Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb enorm genoten en veel geleerd. Ruben was een erg goede instructeur en gaf hele goede tips tijdens het rijden dmv walkietalkies. Hierdoor ging elke ronde beter. Al met al een top ervaring!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

We kwamen met werkuitje offroad rijden en boogschieten. Het was allebei slaapverwekkend. Boogschieten met een pijl met een enorme rubber dop, moet je ook nog een onhandig veiligheidsmasker op. Offroad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een geweldige middag gehad. Ontzettend veel gelachen en allemaal enorm fanatiek om te winnen. Super gezellige begeleiding, met een verrukkelijke bbq als afsluiter. Een aanrader!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte leiding workshops, geen grorpen gewend, moet zelf tot 5x toe serveerster spelen, ook tijdens eten met koude dingen die warm hadden moeten zijn, csppuchino is vreselijk vies, spullen te weinig... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento

Escrito por la empresa

Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 42% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Goede begeleiding

Goede begeleiding. Goed eten/drinken. Top dag gehad met alle collega's. Enorm gelachen! Super verzorging.

28 de septiembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor de 5 sterren.
Wij hopen jullie nog eens te mogen ontvangen op een van onze locaties.

Driftcursus 3 uur

Driftcursus 3 uur
Leuke cursus en goede en duidelijke uitleg, je zag dat de instructeur er zelf ook lol in had. wel was de horeca niet zo snel, Moest lang wachten voordat je kon bestellen

22 de septiembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

wat fijn dat je het leuk hebt gehad deze dag, we vonden het erg leuk jullie als gasten te hebben! We begrijpen dat de horeca op dagen zoals dit wat beter kan, gaan we aan werken! Hopelijk tot snel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Driftcursus (3u) was super!

De Driftcursus (3u) in Eindhoven was super! De locatie was leuk, het personeel was heel vriendelijk en de begeleiders waren heel enthousiast, gedreven en professioneel!
Zeker de moeite waard om nog eens te doen!

21 de septiembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

wat fijn dat je het leuk hebt gehad deze dag, we vonden het erg leuk jullie als gasten te hebben! Tot snel!

BBQ-workshop bij Fundustry

Wat een ontzettend leuke ervaring was die BBQ-workshop bij Fundustry! De ontvangst was al leuk, het eten erg lekker en de sfeer was top! De bedrijfsleider deed zelf de workshop begeleiden en complimenten naar hem! Zouden we dit nog een keertje doen? Zeker weten! Echt een aanrader!

20 de septiembre de 2024

Hi Marc,
Bedankt voor de 5 sterren.
Wat fijn te horen dat jullie een ontzettend leuke ervaring hebben gehad.
Hopelijk mogen wij jullie in de toekomst nog eens verwelkomen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onze instructeur zei dat we meerdere…

Onze instructeur zei dat we meerdere game modes konden spelen ma dat was niet zo.

22 de septiembre de 2024

Beste,
wat jammer dat je jouw uitje beoordeeld met 1 ster. Wij luisteren graag naar de ervaringen van onze gasten om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Wij spelen altijd meerdere spelvarianten in een event. Wat vervelend om te horen dat dat bij jullie niet zo was. Hopelijk een volgende keer beter.

Veel te duur

34,95 pp betaald voor een uurtje spelletjes doen….😡.
De begeleidster bij Fundustry Nijmegen was fantastisch, de onderdelen van Expeditie Robinson XL leuk. We zouden echter een programma van 2 uur krijgen, maar waren in 1 uur klaar. Onze groepen waren groot (10 personen), te groot voor de spellen. Tot mijn verbazing ontving ik ook nog een factuur voor de deelnemer die vergat zich aan te melden…. Alsof dit fundustry extra kostte… De opzet van de activiteit is goed, maar we betalen veel te veel voor wat wordt geboden.

20 de septiembre de 2024

Off road rijden Eindhoven

Helaas was het uitje niet zoals we hadden verwacht. Ook na een eerdere ervaring een jaar geleden wat heel erg leuk was want toen mochten we wel wat meer crossen en zijn we ook echt vies geworden van de modder, viel dit erg tegen. Dit was een verassing voor mijn vriend zijn verjaardag. Het ontvangst was heel fijn en vriendelijk en de locatie was ook wel leuk. Het jammere was dat wij maar ongeveer 5 a 6km/u mochten rijden omdat er een instructeur voor liep en steeds bijna hetzelfde kleine rondje reden. Ook moesten wij steeds wachten op de auto’s voor ons en stonden we daardoor best vaak stil. Zoals ik al eerder zei had ik/hadden wij er eerlijk gezegd iets meer van verwacht, vooral door de vorige ervaring.

13 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klimmen is Nijmegen is zeker de moeite…

Klimmen is Nijmegen is zeker de moeite waard. Kinderen hebben zich prima vermaakt. Ruim 2 uur lekker bezig geweest.

15 de septiembre de 2024

Geslaagd teamuitje

We hebben vorige week een erg leuk teamuitje gehad bij Fundustry, alles is volgens afspraak verlopen, bij de shooting experience hadden ze op het moment dat wij er waren geen kruisboog en konden we alleen met de handboog schieten maar dit mocht de pret niet drukken :-)
Daarna zijn we het klimpark ingeweest, dat was ontzettend leuk om te doen en een hele uitdaging.
Het eten en drinken was prima, prijs/ kwaliteit van het geheel was goed.

5 de septiembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor de reactie. Leuk om te lezen. Wel jammer dat de kruisboog niet beschikbaar was. Dat hoort eigenlijk niet. Hopelijk tot een volgend Fun Moment!

Driftcursus van 3 uur gedaan

Driftcursus van 3 uur gedaan. Hele leuke ervaring! Goede, leuke instructeur, Gideon
Veel geleerd en veel plezier gehad.
Was wel intensief!!

7 de septiembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Hoi Edith, dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad. Het lijkt inderdaad makkelijker dan het is! ;-) ^Monique

3uur driften …

3uur driften …. Super activiteit! Zeker een aanrader.

8 de septiembre de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Driften is zeker leuk om een keer te doen, bedankt voor de review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bier is over de datum en ze zijn heel…

Bier is over de datum en ze zijn heel streng bij het auto en quad rijden.
Gaat allemaal op slakken tempo

27 de agosto de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Jan-Joost, bedankt voor de review. Jammer dat e.e.a. niet is wat je verwacht had. Bier (waarschijnlijk speciaal bier) over de datum mag natuurlijk niet geserveerd worden. We zullen je privé hierover nog even benaderen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Voor het eerst een slipcursus ervaren…

Voor het eerst een slipcursus ervaren met mijn zoon. Was zeker de moeite waard om is mee te maken wat een auto doet in de slip. Verschillende auto's gereden en merkte duidelijk verschil in wel of geen profiel.
Wij hadden voor 3 uur geboekt. Daar ik: Bermvlucht – Wat gebeurt er als 1 wiel grip heeft en 1 wiel niet? belangrijk vond, echter hebben wij dit niet mogen ervaren. De instructeur was dit geheel onbekend en ging hier niet verder op in. Dit vonden wij erg jammer!

25 de agosto de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Goedemorgen, bedankt voor de review. Fijn dat in de cursus goed is bevallen. De bermvlucht zit inderdaad niet in onze cursus maar blijkbaar wordt dit ergens wel vermeld? Zou u kunnen mailen naar klantenservice@fundustry.nl waar u die tekst heeft gelezen dan kunnen we ervoor zorgen dat dit wordt aangepast. Alvast bedankt.

Off road Gouda - vreselijk

Off road cursus gedaan in een 4x4 in Gouda. Wat een ontzettend slechte beleving. Een hele kleine off road baan met een paar hobbels en kuilen, meer niet. Enkel stapvoets rijden met een begeleider ervoor die voorop loopt. Absoluut geen waar voor veel geld.

23 de agosto de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor de review, jammer dat u blijkbaar een geheel andere verwachting had van het parcours. Misschien door een eerdere ervaring?

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Samen met m’n schoondochter ‘n leuke…

Samen met m’n schoondochter ‘n leuke middag gehad.
2 uur off road rijden met ‘n leuke instructrice.
Wij dames hielden ons knap staande.

23 de agosto de 2024

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor de positieve feedback. Hopelijk zien we jullie snel nog eens voor 1 van onze activiteiten.

Off road cursus gedaan

Off road cursus gedaan, wat er vooraf niet verteld werd is dat je maximaal 6/7 km ph word gereden omdat er constant een instructeur voor de auto’s blijft lopen. Cursus te laat begonnen plus een lange onnodige uitleg. Personeel leek er ook niet veel zin in te hebben. Erg jammer van het geld, zeker niet waard om hiervoor zover te hebben gereden.

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor de review. Jammer dat dit niet is wat je had verwacht. Off-road rijden wordt inderdaad stapvoets gedaan, het is geen race. Kun je ons misschien een berichtje mailen via klantenservice@fundustry.nl met jullie reserveringsnummer, dan kunnen we ook even nagaan wie de cursus heeft gegevens etc. bedankt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De workshop zilveren ring is geen aanrader

De workshop zilveren ring is weinig creatief, je kunt maar kiezen uit 2 basisringen (een smalle of een brede). De groepsgrootte van 12 mensen is veel te veel of anders gezegd er is te weinig begeleiding, waardoor je veel op elkaar moet wachten. Daar kon de workhopbegeleider natuurlijk niets aan doen. Zij deed erg haar best. De workshop duurt 3 uur maar zou dus met meer begeleiding of een kleinere groep makkelijker 30- 45 minuten korter kunnen! Zeer ongezellig ook dat Fundustry je geen enkel drankje aanbiedt, zelfs niet bij aankomst. Je moet alles zelf betalen. Bij een plaatselijke sieradenontwerper krijg je vast meer waar voor je geld! En dan heb ik het nog maar niet over het onduidelijke aanmeldproces op de site als je een cadeaubon hebt waar niet eens de goede link op staat en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Erg leuke workshop

Erg leuke workshop en prima georganiseerd, op een mooie locatie. De ringen zijn heel leuk geworden.

Respuesta de Fundustry Adventures

Wat een leuke review, bedankt, veel plezier van de ringen.

Top!

Top!! Instructeur was duidelijk, in de auto kregen wij gelijk tips via de portofoons.
We komen nog zeker terug!

Respuesta de Fundustry Adventures

Bedankt voor de 5 sterren, goed om te zien. Hopelijk tot een volgend Fun bezoek!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.