Gadgethuset.dk Opiniones 255

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en printer, der blev noget forsinket pga. alt det her corona-crap. Det er hvad der sker, men Christopher informerede løbende om status, og tilbød hver gang at jeg kunne annullere ordren hvis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte lidt grejer, og kunne afhente det efter en time. Under afhentningen fik jeg simplethen den fedeste snak med Christopher, om hvordan og hvorledes - særdeles fedt for en ny gut i 3D-print-v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service i "før-køb" forløbet af en DJI drone. Med Christophers egne erfaringer og viden omkring droner blev det forholdsvis meget nemt at tage en beslutning om, hvilken model jeg skulle køb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service og leveret som aftalt. Har købt en Anycubic Photon X hos Gadgethuset.dk. Startede med at bestille nogle forkerte reservedele sammen med printeren. Som jeg ringede ind og fik... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica
  2. Tienda de regalos
  3. Taller de maquetas

Escrito por la empresa

Gadgethuset har siden vores start i 2013 fokuseret på af finde nye gadgets, smarte produkter samt go' lir til hus og have - leveret nemt og hurtigt til de rigtige priser. Vi lever af glade kunder og gør os hver dag umage for at give vores kunder en fantastisk købsoplevelse og kundeservice.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Superhurtig service

Superhurtig service. Havde modtaget en ladyshaver der desværre var defekt. Returnerede varen og Gadgethuset ombyttede den samme dag som de modtog den. Flot og effektivt 👍🏻

4 de octubre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fidget spinner gadgethuset.dk

Jeg bestilte to metal fidget spinnere på gadgethuset.dk. Nu da de er kommet kan jeg se at de i hvertfald ikke er metal og de har nogle meget crappy kuglelejer. Jeg har betalt 75kr for noget som kun burde koste 5kr.

9 de junio de 2017
Logotipo de Gadgethuset.dk

Respuesta de Gadgethuset.dk

Hej Jakob.

Jeg kan ikke se at du har haft fat i vores kundeservice ?
Prøv at give kuglelejerne et par dråber olie og spin dem nogle minutter.

Kontakt os venligst pr. telefon eller mail, hvis det ikke hjælper, så finder vi selvfølgelig en løsning.

VH Christopher

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint udvalg af varer og hurtig …

Fint udvalg af varer og hurtig levering. Dog var den ene bestilte vare ikke på lager alligevel, hvilket jeg hurtigt modtog en mail om. Kunne i stedet vælge en lignende vare (der oprindeligt kostede mere, men fik den til reduceret pris)

1 de mayo de 2017
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produkt fejl

God service med gratis gaveindpakning og hurtig levering.
Jeg bestilte et pokersæt, og modtog en anden type chips end dem jeg havde bestilt. Ok, den kan jo ske.
Der stod der kunne forkomme transport skader på kufferten som chipsene er i, og det var jeg indforstået med. Men de skader der var på kassen var dog efter min bedste bedømmelse tydeligt produktions fejl, og ikke en fragtskade (kassens sider var samlet forkert).
Gadgethuset vil ikke stå ved fejlen, eller ligge et retvisende billede af fejlen op som eksempel på forventlige fragtskader for produktet.
Jeg er derfor af den opfattelse at de bevidst har sendt en fejlvare ud,
Så fremt de vælger at ligge et retvisende billede af fejlen ud, vil jeg kunne ændre dette til en positiv anmeldelse.

19 de diciembre de 2016
Logotipo de Gadgethuset.dk

Respuesta de Gadgethuset.dk

Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med produktet. Vi har flere gange tilbudt dig at returnere produktet for vores regning og få dine penge retur, hvilket du ikke var interesseret i.

Som det er angivet på produktet og jeg tidligere har skrevet til dig, kan der i forbindelse med transporten forekomme skader på kufferten, da rammen kan give sig under den høje vægt chipsene har.

På din opfordring (iøvrigt en god idé) har vi lagt et billede op på produktet med et eksempel på en skade.

Såfremt du har ombestemt dig med hensyn til returnering eller iøvrigt har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os igen.

Christopher

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kyndig produktvejledning og super service

Jeg var i kontakt med Gadgethuset i forbindelse med køb af produktet Ring - en "smart ringeklokke" og fik en udførlig gennemgang af alle kombinationsmulighederne og bagvedliggende service, af en virkeligt kopmpetent og serviceminded Christopher. Både produktet og denne virksomhed kan varmt anbefales! Tak for god service :-) /Jakob

6 de diciembre de 2016

Meget hurtigt levering

Bestilte igen fredag eftermiddag lige før kl. 16:00, på trods af dette var produktet leveret dagen efter!
Eneste anke er betaling for fragt, men ellers er alt andet fint.

22 de junio de 2016
Valorada con 4 estrellas sobre 5

E-handel

En god og informativ hjemmeside, der gjorde det nemt at gennemføre den ønskede bestilling. 2 dage efter min bestilling modtog jeg besked om, at produktet var afsendt samt et link til at jeg kunne følge pakkens vej frem til min adresse. Så snart jeg havde modtaget min pakke ved postbuddet, gik der mindre end 2 timer, hvorefter jeg fik at vide via mail, at min pakke nu var scannet udleveret.

5 de junio de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig svar på e-mail og fulgte op som lovet

Skulle bestille en dims der ikke var på lager endnu, så skrev for at høre forventet leveringstid, og de svarede hurtigt med en realistisk leveringstid, og lovede senere at følge op med præcis hvornår varen ankom hos dem, når de fik track & trace nummer fra leverandøren - hvilket de gjorde.

31 de mayo de 2016

Nu med vingummi

Alt fungerede perfekt. Superhurtig levering, masser af information undervejs, gratis gaveindpakning - og en lille pose vingummi sammen med fakturaen. :-)

28 de mayo de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.