Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dybt skuffet over at modtage 17 m stof i 2 stykker a 5 m og 12 m. Ligeledes er det utilfredsstillende at der går 5 dage før det sendes, aefter afgivelse af ordre. Man burde fra forretningens side ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da jeg efter meget få dage modtog pakken med mit stof, blev jeg først skuffet -det var ikke mit stof - af følgesedlen ku jeg se at det skulle have været til Sjælland istedet for til nordjylland. Sent... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 15 meter okkerfarvet velourdug. Farven svarede nogenlunde til fotoet på jeres hjemmeside. Dugen var egentlig fin og heldigvis ikke for tynd i stoffet, men desværre flossede den ekstremt meget, d... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint og imødekommende feedback på spørgsmål. Og prompte informativ besked, da den ønskede bestilling blev ramt af restordre. Der ud over, at det dejligt, at man kan bestille en klippe-prøve.

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas
  2. Fabricante de productos textiles
  3. Mayorista textil

Sobre Garn & Metervarer

Escrito por la empresa

Velkommen til Garn & Metervarer – Din destination for kvalitetsstoffer og kreativ Inspiration!

Garn & Metervarer er en passioneret virksomhed, dedikeret til at levere en exceptionel oplevelse for alle, der elsker tekstiler og håndværk. Grundlagt på en dyb passion for syning og stofkunst, er vi forpligtet til at bringe dig det bedste udvalg af materialer, uanset om du er professionel designer, håndværker eller DIY-entusiast.

Et bredt udvalg af stoffer

Vores omfattende udvalg af stoffer spænder fra klassisk bomuld, elegant silke og varmt uld til moderne syntetiske materialer syntetiske materialer og bæredygtige alternativer. Vi sætter en ære i at tilbyde stoffer, der passer til enhver smag og ethvert projekt, herunder modebeklædning, boligindretning, børnetøj og meget mere. Uanset om du er på udkig efter det perfekte stof, til en skræddersyet kjole eller materialer til dit næste quilteprojekt, har vi noget, der vil inspirere din kreativitet.

Kvalitet og stort udvalg produceret i nærområdet

Hos Garn & Metervarer forstår vi betydningen af kvalitet. Derfor håndplukker vi nøje vores stoffer fra pålidelige producenter og designere så tæt på Danmark som muligt. Vi bestræber os på at holde os opdateret med de nyeste trends inden for tekstiler, samtidig med at vi også værner om klassiske og tidløse materialer.

Mere end en Butik - Et community

Vi er mere end bare en butik – vi er en community. Gennem vores workshops, tutorials via blog og sociale medieplatforme som Instagram, Facebook opmuntrer vi til deling af ideer, tips og inspiration. Vores mål er at skabe et rum, hvor kreativiteten blomstrer, og hvor hver enkelt kunde føler sig støttet i deres håndværksmæssige rejse.

Fokus på kundeservice

Kundeservice er kernen i alt, hvad vi gør. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter, og besvare enhver spørgsmål, du måtte have. Vi forstår, at hver kunde er unik, og vi stræber efter at give en personlig og opmærksom service hver gang.

Din feedback på Trustpilot

Besøg os på Trustpilot for at se anmeldelser fra vores mange tilfredse kunder eller tilføj din egen. Din mening er uvurderlig for os og hjælper os med at forbedre og vokse.

Besøg Garn & Metervarer

Oplev Garn & Metervarer - hvor kvalitet, udvalg og service går hånd i hånd. Besøg os online eller i vores butik, og lad os hjælpe dig med at realisere dine kreative drømme!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Check hvad du får leveret!

For det første bestilte jeg 10 meter stof, blev faktureret for 7.7 Meter men modtog kun 6.2 meter...ikke nok med det så kostede det 130 kr I Porto!??
Kan absolute ikke anbefale dette firma.
#####
Svaret jeg her har modtaget undre mig lidt...vil det sige at man ikke skal købe f.eks. elastik, fordi det strækker, så det hænder at man får mindre antal meter og især hvis man er erhvervskunde? 😳
Jeg er ikke interesseret I pengene, men det at man ikke kan stole på at man faktisk modtager det man bestiller - jeg fik at vide I telefonen an jeg nok ikke ville få det I eet stykke, men aldrig at jeg nok kun ville modtage ca 62% af det man bestiller!? - det er en tillidssag at købe materialer, især når man har kunder der står og venter på en vare I den anden ende.
Dette gør bare at jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse og ikke kan anbefale at handle hos G&M . God sommer alle 😊

2 de mayo de 2024

Hej Marie,

Som jeg også har udtrykt i vores mailkommunikation er vi meget kede af at høre om din oplevelse og beklager, at den ikke levede op til dine forventninger.

Som erhvervskunde handler du under andre betingelser, der gælder for engros salg. På grund af naturlig variation i stoffets længde beskriver vi i vores handelsbetingelser, at der kan være naturlig variation. For Lycra mesh, som du bestilte, kan stoffets stræk påvirke den præcise måling, selvom vi gør vores bedste for at sikre korrekt længde. Hvis du har specifikke krav til minimumslængde, kan du altid informere os eller skrive dem i ordrebemærkning, og vi vil sikre, at du modtager minimum den ønskede længde.

Vi har tidligere nævnt, at vi gerne vil kreditere for den manglende mængde, men har desværre ikke modtaget svar fra dig.

Stoffet sendes på et papstykke for at holde det pænt og brugbart ved levering. Dette reducerer risikoen for krøller, som ellers kan opstå. Vi ved med erfaring at mange af vores kunder nyder godt af denne service, da stoffet kan præsenteres pænt, og hvor info om stoffet står på enden af stoffet.

Fragtprisen reflekterer de faktiske omkostninger baseret på vægt og dimensioner, som vi betaler til PostNord for direkte levering. Vores fragtpriser og betingelser varierer mellem erhvervs- og privatkunder, hvilket er specificeret på vores to hjemmesider.

Vi beklager ulejligheden og er åbne for at finde en løsning, som kan rette op på din oplevelse.

G&M Textiles

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen holdt hvad den lovede og hurtig…

Varen holdt hvad den lovede og hurtig levering. Desuden var det pakket godt så stoffet ikke var krøllet da det nåede frem. Ikke sidste gang jeg har handlet der.

29 de abril de 2024

Hej Birgit,

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produktet og vores hurtige levering. Vi ser frem til at servicere dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

gode varer og en god service

hurtig service, gode varer,ingen problemer

Hej Birgit,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige service og gode varer. Vi stræber altid efter at levere det bedste til vores kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Total god kundeservice !!

Total god kundeservice !!
10 stjerner, hvis det var muligt, herfra.
Gode priser og hurtig levering.

Hej Lise-lotte,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og dine rosende ord. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice og hurtige levering.

Rigtig god service

Rigtig god service, personlig og hurtig betjening.
Der var desværre en fejl på det stof jeg modtog, men uden problemer fik jeg tilsendt noget nyt.

Hej Gry,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtige håndtering af fejlen på stoffet. Vi stræber altid efter at levere den bedste service og sikre, at vores kunder er tilfredse.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

G&M Textiles

Kan anbefales

Gode produkter og hurtig levering👍

17 de abril de 2024

Hej Ditte,

Tak for din anbefaling! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og hurtige levering.

Fin betjening og service

17 de abril de 2024

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores betjening og service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har købt 1.20 cm gråt silke med…

Jeg har købt 1.20 cm gråt silke med stretch. Jeg fik det til en fordelagtig pris takket være butikindehaveren. Ligger 2 fotos på denne side om muligt... med tak Birgitte Venge...*

29 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Kære Birgitte,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med det grå silke med stretch, og at du fik det til en fordelagtig pris. Vi vil gerne se dine fotos; du kan kan altid sende det til os på mail. Vi sætter pris på din støtte!

Super oplevelse

Modtog varen til tiden og er meget tilfreds med kvaliteten.

11 de abril de 2024

Hej Julius,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du modtog varen til tiden og er tilfreds med kvaliteten. Vi sætter pris på din anbefaling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjemmeside og fine priser

God hjemmeside og fine priser. Kan anbefale at handle stof her

10 de abril de 2024

Hej Josefine,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores hjemmeside og priser. Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Farven på stoffet matcher ikke billedet

Farven på stoffet matcher ikke billedet

8 de abril de 2024

Kære Alice,

Tak for din anmeldelse, og tak for at du tager dig tid til at give feedback.

Vi beklager meget, at farven på stoffet ikke matcher billedet, som du havde forventet. Vi forstår din frustration, og vi vil gerne forklare, hvorfor farverne kan variere fra det, du ser på skærmen, til det faktiske produkt.

Der er flere faktorer, der kan påvirke farvegengivelsen, herunder forskelle i skærmkalibrering, lysforhold og fotograferingsmetoder. Selvom vi gør vores bedste for at redigere billederne manuelt for at sikre nøjagtig farvegengivelse, kan der stadig opstå variationer.

For at hjælpe vores kunder med at træffe det rigtige valg tilbyder vi muligheden for at bestille stofprøver eller besøge vores showroom i Aarhus, så du kan se og føle stoffet, før du foretager din endelige beslutning. Vi arbejder også konstant på at forbedre vores processer for at sikre, at farverne på vores produkter matcher så nøjagtigt som muligt.

Vi beklager endnu engang eventuelle gener, dette måtte have medført for dig, og vi sætter stor pris på din forståelse og din ærlige feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Go service og rådgivning og ikke…

Super Go service og rådgivning og ikke mindst god kvalitet

3 de abril de 2024

Hej Sonja,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service, rådgivning og kvalitet. Vi sætter pris på din støtte!

2 de abril de 2024

Hej Sten,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god serviceoplevelse hos os. Vi ser frem til at betjene dig igen.

rigtig god oplevelse

rigtig god oplevelse, har bestilt 2 gange fra dem nu. Seneste bestilling manglede jeg en meter ud af 3 meter stof, og der blev svaret med det samme! De tilbød at sende yderligere 3 meter. Det er bare så dejligt.

Og så er det også rigtig godt stof, kvaliteten er i top. :-)

11 de abril de 2024
Opinión espontánea

Hej Momo,

Tak for din anmeldelse og din støtte! Vi beklager for forsinkelsen og er glade for, at vi kunne løse problemet med din bestilling til din tilfredshed. Vi sætter pris på din forståelse og ser frem til at betjene dig igen.

Virkelig god kvalitet

Virkelig god kvalitet og hurtig shipping og god service

27 de marzo de 2024

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores stof samt vores service og hurtige levering. Vi sætter pris på din anbefaling!

God betjening

18 de marzo de 2024

Hej Orla,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores betjening.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, smukt parket ind

18 de marzo de 2024

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering, og at du synes din pakke var smukt pakket ind.
God dag!

Alt gik som det skulle

14 de marzo de 2024

Hej Margrethe,

Vi er glade for, at alt gik som det skulle, og at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Super stof kvalitet

Super stof kvalitet. Hurtig levering

11 de marzo de 2024

Hej Dennis,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores stofkvalitet og leveringsservice.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.