Levering duurt lang (2-3 weken), dat wordt niet vooraf gemeld en na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling 'goed nieuws, uw bestelling is snel gegaan en is er bijna!' wat dus niet klopte. Daarbij... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wat een waardeloos flutbedrijf. Dom dat ik niet eerst de recensies gelezen had. Vragen 35 euro voor exact hetzelfde item dat bij Ali voor 8 euro verkocht wordt. Gebruiken niet eens dropshipping, maar... Ver más
La empresa ha respondido
Nog geen 1 ster waardig. Zindelijkheids onderbroekjes besteld (weken geleden) en het is nog steeds niet binnen!! Als je iets besteld verwacht je niet dat het zo lang duurt! Ons dochtertje had he... Ver más
La empresa ha respondido
Bijna vier weken na bestelling nog altijd niets ontvangen. Constant is het "het is onderweg" en "liefdevolle groet" (<-- oei, niet doen...), maar ondertussen komen ze hun beloftes niet na.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden doen. Want dat doen we eigenlijk ook. Elk product dat je bij ons vindt, is doordrenkt met onze eigen moederliefde, met de wens dat het elk kind dat ermee speelt, gelukkig maakt en helpt groeien.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
KOOP HIER NIET!!
KOOP HIER NIET!!! Dit is geen Nederlands bedrijf, lange levertijd, geen aanbiedingen maar goedkope made in China rommel, die ze je duur verkopen!
Retourneren moet per DHL naar CHINA!!

Dat is balen!
Ik baal gewoon van mezelf dat ik in deze onzin ben getrapt! Waarom zag ik dat niet? Een goede les voor mijzelf om voortaan (nog) beter te checken wat voor site het is. Denk 2 keer na voordat je op deze site besteld mensen!

Respuesta de Frummeltje
You get not what you see.......
Via een link 19/9 een cadeautje voor mijn kleindochter besteld. Plaatje gaf een volledige set voor de halve prijs aan. Drie weken gewacht waarin wel 6 keer gemeld werd dat het eraan kwam. 10/10 ontving ik eindelijk een klein pakketje met de helft van wat in het plaatje stond. Dat klopte volgens de help-desk want ik had een 6-delige set besteld. Dat stond inderdaad naast het plaatje en kwam dus niet overeen. Ik wilde mijn geld terug. Daarvoor moest ik terugsturen met foto ´s en zelf de verzendkosten betalen, hoewel zij niet gestuurd hadden wat op het plaatje stond (dat bleek de 13-delige set te zijn). Ik heb het teruggestuurd naar het verzendadres. Dat blijkt Ali-expres te zijn. Ik had volgens de helpdesk hen moeten vragen om het retouradres, terwijl ze het alleen over foto 's maken hadden. Nu kan ik naar mijn geld fluiten!!! De help-desk reageert snel maar zo te zien met AI. Ik heb gevraagd om een tel. nummer of mij te bellen maar dat doen ze natuurlijk niet.
Conclusie: ONBETROUWBAAR. NIET KOPEN.
Ik neem nu indien mogelijk juridische stappen tegen het bedrijf.
Update (7 november): Frummeltje.com uit Woerden (adres alleen een straat!) is niet geregistreerd bij de KVK. Frummeltje in Someren is wel geregistreerd maar is een ander bedrijf. Frummeltje.com met vrijwel dezelfde naam lift mee op de betrouwbaarheid van dat bedrijf. Frummeltje.com is daarom absoluut onbetrouwbaar. Meld je bij helpdesk fraude of doe aangifte!!

NIET BESTELLEN BIJ DEZE WEBSHOP
NIET BESTELLEN BIJ DEZE WEBSHOP. AlieXpress/Temu producten voor een veel hogere prijs, super slechte kwaliteit, alles ingedeukt, GEEN mogelijkheid tot retourneren tenzij je na heel veel moeite voor 50 euro een pakket terug naar China wil sturen.

Dropshipping met misleidende…
Dropshipping met misleidende advertentieteksten.
Ze zeggen dat ze van alles over hebben voor een goede wereld en kinderen helpen, maar ondertussen is het gewoon een Chinees bedrijf die flut producten verkoopt voor een veel te hoge prijs. Als je product bij aankomst kapot is, dan krijg je alleen een refund mits je zelf de verzendkosten van ten minste 25 euro betaald. Andere optie is dat je geld toe legt voor een vervangend product met opnieuw een levertijd van 3 weken. Reden van het bedrijf: ze kunnen niet vaststellen of jij zelf de beschadiging van het product hebt veroorzaakt of dat het er al was. Heel klantvriendelijk. Echte Chinese handel, kan je helemaal niks mee. Advies: geef ze niet je geld en bestel elders je producten.

Troep uit China
Troep uit China. Retourneren moet naar China en kost dus meer dan het product kost. De website is dus super misleidend en staat vol leugens. KOOP HIER NIET!

Respuesta de Frummeltje
Prachtige website met valse beloften
Prachtige website met valse beloften. Helaas ben ik ook in deze website getrapt, vanwege het mooie uiterlijk. Had ik maar eerder verder gekeken, dan had ik naar de waarschuwingen hier kunnen luisteren. Nu helaas veel geld kwijt aan flut. Slechte klantenservice en slecht product!
KOOP HIER NIET!

WARNING! DONT BUY! COMPLETE SCAM
Frummeltje is a complete scam. After waiting almost two weeks for my order—without a single update—I received a cheap piece of junk that’s worth half the price on Amazon and looks nothing like what was advertised. It’s low-quality trash that you can find anywhere else for a fraction of the cost.
But that’s not even the worst part. Their return policy is an absolute joke. They don’t bother telling you upfront that you’ll need to ship returns back to China, which will cost you more than the item itself. To send back my €38 order, I’d have to pay €60 with DHL or €25 with PostNL. It’s obvious they’ve set this up to make it impossible for you to return anything.
When I reached out, their “solutions” were insulting. They offered me a 15% refund or a store credit for half the item’s price. I just wanted my money back for this overpriced piece of garbage, and instead, they push options that benefit them alone. They have zero interest in fairness or customer satisfaction.
Even shadier, Frummeltje doesn’t have a registered Dutch address or a KvK number. They’re hiding behind loopholes to rip off customers, and it’s about time someone reports them to consumer protection agencies for this crap. This is the kind of business that preys on unsuspecting buyers, and it’s disgusting.
To anyone thinking about buying from Frummeltje: don’t. They’re shady, they sell overpriced junk, and their whole setup is designed to make it a nightmare to get your money back. Save yourself the time, frustration, and money—shop somewhere reputable. Frummeltje is a rip-off, plain and simple.

Respuesta de Frummeltje
Slechte webshop. Krijg geen waar voor je geld.
Slechte webshop..
Prijs kwaliteit superslecht.
Mijn moeder heeft 50 euro betaald voor een flut ding. Echt zonde geld.
Ook retourneren kan zogenaamd niet en ze krijgt geen geld terug.
Dit bedrijf houdt zich totaal niet aan de wettelijk regels mbt consumentenrechten.
Nooit gaan we hier wat bestellen! Je hebt gewoon recht op je geld retour.

1 ster is eigenlijk nog teveel
1 ster is eigenlijk nog teveel.
Je moet ontzettend lang wachten op je pakket en de track and trace link die je krijgt werkt niet.
De site ziet er heel Nederlands uit, maar trap er niet in! Je betaald hier in verhouding veel geld voor het product, want de zooi komt gewoon uit China. Dat zie je als je in de app van PostNL een melding krijgt dat er een pakket naar je onderweg is. Ook op het product zit een sticker met Chinese tekst.
Als je hierover een mail stuurt naar de helpdesk krijg je een mailtje terug met de namen Emma & Lisa eronder maar ze reageren niet op het stukje waarin ik meld dat het gewoon uit China komt.
BESTEL HIER NIET!

Spullen komen uit China…zijn nep
Spullen komen uit China en schoenen zijj duidelijk niet barefoot. Je stuurt het ook weer terug naar China bij een retour. Niet kopen! Het is echt bedrog! Het duurt ook heel lang voor het geleverd wordt. Op de website wordt het voorgedaan alsof er met veel liefde en aandacht gewerkt aan de beste kwaliteit. Heel triest hoe dit wordt neergezet.

is een dropshipper
is een dropshipper! artikel kan je ook vinden op temu etc 10x goedkoper!
Hele informatie over duurzaam en andere dingen klopt voor geen meter!
LET OP en niet er in trappen!

Had 2 producten gekocht t.w.v
Had 2 producten gekocht t.w.v. €119. Na lang wachten blijkt het uit China te komen . Retourneren moet naar China. Pakket leveranciers doen dit niet en als ze het doen kost het minimaal €70. Ik kon het niet naar een NL adres retourneren. Ik mag of wat anders uitzoeken ( van dus de Chinese slechte kwaliteit) of een tegoedbon of 15% terug van het aankoopbedrag . Ik ga aangifte doen.
Schandalige praktijken .

Respuesta de Frummeltje
Met zorg uit China besteld!
Waardeloos bedrijf pretenderen dat alles met zorg is uitgekozen blablabla, in the end is het gewoon uit China besteld en duurt het weken voor het bij jou thuis is. Dit wordt alleen niet vermeld bij de levertijd!
Bij frummeltje draait alles om liefde. Elk speelgoed dat we kiezen, wordt met dezelfde zorgvuldigheid uitgezocht alsof we het voor onze eigen kinderen zouden ...
wat een onzin!

Dropshipping, oplichters!!!
Helaas had ik al besteld voordat ik onderzoek heb gedaan! Stom, stom, stom. Na een aantal dingen kreeg ik een slecht gevoel. Productomschrijving is erg vaag, nergens staat materiaal bij. Daarnaast verzendtijd van 4-7 werkdagen en daarnaast had ik gemaild en kreeg ik alsnog geen antwoorden. Oplichters, dikke dropshipping. Schoenen staan voor 3 euro op temu ipv 25 euro. Koop hier asjeblieft niet! Hopelijk check jij eerst hier en kun je deze site laten voor wat dit is. Laat dit soort pra

Bestel hier niet!!
Ze verkopen de producten als mooi en duurzaam, maar het is rommel die uit China komt waar je eindeloos op moet wachten. Alleen maar automatische reacties op mails, bestel hier niet!!

Respuesta de Frummeltje
Goedkope troep uit China.
Goedkope troep uit China.. misleidende site. Lijkt alsof dit een winkel is in Nederland van ene Emma en Lisa . Maar op het retour formulier staat er een naam Wei Xinhong..
En voor deze slechte kwaliteit producten zijn de prijzen ook veel te hoog...
Ik bestel hier nooit meer.

Bestel niet!
Vreselijk slechte producten uit China en daarnaast nog slechtere service.

KOOP HIER NIET!!!!!!!!!
Voedingsbeha’s besteld via deze website welke betrouwbaar en goed leek. Helaas is het niet zoals het lijkt en voel ik me misleid. Op de website staat de waarschuwing dat je rekening moet houden met dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Er staat alleen even niet bij dat het meuk is uit China en dat je voor een verzending van een pakketje naar China €55 betaalt. Zo betaal ik dus meer voor de retourkosten dan de beha’s daadwerkelijk hebben gekost.
Conclusie: onnodig geld uitgegeven (kwijtgeraakt) aan dit loesje bedrijf.

Niets bestellen hier
Niets bestellen hier. Dropshippers zijn het. Ze verkopen shit uit China alsof het eigen producten zijn. En dan nog het lef hebben om een half jaar later met een algemeen berichtje te proberen om hun slechte naam te zuiveren. Tuin er niet in lieve mensen!