Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dybt skuffet over at modtage 17 m stof i 2 stykker a 5 m og 12 m. Ligeledes er det utilfredsstillende at der går 5 dage før det sendes, aefter afgivelse af ordre. Man burde fra forretningens side ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da jeg efter meget få dage modtog pakken med mit stof, blev jeg først skuffet -det var ikke mit stof - af følgesedlen ku jeg se at det skulle have været til Sjælland istedet for til nordjylland. Sent... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 15 meter okkerfarvet velourdug. Farven svarede nogenlunde til fotoet på jeres hjemmeside. Dugen var egentlig fin og heldigvis ikke for tynd i stoffet, men desværre flossede den ekstremt meget, d... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint og imødekommende feedback på spørgsmål. Og prompte informativ besked, da den ønskede bestilling blev ramt af restordre. Der ud over, at det dejligt, at man kan bestille en klippe-prøve.

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas
  2. Fabricante de productos textiles
  3. Mayorista textil

Sobre Garn & Metervarer

Escrito por la empresa

Velkommen til Garn & Metervarer – Din destination for kvalitetsstoffer og kreativ Inspiration!

Garn & Metervarer er en passioneret virksomhed, dedikeret til at levere en exceptionel oplevelse for alle, der elsker tekstiler og håndværk. Grundlagt på en dyb passion for syning og stofkunst, er vi forpligtet til at bringe dig det bedste udvalg af materialer, uanset om du er professionel designer, håndværker eller DIY-entusiast.

Et bredt udvalg af stoffer

Vores omfattende udvalg af stoffer spænder fra klassisk bomuld, elegant silke og varmt uld til moderne syntetiske materialer syntetiske materialer og bæredygtige alternativer. Vi sætter en ære i at tilbyde stoffer, der passer til enhver smag og ethvert projekt, herunder modebeklædning, boligindretning, børnetøj og meget mere. Uanset om du er på udkig efter det perfekte stof, til en skræddersyet kjole eller materialer til dit næste quilteprojekt, har vi noget, der vil inspirere din kreativitet.

Kvalitet og stort udvalg produceret i nærområdet

Hos Garn & Metervarer forstår vi betydningen af kvalitet. Derfor håndplukker vi nøje vores stoffer fra pålidelige producenter og designere så tæt på Danmark som muligt. Vi bestræber os på at holde os opdateret med de nyeste trends inden for tekstiler, samtidig med at vi også værner om klassiske og tidløse materialer.

Mere end en Butik - Et community

Vi er mere end bare en butik – vi er en community. Gennem vores workshops, tutorials via blog og sociale medieplatforme som Instagram, Facebook opmuntrer vi til deling af ideer, tips og inspiration. Vores mål er at skabe et rum, hvor kreativiteten blomstrer, og hvor hver enkelt kunde føler sig støttet i deres håndværksmæssige rejse.

Fokus på kundeservice

Kundeservice er kernen i alt, hvad vi gør. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter, og besvare enhver spørgsmål, du måtte have. Vi forstår, at hver kunde er unik, og vi stræber efter at give en personlig og opmærksom service hver gang.

Din feedback på Trustpilot

Besøg os på Trustpilot for at se anmeldelser fra vores mange tilfredse kunder eller tilføj din egen. Din mening er uvurderlig for os og hjælper os med at forbedre og vokse.

Besøg Garn & Metervarer

Oplev Garn & Metervarer - hvor kvalitet, udvalg og service går hånd i hånd. Besøg os online eller i vores butik, og lad os hjælpe dig med at realisere dine kreative drømme!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

10/10 kundeservice,

10/10 kundeservice,
Bestilte noget stof til at betrække nogle stole. Blev efterfølgende gjort opmærksom på det ikke var det mest optimale jeg havde valgt, og fik så derfor efter vejledning det rigtige med hjem.

Du kan stole på du får den bedste hjælp, især hvis du kontakter dem.

23 de julio de 2024

Respuesta de Garn & Metervarer

Tusind tak for din detaljerede anmeldelse, John! Vi er glade for at høre, at du har fået den rette vejledning og er tilfreds med dit køb. Vi sætter pris på din tillid til vores service. 💬

Upåklageligt

Upåklageligt, Tilfreds.

18 de julio de 2024

Respuesta de Garn & Metervarer

Mange tak, Jette! Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at betjene dig igen. 😊

Let bestillingsproces på nettet

Let bestillingsproces på nettet. Vi hentede selv varen på lageret i Hasle.

16 de julio de 2024

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for din anmeldelse, Hanne! Vi er glade for, at du fandt bestillingsprocessen nem, og vi håber, at du har været tilfreds med dit køb. 💻📦

Alt fungerede fint.

8 de julio de 2024

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for din anmeldelse, Pernille! Vi er glade for at høre, at alt fungerede fint. Vi håber, at du vil handle hos os igen. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon service af Saleh og teamet

Kanon service af Saleh og teamet - bedste anbefalinger herfra :)

8 de julio de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Garn & Metervarer

Mange tak for din ros, Asger! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, og vi ser frem til at hjælpe dig igen. 🙌

Rigtig godt

20 de junio de 2024

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for din anmeldelse, Sanne! Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det tog lang tid

Det tog lang tid, før jeg fik varen efter bestillingen.

17 de junio de 2024

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for din feedback, Lotte. Vi beklager, at leveringen tog længere tid end forventet. Vi arbejder altid på at forbedre vores leveringsprocesser og håber på at give dig en bedre oplevelse næste gang. 📦⏳

Kvalitetsvarer

Kvalitetsvarer, stort udvalg og rigtigt god service.

17 de junio de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for din positive anmeldelse, Doris! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores varer, udvalg og service. Vi ser frem til at handle med dig igen. 🌟

Service som gør mig glad

Service som gør mig glad

22 de mayo de 2024

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for dine pæne ord, Susanne! Vi er glade for, at vores service har gjort dig glad. Vi ser frem til at hjælpe dig igen. 😊

Fin service

Var usikker på om to forskellige stof typer havde samme nuance, hvilket de hurtigt undersøgte for mig og da de ikke havde en nuance der passede til det ene stof, skaffede de det hjem.👍

5 de junio de 2024

Respuesta de Garn & Metervarer

Tak for din detaljerede anmeldelse, Ann! Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig med at finde den rigtige nuance og skaffe det ønskede stof hjem. Vi ser frem til at betjene dig igen. 🎨

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blondie stof er blivet til fersken’s…

Blondie stof er blivet til fersken’s farve, hvor jeg bestilte brun beige blondinestof. Kan den retuneres?

Venlig hilsen Paarnaq Rosing Olsen

30 de mayo de 2024

Hej Paarnaq,

Tak for din anmeldelse og feedback.

Jeg beklager at stoffet ikke levede op til dine forventninger i farven. Vi stræber altid efter at sikre, at vores online billeder afspejler det fysiske produkts ægte farver så nøjagtigt som muligt. Det er dog vigtigt at bemærke, at der kan være variationer i farvegengivelsen på forskellige skærme.

Vores "beige blondestof" er, som navnet antyder, i en beige farvetone, og det er angivet i produktbeskrivelsen. Det lyder som om, der kan have været en forventning om en brunlig nuance, som desværre ikke er tilfældet med dette stof.

Vi opfordrer kunder til at kontakte os direkte vedrørende eventuelle returneringer eller farvespørgsmål, så vi kan hjælpe mere effektivt. Da Trustpilot ikke er vores primære kommunikationskanal, er direkte henvendelse via email eller telefon den hurtigste måde at få assistance på.

Du er velkommen til at kontakte os på info@g-m.dk eller ringe til os direkte for at diskutere muligheder for returnering eller finde et alternativt produkt, der måske bedre kan opfylde dine behov.

Tak for din forståelse, og jeg ser frem til at hjælpe dig.

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering og varen levede fuldt ud op til forventningen. Mine varmeste anbefalinger til Garn og Metervare.
Mvh Anette S. Nielsen

30 de mayo de 2024

Hej Anette,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service, levering og at varen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Varen kom til den lovede tid

Varen kom til den lovede tid

15 de mayo de 2024

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varen kom til den lovede tid. Vi sætter pris på din feedback og din støtte.

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede nem og hurtig ekspedition. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg fik kun fire og ikke fem stofprøver…

jeg fik kun fire og ikke fem stofprøver - i øvrigt så små at jeg dårligt kunne få fornemmelse af stoffet

13 de mayo de 2024

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Jeg beklager ulejligheden med de manglende prøver. Vi sender alle vores stofprøver fra vores showroom i Aarhus, og det sker desværre nogle gange, at vi ikke har alle prøverne tilgængelige på lager, hvilket i dit tilfælde resulterede i, at en prøve manglede. Jeg undskylder for denne fejl.

Vores standardstørrelse på stofprøver er omkring 5x5 cm, som beskrevet på vores hjemmeside, og op til 5 prøver koster 40 kr., hvilket dækker håndtering. Vi har valgt denne størrelse og pris for at gøre det muligt for vores kunder at mærke kvaliteten før de køber større mængder stof.

Hvis du har behov for større prøver for bedre at kunne vurdere materialet, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi vil gerne gøre hvad vi kan for at imødekomme dine behov.

Endnu en gang, tak for din feedback. Det er vigtig for os at høre fra vores kunder, så vi kan forbedre vores service.

Super professionelt service

Super professionelt service, hurtigt levering.

13 de mayo de 2024

Hej Tania,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores service som super professionel og at leveringen var hurtig.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang tid om at pakke og sende varen

Fra man bestiller til de sender varen, går der lang tid synes jeg.
Men det er god kvalitet stof de har.

6 de mayo de 2024

Hej Nina,

Tak for din feedback.

Vi beklager, at du har oplevet en længere leveringstid end forventet. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores processer for at sikre hurtigere pakning og afsendelse. Det glæder os dog at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores stof.

Vi håber at kunne betjene dig hurtigere næste gang.

G&M Textiles

God service !!!

Perfekt service og god kvalitet af varer. Hurtigt forsendelse

3 de mayo de 2024

Hej Tomasz,

Tak for dine pæne ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og kvaliteten af vores varer. Det betyder meget for os.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.