

Vi har ejerskifteforsikring gennem Frida Forsikring og er yderst tilfreds med deres service. Det er trygt at have en ejerskifteforsikring man kan regne med, hvis behovet opstår, og det har vi netop oplevet med Frida Forsikring.

19 de febrero de 2023

Hej Sabine

Tak for jeres flotte anmeldelse.

Jeg er glad for at læse, at I har haft en 5-stjernet oplevelse i forbindelse med vores behandling af jeres skadesag.

Virkelig god service

15 de febrero de 2023

Hej Lars

Det er jo lige sådan det skal være. Mange tak for stjerne og stor tillykke med ejendommen.

Ikke til at stole på

Ikke til at stole på. Der er nu gået 22 dage, siden vi og en håndværker indrapporterede en ukompleks byggesjusk-skade til Frida, og de er stadig ikke vendt tilbage med en afgørelse, selvom de skrev, at de regnede med, at der højst ville gå fem dage, hvis der skulle taksator til, og ti dage, til der ville komme en afgørelse. De efterspurgte endnu flere fotos og udtalelser fra håndværkeren og vendte så aldrig tilbage, trods vi gjorde dem opmærksom på, at der var tale om "en haster" og vinduer, som vi blev nødt til at give korrekt isolering rundt om og montere hurtigst muligt pga. nattfrost...
Klassisk Frida, som vi desværre kender dem fra tidligere skader.. Køb din ejerskifte et andet sted!!!!!

16 de febrero de 2023

Hej Søren

Vi beklager, at du ikke har fået svar på dine henvendelser. Dette lever ikke op til vores normale procedure.

Jeg kan se at dit anmeldte forhold er sendt til besigtigelse ved taksator, som vil kontakte dig hurtigst muligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt humør og god service

Jeg ringede ifm. flytning af datoen på vores ejerskifteforsikring. Ham jeg snakkede med var rar, imødekommende og lyn hurtig. Det var en meget behagelig samtale.

16 de febrero de 2023

Hej Laura

Tusinde tak for at du tog dig tid til anmelde os, vi er glade for at høre at du havde et godt forløb.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var nemt at tegne forsikringen

Det var nemt at tegne forsikringen. Følger mig godt dækket, har heldigvis ikke haft behov for at bruge den endnu.

12 de febrero de 2023

Hej Benedicte

Tak for stjernerne. Vi prøver altid at være behjælpelige med en god dækning og hurtig service og vi er derfor glade for at høre om din positive oplevelse.

Nem bestilling

Det er svært at anmelde et produkt, som ikke er trådt i kraft endnu, men giver 5 stjerner på baggrund af hvor nemt det var at bestille. Men er jo reelt først hvis jeg får brug for forsikringen, at jeg kan give en anmeldelse af Frida.

7 de febrero de 2023

Hej Henrik

Tak for de fine stjerner, skulle skaden ske, er jeg sikker at du vil få en lige så god service, af mine søde kollegaer i vores skade afdeling.

Mulighederne for ejerskifteforsikring…

Mulighederne for ejerskifteforsikring var overskuelige, og rimelige. Dog syntes jeg det er træls at man ikke kan få en betalingsaftale eller evt vælge en billig mulighed og så udvide til 10 års varighed på et senere tidspunkt.
Det er mange penge der kommer oven i andre store udgifter. Her kunne man godt være lidt mere fleksible/kreative

30 de enero de 2023

Hej Mikkel

Tak for anmeldelsen, vi er super glade for at høre at servicen og rådgivningen vi levere er i højsædet. Beklager at vi ikke kunde hjælpe med en delt betalings aftale.

Stort tillykke med drømme boligen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig respons og en dygtig agentur

Meget tilfreds og professionel afslutning.
Hurtig respons og en dygtig agentur med support og vurdering. To dage efter skaden var udbedret, blev forsikringssummen udbetalt.

10 de febrero de 2023

Hej Jonas

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores behandling af din skadesag indtil nu.

Kundeservice helt i top!

Utroligt god vejledning i forbindelse med ejerskifteforsikring. Selvom vi ikke fik en aftale i hus, var de virkeligt hjælpsomme med information og gode råd.

Det er de færreste virksomheder der vil bruge tid på en kunde, som de ved ikke kommer til at give penge i kassen. Men ved Frida Forsikring blev jeg mødt med både tålmodighed og venlighed, så jeg nu føler mig væsentlig bedre klædt på til huskøbet.

Vil bestemt vende tilbage til dem igen, skulle det blive aktuelt!

7 de febrero de 2023

Hej Steffan

Tak for den fine for anmeldelsen.
Vi er glade for at høre om din kundeoplevelse, og at servicen vi kunne levere var tilfredsstillende, selvom at vi desværre ikke kunne hjælpe med indtegning af ejendommen.

Skade 79316 udskiftning af SPA

Skade 79316 - Spabad

Fridaforsikring er nok det sløveste mest uprofessionelle forsikringsselskab jeg har stødt på. Denne sag har nu trukket ud i over halvandet år.
I november 2022 blev skadet undersøgt (for anden gang) af Spacompagniet som bekræftede at det ikke tog mere end én uge at strikke et tilbud sammen. Der er nu gået væsentligt mere end én uge, nærmere 12 uger og stadig intet nyt fra Frida Forsikring

Så kære Frida forsikring, jeg beder jer komme igang med at få lukket denne sag så jeg og I kan komme videre. Tak!

Jeg har naturligvis ganske svært ved at anbefale Frida forsikring, hvis man kan give 0 stjerner så var det sket.

5 de febrero de 2023

Kære Thor,

Jeg har gennemgået din sag og vil medgive at vores behandlingstid ikke har været tilfredsstillende. Vi var forholdsvis hurtige til at besigtige skaden og har også sendt en hurtig afgørelse til dig. Men vi har brugt for lang tid på at indhente tilbud på din dækket skade.

Dette skal vi naturligvis beklage.

Jeg kan dog se, at du imellem tiden har modtaget en erstatningsopgørelse fra skadeafdelingen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De løber fra deres ansvar

De løber fra deres ansvar, vi havde købt et sommerhus hvor der ikke var konstateret fejl på skotrenderne, men de er totalt tæret op og der var kraftig vand indtrængning.
Var ret enig med deres konsulent da han besigtigede det efter min klage.
Men da han var uden for min rækkevidde fik vi en afvisning på sagen.
SÅ HOLD JER LANGT VÆK.

17 de octubre de 2022

Hej Allan

Tak for jeres anmeldelse.

Vi er naturligvis kede af jeres opfattelse af forløbet, men vi mener at vores begrundelse for det afslag der er givet i 2021 er fuldt ud sagligt og underbygget både via vores egen taksators undersøgelse af forholdet, og i de oplysninger der er givet i den gældende tilstandsrapport samt forbeholdet i jeres police.

Forholdt vil som skadeafdelingen ser det – blive udbedret såfremt I udbedrer dem del som I er orienteret om inden handlen. Derfor er det også vurderet, at I ikke lider noget økonomisk tab – hvilket er en forudsætning for dækning via ejerskifteforsikringen.

Det værste fusk

Det værste fusk, hold jer langt væk!
Umiddelbart efter overtagelse af hus opdager vi at de store vinduespartier er utætte i regnvejr. Der står intet om utætte vinduer i tilstandsrapporten. De sender taksator ud som siger det er dårlig vedligehold, de dækker ikke. Hvordan kan vi have vedligeholdt noget dårligt på 2 uger!
Det er en ren pengemaskine, brug dem aldrig!

3 de febrero de 2023

Kære Anne-Louise Lykke Nielsen

Jeg er ked af, at du ikke er tilfreds med udfaldet af sagen, men må samtidig oplyse, at din sag er behandlet efter gældende regler og vilkår. Afvisningen er begrundet bl.a. med henvisning til alvorlige anmærkninger i tilstandsrapporten som du var bekendt med inden køb af ejendommen.

Hej Peter

Vi gør altid hvad vi kan for at yde en god rådgivning, dejligt at der bliver sat stjerner på den.
Tak for anmeldelsen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fridas bedømmelse herinde er misvisende!

Rigtig mange af de positive anmeldelser herinde går på, at Frida er hurtige til at give tilbud og tegne nye forsikringer, men det giver et misvisende billede af selskabet og skaber en falsk tryghed for dig, der står og skal tegne en ejerskifteforsikring. Tjek den procentvise andel af klager med medhold mod “Domus Forsikring v/Frida Forsikring Agentur” på Ankeforsikring!

Vores oplevelse:

Vi havde en forsikringssag vedr. vores tag kørende, og den blev kørt godt og grundig i langdrag. 12 måneder tog det at blive afvist tre gange af Frida og være en tur i Ankenævnet for Forsikring, hvor vi så endelig fik FULDT MEDHOLD.

Fridas håndtering af sagen har været ussel og under al kritik. Svartider på over seks uger, lange ukonkrete afvisninger sølet til med irrelevante bilag, ukontaktbare sagsbehandlere, løgn, og jeg kunne fortsætte.

Tænk engang at man som forsikringstager skal lægge så mange timer i noget, der bare burde gå nemt igennem af sig selv. Det skal siges, at vi heldigvis har et godt forsikringsselskab i form af LB, der gav os nogle gode råd og værktøjer til at tackle Frida og deres svar med, og sammenlagt med ekspertudtalelser fra bygningssagkyndige og tømrerfirmaer, gik det heldigvis vores vej i ankenævnet.

Vi er 100 % overbeviste om, at Fridas strategi fra start har været at køre sagen i langdrag i håb om, at vi ville få udbedret skaden, før at sagen blev afsluttet. De har haft alt at vinde og intet at tabe ved at køre denne strategi, og det forarger mig, at nogle mennesker kan drive forretning på den måde…. Og ikke mindst at man som ansat kan møde op på arbejde sådan et sted og samtidig kunne sove godt om natten. Der skal lyde et kæmpe ØV til min sagsbehandler og “klagebehandler”. Jeg har lyst til at nævne jer ved navn, men det vil jeg undlade.

Hvis min anmeldelse har gjort, at Frida Forsikring mister bare en enkelt kunde, så har mit skriv været det hele værd 🙏 Der findes mange bedre selskaber derude.

1 de febrero de 2023

Kære Kasper,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Jeg er ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse som kunde hos os.

Hej Kurt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig til at svare på spørgsmål ifb…

Hurtig til at svare på spørgsmål ifb oprettelse af ejerskifteforsikring

23 de enero de 2023

Hej Anita

Stor anbefaling

Vi har fået en god håndtering af vores vandskade i vores nykøbte hus. Taksator Morten var professionel og god, samt hurtig kommunikation.
Vi har indtil videre være utrolig glade for den gode service.

17 de enero de 2023

Hej Ronja

Tak for jeres flotte anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gin information og service…

Gin information og service mindednedarbejdere

30 de noviembre de 2022

Hej Connie

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.
Stort tillykke med huset.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.