Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

eg har investeret i projektet “5400 m² nyopførte kontorer i Roskilde” via Fundbricks. Min oplevelse har desværre været meget frustrerende. Efter ændringer i investeringsvilkårene har jeg haft svæ... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig information. Den eneste vinder er Fundbricks. Jeg har tabt mange penge uden nogen forklaring!"!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstrem risikofyldt investering. Vil ikke sige så meget om det projekt jeg har investeret i, kan dog tilføje at jeg investerede 20.000kr i marts 2022 og som det ser ud bliver sagen afsluttet her... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin support, havde en øv oplevelse, derfor ikke flere stjerner. Håber de får andre gode projekter med mere sikkerhed end min investering. Fik dog 75% tilbage da de gjorde alt for at hjælpe os inves... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicios financieros alternativos

Escrito por la empresa

Få mere ud af din formue. Fundbricks.com gør det muligt for investorer at udlåne deres formue til attraktive danske ejendomsprojekter til en høj rente og med kort løbetid. Fundbricks.com har formidlet mere end +180 mio. kr. siden 2020 og udbetalt +58 mio. kr. tilbage til danskerne. Udlån din formue til ejendomsprojekter og få 8-12% i FAST Årlig rente. Vis ses på Fundbricks.com

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Snyd!

Kan ikke på nogen måde anbefale Fundsbricks. De har flere projekter som er gået konkurs. Investorer i Thorsager projektet er blevet så dårligt informeret og lovet en status pr. 1/10/2024 og man har intet hørt. Hvis man ringer ind til supporten ved de intet om projekterne og er til ingen hjælp overhovedet. De lover at Thomas vil ringe tilbage og der sker absolut intet.

Hold jer fra den side!

11 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindler AKA Thomas Rolin!

Svindler AKA Thomas Rolin!

Hold dig langt væk fra Funcbricks.
Du klan ligeså godt spille en lottokupon for pengene!

Hos disse plattenlsager er majoriteten af projekterne gået konkurs, så du væsentligt sikre hos eksempelvis Kameo.

Sagen om Yellowtech.

Skyder 200K i projektet med solceller på toppen af danske supermarkeder. Et projekt med "stort dækningsgrad i form af pant i firmaet lagerbeholdning" skriver Fundbricks bl.a.

Det viser sig få uger INDEN Yellowtech går konkurs, at Fundbricks stifter Thomas Rólin selv sidder med i bestyrelsen i Yellowtech og har skudt sengen i projektet.
Han når på magisk vis at trække sig fra projektet lige inden det går konkurs! På forunderlig vis uden tab og sikkert med alt have der er i Yellowtech!

Kurator i. sagen modtager efterfølegde et bud på 200.000 kr, for at opkøbe konkursboet! Og det er firma der blev skudt knap 16,5 millioner kroner i fra Fundbricks investorerne!

Nu har de to svindlere bage Fundbricks så oprettet et nyt firma ved navn Ensun Energy ApS! Og her påstår de sår at de vil opføre solceller på marker i lande tog en gang ud i horisonten tilbagebetale investorernes penge som de har tyvstjålet.

Man skal være temmelig naiv for at tro på den.
Manden er en fantast uden lige, ude i søforklaringer.

"Der er altid en risiko ved investering, hvilket alle investorer har bekræftet at være indforstået med FØR hver investering. "

Sjovt at du slev ikke har tabt penge ved at sidde med i Yellowtech og med statsgaranti har nået at skrabe sengen til dig og og mere til inden de gik konkurs. ;)

1 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fundbricks klapper i som en østers

Fundbricks klapper i som en østers, når man nævner projektet om de 32 boliger nord for Aarhus. Der inviteres til at kontakte kontoret for at få oplysninger om projektets status, men ingen henvendelser bliver besvaret. Seneste opdatering om projektet er fra 24/4 2024! Hvad foregår der? Er de 50 millioner forsvundet/stjålet.

23 de octubre de 2024

Svarer ikke på henvendelser

Fundbricks er ikke til at komme i kontakt med, når man stiller spørgsmål til projekterne. Det er dybt kritisk i en situation, hvor alt for mange projekter går konkurs, men hvor deres app skriver at pengene er betalt tilbage. Problem: Det er de ikke.

Fundbricks kan ikke gøres ansvarlige for udviklingen på boligmarkedet eller for inflation, men deres due dilligence på projekterne har været langt under det man som investor kan forvente.

10 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ingen support ved fejlslagne projekter

Har investeret i to projekter hos Fundbricks. Det ene gik fint. Nr. 2 er gået konkurs - hvilket selvfølgelig ikke er deres skyld.
Men der informeres meget dårligt vedrørende projektet og de svarer ikke når man kontakter dem på mail eller telefon.
Fundbricks er meget ivrige og aktive når der skal investeres. Men hvis det går galt bliver de pludselig usynlige og der er ingen support at hente.
Jeg er 100% med på risikoen ved investeringer. Men jeg vil foretrække at investere gennem nogen som hjælper til i både medgang og modgang.

1 de mayo de 2024

DANSIH IMPOSTORS

If there was an option to put -5 I will. FUNBRIKS IS A TEAM OF DANISH IMPOSTORS, THEY ARE THIEFS FULL OF LIES. THE WORST VIRUS EVER SEEN IN HUMANS IS THIS COMPANY.
This is the way to get rob in a Danish way. They take your money, telling about brilliant projects, that are a total LIES, they star with all sort of justification, every idiotic justification is valid for them. Now in a villa in Spain they came up with the lie that the workers went on vacation and never came back: "Kære investorer i projektet i Marbella, Spanien

(Byggefinansiering til luksus villa i Marbella + pulje 1)

Som I er blevet gjort opmærksom på tidligere, så har det entreprenørselskab, som blev ansat til at renoverer huset, ikke levet op til deres forpligtelser og har stort set ikke været på byggepladsen siden juni! Udvikler har presset på for at få dem tilbage på arbejdet, men dette har desværre ikke været muligt! Udvikler har derfor valgt at sætte advokat på sagen og nu bliver der en retssag ud af dette! Det er bare hamrende frustrerende for udvikleren og selvfølgelig også for Fundbricks og jer investorer, at det entreprenørselskab ikke bare overholder deres kontrakt, for så havde ejendommen været bygget færdig og måske allerede solgt.

Det skal siges at udvikleren er dernede stort set hver anden uge og han flytter nu derned permanent indtil huset er bygget færdigt - han går all in 🙏

Det er vigtigt at pointere at dette er udviklers tredje projekt i Marbella og de 2 andre projekter er bygget og solgt. Dette projekt er bygget ca 90% færdigt og så forlod byggeselskabet simpelthen jobbet, da der sikkert var andre job som de kunne tjene mere på og lod udvikleren stå med håret i postkassen. Det skal også siges, at Fundbricks tidligere har udlånt denne udvikler 16.7 mio kr til et projekt i Sverige (10 rækkehuse i Höör i Sverige) og her gik alt fint og han betalte vores investorer tilbage til tiden incl 10% p.a. i rente. Det jeg vil sige med dette er, at denne udvikler er utrolig dygtig og loyal, så denne forsinkelse er ikke på hans skuldre!

Jeg har selv været inde over denne sag helt fra starten, hvor jeg var nede og se huset samt have møder med arkitekten og mægleren. Beliggenheden på dette projekt er bare perfekt med en smuk udsigt over golfbanen, Marbella by og selvfølgelig panoramaudsigt over Middelhavet. Der laves 5 soveværelser med tilhørende badeværelser, så planløsningen er helt særdeles perfekt og præcis hvad køberne efterspørger. Derfor skal huset bare bygges færdigt og sælges.. Jeg har efterfølgende været dernede ca hver tredje måned for at følge byggeriet.

Jeg satte mig i et fly i uge 37 for at mødes med udvikleren samt få en gennemgang af ejendommen for at finde en løsning på udfordringen med den tidligere entreprenør. Jeg kan konstaterer at der mangler ca 10% af byggeriet for at den står helt færdigt. Jeg havde også arrangeret at 3 mæglere kom ud til ejendommen for at komme deres bud på en salgspris, når den er færdig. De mente alle at de 4.5 mio euro er en fair og realistisk pris, så det er jo super positivt.

Ydermere havde jeg brugt en del tid på at finde entreprenører, som jeg kender til og man kan stole på at gøre byggeriet færdigt. Vi havde et par hold oppe til gennemgang af ejendommen og har efterfølgende fået et par tilbud fra dem. Det ene hold er dansk og de bruger slet ikke spaniere til arbejdet. (De stoler simpelthen ikke på dem). Udvikler vælger nu denne entreprenør til at gøre projektet færdigt, så det kan blive solgt. Udvikleren er allerede i gang i huset, dernede i skrivende stund får nu udarbejdet de sidste ting på huset, så det kan blive færdigt asap.

Da vi talte med mæglerne, så blev vi dog glade, da de fortæller at salg af større ejendomme som denne bare sælger derudad. Der er fuld gang i salget dernede og de fortæller, at det på ingen måde vil stoppe foreløbig. Der er åbnet op for nye markeder som NY og Qatar og de kan stille og roligt mærke, at køberne kommer med deres dybe lommer og køber sådanne ejendommen kontant.

Opsummering:

Villaen skal NOK blive bygget færdigt og den skal NOK blive solgt. Det er selvfølgelig møgirriterende af Fundbricks investorer i første pulje samt pulje 1 (pulje 2 er ikke udløbet endnu), bliver forsinket grundet nogle (undskyld mit franske) idioter ikke overholder deres kontrakt og får bygget huset helt færdigt. Men med hårdt og målrettet arbejde fra udvikleren samt Fundbricks, så har vi fundet en løsning og vi kommer også i mål i år.

Jeg håber på jeres forståelse og at I kan se, at vi rent faktisk er 100% ind over projektet og også har været med til at finde en god og solid løsning til at komme i mål og få solgt. Jeg skal løbende holde jer orienteret, når der sker nogle nye tiltag dernede.

Har I spørgsmål til dette, så kontakt mig på trfundbricls.com.

Hilsen

Team Fundbricks

Thomas Rolin

partner"

2 de octubre de 2024
Logotipo de Fundbricks.com

Respuesta de Fundbricks.com

Kære Adriana Patricia Alban Garcia. Tak for din anmeldelse - den er dog på ingen måde retvisende. Omend vi forstår din ærgrelse over at projektet er blevet forsinket, så må vi dog understrege, at alle beskyldninger om tyveri, løgn, snyd og lign. er fuldstændigt misvisende, uacceptable og formentlig i strid med injurielovgivningen. Vi står 100% inde for indholdet af den statusopdatering, som vi har sendt ud til investorerne. Det er således eksempelvis fuldstændig korrekt, når vi bl.a. skriver at håndværkerne ikke vendte retur til byggepladsen, som det ellers var aftalt, og vi har derfor sammen med ejendomsudvikleren brugt meget tid på dels at prøve at få håndværkerne til at komme tilbage på byggepladsen som aftalt, dels at finde andre håndværkere, som kan færdiggøre projektet. Som vi skriver i mailen til jer investorer, så er der nu fundet andre håndværkere og disse er igang på byggepladsen nu. Vi forventer derfor at projektet kan blive færdigbygget på ca. 8 uger fra nu og derefter skal den færdige villa sælges. Som vi også skriver i statusopdateringen, så forventer 3 forskellige mæglere at prisen på 4,5 mio. EURO på den færdige villa er realistisk og at de samtidigt oplever stor efterspørgsel efter denne type ejendom, hvorfor de tror på et hurtigt salg. Når ejendommen er solgt, bliver I investorer tilbagebetalt.
Team Fundbricks

Projekt Assens 👎🏽 Under Tvangsopløsning 😵‍💫

Kan se at der er flere som skriver at de intet får for deres investering, der til kan jeg oplyse at Projekt ASSENS er under tvangsopløsning og bygherren er tavs. Såååå håber ikke at i har penge i det projekt.
Syntes at I skulle tjekke dem ud INDEN I smider penge i deres projekter, ejerne er gået konkurs tilsammen 15 gange 😵‍💫
Der er udlejet 4 lejligheder og kun 6 er færdig meldt!
Ved at lejerne er blevet kontaktet af et pengekapital som har Taget Pant i HELE projektet og får derfor alle leje indtægterne, så syntes at læse at I som har investeret bestemt ikke står først for. Man kunne jo evt tage kontakt til MBC Assens ApS og spørge ind til det hvis I ikke får nogen penge.

26 de septiembre de 2024

Ekstremt dårligt!

Jeg har investeret 100.000 kr. igennem Fundbricks, som er fordelt på 10 forskellige projekter.
Jeg har ikke tjent penge på nogen af mine investeringer igennem Fundbricks, alle pengene er spildt.
Fundbricks kan absolut ikke anbefales, hold jer langt væk!

25 de septiembre de 2024

Jeg blev svindlet

Jeg blev svindlet. Ligesom mange andre blev jeg solgt et projekt, der var på randen af konkurs allerede fra start. Jeg kunne senere læse, at selskabet havde fyret næsten alle medarbejdere to måneder før Fundbricks brugte falsk markedsføring og jeg investerede penge.

Ikke nok med at selskabet har løjet. De har også håndteret information bagefter ekstremt dårligt. De meddelte i foråret at man ville få nogle af de tabte penge igen, men de har sidenhen været stille.

11 de septiembre de 2024
Logotipo de Fundbricks.com

Respuesta de Fundbricks.com

Hej Ellen. Tak for din besked. Jeg kan desværre ikke lige gennemskue, hvilket projekt, du refererer til, men jeg kan forsikre dig om at vi naturligvis IKKE anvender falsk markedsføring i nogen af vores projekter, og enhver beskyldning herom er derfor helt uacceptabel. Vi har naturligvis heller ikke hverken udbudt projekter, som var på randen af konkurs inden start. Så den del kan vi ikke hverken genkende eller acceptere. Derimod vil vi gerne anerkende at vi ikke har været dygtige nok til kommunikere løbende om udviklingen i de enkelte projekter - det arbejder vi løbende på at forbedre. Mvh Fundbricks

Amatøragtige svindlere

Har desværre investeret igennem Fundbricks efter at have læst deres materiale grundigt. Desværre var det meste enten direkte løgn eller pyntet til ukendelighed. Der bliver lovet meget lille risiko, der bliver lovet at der ikke udlånes for mange penge i forhold til værdien og der loves at de står klar med entreprenør til at færdiggøre projekter der eventuelt ville gå konkurs, ligesom der også loves de udfører Due Diligence på både firmaer og personer involveret i projekterne. Ingen af disse ting er rigtigt, ligesom deres generelle forretningsførelse er grænsende til ansvarspådragende. På et projekt der gik konkurs afvistes Fundbricks pant, idet de ikke anmeldte i tide. I andre projekter har de lånt penge til kendte konkursryttere, og helt overordnet har man ikke haft styr på om det var rimeligt at udbetale de lånte penge til långivere der kraftigt var på ved mod konkurs.
Derudover er de urimeligt ringe til at kommunikere og de tilbageholder kreditorinformation. Eksempelvis forsøgte de at skjule et overtagelsesforsøg til meget lav værdi af en af de konkursramte virksomheder, formentlig fordi de selv vil overtage firmaet og igangværende arbejder til meget lav værdi.
Det lugter langt væk, og burde undersøges af bagmandspolitiet.

19 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ADVARSEL til eventuelt nye investorer

Jeg må advare imod at investere i Fundbricks.
Selskabet besvarer ikke på mails og rigtig mange projekter er kulsejlet med store tab og store tidsoverskidelser i forhold til udbudt projekt materiale.
Jeg er heldigvis med i nogle andre seriøse byggeprojekter der følger projektmaterialet.

5 de agosto de 2024

Svindelforetagende

Det er banditter i habitter, de lover guld og grønne skove, og kan ikke leve op til det.
Har tabt for mange penge i det foretagende, så hold jeg væk.
Hold øje med Thomas Rolin, han er allerede i gang flere andre steder.
Et foretagende der minder en del om det som foregik i 'Den Sorte Svane'

8 de julio de 2024

HOLD DIG VÆK!

Elendig kommunikation, elendig tilbagebetalinger, elendig til at overholde aftaler, elendig til at stå til ansvar.

Uansvarlig virksomhed som er uansvarlige og ligeglade med investorer når de har fået ens penge.

En tilbagebetaling som lovede på 10-12 måneder, er nu på vej mod 24 måneder, hvor de udsætter sidste dag (hvis de husker det, og ikke kommer i tanke om det længe efter deadline).

3 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Højst kritisabel drift af virksomhed

Det hele startede godt.....projekter med høj sikkerhed og erfarende entreprenører fornuftig forrentning.

Og så faldt korthuset sammen. Projekterne blev drevet af kendte konkursryttere, der blev ikke svaret på mails til Fundbricks, deadline for tilbagebetaling blev udskudt igen og igen, indtil man fik besked om projektet var gået konkurs. Fundbricks garanterede at pengene kun blev udbetalt til entrepenøren, når der var ført uvildig tilsyn med fremdrift på projekter.....alligevel er investors penge væk i næsten alle projekter.

Nogle projekter lånte ovenikøbet penge ud til virksomheder, hvor med overlap i ejerkredsen af Fundbricks.

Fundbricks kom med sammenligninger med én anden platform, for at sige at "alle" var ramt af konkurser pga. dyrere materialer mm. Det er dog ikke tilfældet da flere andre og mere seriøse og professionelle virksomheder af samme type ikke har én eneste konkurs i samme periode.

Fundbricks ejere forsøger at starte op igen under navnet TESAR Asset Management, men tilliden til ejerne er NUL herfra. Anbefaling.....hold jer langt væk.

1 de abril de 2024

Nej Nej

Hurtig søgning på nettet så ved du hvorfor du skal lade være.
Desværre var der ikke nogen artikler og læse da jeg inverterede

18 de junio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.