Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb enorm genoten en veel geleerd. Ruben was een erg goede instructeur en gaf hele goede tips tijdens het rijden dmv walkietalkies. Hierdoor ging elke ronde beter. Al met al een top ervaring!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

We kwamen met werkuitje offroad rijden en boogschieten. Het was allebei slaapverwekkend. Boogschieten met een pijl met een enorme rubber dop, moet je ook nog een onhandig veiligheidsmasker op. Offroad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een geweldige middag gehad. Ontzettend veel gelachen en allemaal enorm fanatiek om te winnen. Super gezellige begeleiding, met een verrukkelijke bbq als afsluiter. Een aanrader!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte leiding workshops, geen grorpen gewend, moet zelf tot 5x toe serveerster spelen, ook tijdens eten met koude dingen die warm hadden moeten zijn, csppuchino is vreselijk vies, spullen te weinig... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento

Escrito por la empresa

Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!

3,7

Ha contestado el 42% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Driftcursus in Gouda

Driftcursus geboekt in Gouda. Te veel deelnemers (12) op 3 auto's. Veel wachten, weinig rijden. In de 3 uur 16 keer rondje kunnen doen. Veel te weinig om het onder de knie te krijgen. Zeker het geld niet waard. Geen aanrader

22 de noviembre de 2024

Drift cursus gedaan in Gouda

Drift cursus gedaan in Gouda. Goed geregeld, heerlijke auto's en gezellige instructeurs.
Gaan zeker nog een keer terug

24 de noviembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Hans, wat fijn om te horen. Dankjewel voor je mooie review. Ik ga je complimenten doorgeven aan mijn collega's! :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Workshop ringen maken, zo leuk

Leuke workshop ringen maken samen met mijn dochter.
En dat ook nog eens op moederdag, gezellig groepje van 6 mensen.

12 de mayo de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je leuke review! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een hele leuke en ook leerzame…

Het was een hele leuke en ook leerzame cursus. Ik had de 3 uur driften en dan krijg je ook veel tijd om zelf achter het stuur te zitten.

3 de noviembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi, wat fijn om te horen. Dankjewel voor je mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nino en Ruben hebben onze twee…

Nino en Ruben hebben onze twee excursies goed en gezellig uitgelegd, kom hier zeker terug!

1 de noviembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Iwan, wat fijn om te horen! We geven je complimenten door en zien je de volgende keer graag terug.

Leuke ervaring

Leuke ervaring, prima instructeur, veel rijtijd

27 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Wim. Dankjewel voor je review. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad. Wie weet tot de volgende!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top ervaring met quat rijden

Top ervaring met quat rijden. Duidelijke uitleg van Nino. Lekker scheuren over die baan !!!

24 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Dankjewel voor je review, fijn dat jullie het leuk hebben gehad! Ik geef je complimenten door aan Nino.

Bedrijfsuitje quadrijden

Bedrijfsuitje quadrijden. Nino was heel behulpzaam, we hebben echt genoten!

24 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi René, dankjewel voor je review. Ik geef je complimenten door aan Nino!

Driftcursus

Wij hebben de drift cursus gedaan bij fundustry Gouda. Ook al kost het wel wat, de 3 uur zijn het volledig waard! Heel leuk begeleid ook door de mannen die daar de cursus gaven. Al met al een geslaagde dag!

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Ricardo, fijn om te horen! Ik ga je complimenten doorgeven aan de locatie en wie weet tot een volgende keer! :)

Ontzettend gaaf

Ontzettend gaaf! Instructeur is jong en vrolijk, wat de cursus echt leuk maakt. Uiteindelijk heeft iedereen de smaak te pakken en kun je achter elkaar door slippen!

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Lars. Thanks voor je complimenten, ik ga ze doorgeven aan locatie. Tot de volgende keer! :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De slipcursus was leuk en leerzaam

De slipcursus was leuk en leerzaam. Uitleg niet altijd duidelijk, maar tijdens rijden vallen de kwartjes. Relatief weinig gedaan in 2 uur. Goed om te weten wat je kunt doen. Zij vergeten de tijd en dus een bepaald onderdeel overgeslagen. Raar.

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Stephanie. Fijn om te horen dat je een leuke cursus hebt gehad. We gaan je feedback meenemen. ^Monique

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leuke ervaring en zeker een aanrader

Leuke ervaring en zeker een aanrader, leuke interactie met de instructeur!

Vooral de techniek is van belang om die goed onder de knie te krijgen en veel van geleerd!

19 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Pim. Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat het goed bevallen is. Wie weet tot de volgende!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een hele leuke dag gehad met…

We hebben een hele leuke dag gehad met 9 vrienden. Goeie afwisseling van actief bezig zijn en rust.
De Die hard games is een aanrader als je met een competitief groepje bent.

19 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Ramon. Dankjewel voor je 5 sterren. Ik ga je complimenten doorgeven aan de locatie.

Top middag!!!!!!!!!!!!!

Top middag!!!!!!!!!!!!!

16 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Monique. Fijn om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Ik ga de complimenten doorgeven aan mijn collega's in Gouda. Tot de volgende!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samen met m’n dochter over dit parcour…

Samen met m’n dochter over dit parcour gereden, goed uitleg en veel veiligheid
Was leuk en gezellig en nog wat geleerd

13 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Johan. Wat fijn om te horen. Hopelijk zien we jullie de volgende keer weer!

Geweldig bedrijfsuitje

Geweldig bedrijfsuitje! Super veel adrenaline en daar worden we allemaal vrolijk van! Heerlijk gegeten met goede kwaliteit!

10 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Lisette, dankjewel voor je mooie complimenten. Wie weet zien we jullie nog een keer!?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De juiste balans tussen man en vrou

Super leuk teamuitje gehad met zijn alle enorm gelachen maar ook zeker door de medewerkers! .
Onze "Quizmaster" deed mee aan onze verkleedparty en maakte samen met ons de perfect sfeer! Privé staat dit uitje inmiddels op 1 op onze to do list!

8 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Brigitte, dankjewel voor je complimenten. Ik ga ze zeker doorgeven aan mijn collega's. We zien jullie de volgende keer! ;-)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Instructrice heel vriendelijk

Instructrice heel vriendelijk, wist er niet zoveel van. Apparatuur niet op orde. Geboekt was, boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten. Dat laatste niet gezien

6 de octubre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Ruben. Dankjewel voor je review en je feedback. Ik ga dit doorgeven aan de betreffende locatie zodat wij dit in de toekomst beter kunnen oppakken!

Fantastische middag gehad

Fantastische middag gehad! Driften 3u. Goede begeleiding, goede uitleg en veel bijgeleerd!
Zeker voor herhaling vatbaar!!

29 de septiembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

***** bedankt voor de sterren.
Wij zien jullie graag weer.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.