Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er helt okay at de nu har lavet frivillig indbetaling I stedet for faste afdrag, men selvom du betaler som du afbetaler som du skal hver måned må de sende rykkere ud og opkræve penge ud af den blå... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Competent and helpful, I had debt for 225k which I've paid off. Gældstyrelsen was super helpful in the process, and ensured a little was removed (3k) due to being too old. Assisted me in doing a doc... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gældsstyrelsen, skriver man kan ringe og få et afdrag, hvis man ikke kan betale. Gældsstyrelsen nægter at lade en ung pige med sclerose afdrage, som ringer 2 gange, de fortsætter med store gebyre... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De respekterer virkelig ikke deres egne regler Sidste måned arbejdede jeg i næsten seks dage, fordi jeg er i gæld.De har trukket 8% af mine penge på grund af gælden, hvilket betyder 800 kr. Skattekont... Ver más

1,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis i hvor meget jeg er blevet så…

Hvis i hvor meget jeg er blevet så meget løget over igennem en telefonisk samtale hvorfor rasten af ens gæld ikke er på din oversigt det kan jeg fortælle dig jeg fik den undskyldning med at de var igang med at se på om mit gammel gæld var for ældet eller ikke var (🐰 øre) osv... Men de ventede bare på at reagering vedtog den lov der trådte i kraft i 23 og der kommer en mere så min gammel gæld ikke længere bliver forældet var jeg dig ville jeg straks skrive til dem og sige alt den gæld der ikke ses som er gammelt vil jeg have den bliver tjekket og be om at få den afkrævet gå ind på virk.dk søg reagering så dukker der rigtig meget op og hov ekstra Bonus og jamen hov format eges ikke af nogen men starten har magten samt været år så udgiver de sig penge for kredsen hmmmm får de ikke en time løn???

22 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er regeringens mafia bare med…

Det er regeringens mafia bare med støtte fra dem der tjener millioner som minister. Ligeglade med om folk har råd til mad eller bolig... Demokrati og velvære går ikke hånd i hånd sammen her.

14 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Talte med en medarbejder fra…

Talte med en medarbejder fra Gældsstyrelsen angående lønindholdelse. Hun sad og kiggede på en andens sag, sagde jeg havde en sprit dom, hvilket er usandt, og påstod jeg havde indtægt jeg ikke havde.
Det er vigtigt at have styr på fakta før man udtaler sig.

23 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen vil gøre deres arbejde

Ingen vil gøre deres arbejde. Ingen tager ansvar for deres fejl.
I snart 2 år har jeg prøvet at få dem til at rette fejl og lukke min sag.
Dybt bekymrende at en offentlig institution der håndterer penge er så uduelige.

16 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde jeg kunnet give 0 stjerne så…

Havde jeg kunnet give 0 stjerne så havde de fået -12!

9 år gammel p-bøde på 510 kr, som lige pludselig hedder 1594 kr, og som man vælger at hæve på et grundlag der hedder, at de kan se jeg kan undvære 2200kr om måneden (11% af min indkomst), selvom jeg er på dagpenge.
Fuldstændig urealistisk billede de regner ud fra, for alle har da udgifter, som der skal tages højde for også, for det ikke er mafia metoder, hvilket jeg syntes det er!

Forstår ingenting af, at man regner ud, at jeg skylder 1594 kr, men de hæver 2200 kr!!!!
Som de siger ved Gældsstyrelsen... -så får jeg det overskydende tilbage i skat næste år.
Hvad hjælper det, når i lige har ødelagt min økonomi her og nu!?

Om det så er 8-9 år gammel skattegæld, hvor der påløb renter på, I en periode hvor deres system var nede, selvom man gerne ville have afdraget, men ikke var muligt, ja så skal der også knaldes renter på, for den periode deres elendige nye fejlbehæftede system kom op og køre igen... -og så skal man betale renter for den periode de har lavet en fejl!?

Det er under al kritik... Men desværre ikke overraskende standard i dagens Danmark 🙄

25 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skulle have 10.000 kr tilbage i…

Jeg skulle have 10.000 kr tilbage i skat igår, men der stod så Gældsstyrelsen først skulle tjekke om jeg have udbetalt gæld. Kontakter så skat, som siger det ikke er normal kotume for alle men kun for dem, der har gæld. Kontakter så Gældsstyrelsen, som bekræftelse at JEG HAR INGEN GÆLD og at pengene ville komme igår. De er stadig ikke kommet. Det er jo svineri at en borger som betaler alle sine regninger skal have sin overskydende skat tilbageholdt på den måde. Desuden er chatbotten umulig at have dialog med og det er svært at ringe ind da "der er mange der ringer ind, prøv igen senere..dut dut dut"

12 de abril de 2024

Pas på!! De skjuler noget

Chatting spørger hvad du vil spørge om, men den kan kun svare på 1 spørgsmål "hvad er modregning"
Jeg får et brev med et link 2 gange til dem så jeg kan se mine oplysninger jeg kunne se næsten alt andet end mine oplysninger. Så nu spekulerer jeg på hvorfor? Snyder de siden de har så meget at skjule?? I brevet fortalte de hvor meget de trækker, men ikke hvad restgælden er. Nu har de trukket min overskydende skat i 25 år......

12 de abril de 2024

Mafiaen gør det igen.

Om jeg nogensinde får tillid til skat/staten og mafiaen, er meget tvivlsomt.
Andre kan stjæle fra statskassen, for milliarder og jeg kan ikke engang få afskrevet gammelt licens gæld og renter, der bliver trukket helt tilbage fra, da mine bryster stadig var lige lange.

Kampen for at være en retskaffen og god samfundsborger, er ikke for den fattige menig mand/kvinde. Og bedrageri betaler sig

Danmark for danskerne 🇩🇰

10 de abril de 2024

Uafklaret gæld på 7år nu 😂😂

Det er nemmere at få en tlf samtale med Putin, ind at kunne få lov til at betale sin gæld til Gældsstyrelsen.

Uafklarede gæld fra 2016 licens på 320kr med renter. Ingen mulighed for at betale, da tosserne derinde ikke har kigget på gælden/sagen endnu. Er nu på 7år nu, med renter og ingen tidshorisont for hvornår de ser på sagen, talte igen med en fra Gældsstyrelsen og de har det med at blive sure når man spørger dem om hvornår man kan få en afslutning/tidshorisont på hvornår. Man kan jo ikke engang få lov at betale. Træls bare træls, ikke en skid kan de, ren til grin, bondefangeri og renter

10 de abril de 2024

Havde en feriedag

Havde en feriedag. Fik en lønseddel på kr.2021,50 brutto. Fik kr.9,50 udbetalt. Er alm lønmodtager. Med en nettoindkomst på ca.kr 250000,-pr år. Gældstyrelsen trækker 100 procent . Talte med en Lene, som sagde, at hun ikke ville oplyse mig noget, da jeg spurgte om 10 dages ferie ville give mig kr.95,-. Til udgifter og underhold. Har pt. minus kr.7000,- pr md. Har indsendt budget, men de vil kun godkende husleje- alle andre udgifter er ligegyldige. Der må gribes politisk ind, medarbejderne i gældstyrelsen taler meget ned til folk og siger de ringer tilbage engang . De lover ingen tidshorisont , så imens går man økonomisk og psykisk længere og længere ned.

20 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den danske Gældsstyrelse har været en…

Den danske Gældsstyrelse har været en stor skuffelse . Desværre har jeg oplevet gentagne tilfælde af dårlig service, manglende forståelse for borgeres situationer og en tendens til at fraskrive sig ansvar. Løfter om tilbagevenden af opkald er blevet brudt gentagne gange, og der er opstået totalt rod i gældsposterne, herunder dobbelt tilskrivning af gæld og renter samt fejlagtige gældsposter. Det er beklageligt, at en regering vælger at benytte sig af it-systemer, der viser sig at være ubrugelige, og tillader dem at blive anvendt af uduelige sagsbehandlere. Denne situation er en skamplet for det danske samfund.

Til politikerne:
Hvorfor skal staten tjene så meget på borgerne via renter, når dens primære formål er at tjene befolkningen og ikke forværre deres økonomiske situation?

Hvad var begrundelsen for at afskaffe alle de forbrugslån udbydere så???

Er det ikke paradoksalt, at politikerne kritiserer virksomheder for at udnytte økonomisk sårbare grupper, når I selv synes at handle på samme måde ved at opkræve store fiktive renter fra borgerne?
Staten bør prioritere at støtte sine borgere og ikke forværre deres økonomiske situation gennem store renteopkrævninger.

Afskaffelsen af visse forbrugerudbydere var af ønsket om at beskytte økonomisk sårbare grupper mod udnyttelse og overbelastning af gæld. Hvad gør I? Præcis det samme!!!

Det er så vigtigt at politikerne overvejer, hvordan deres handlinger påvirker de økonomisk udsatte grupper. I sparker da godt og grundigt ned på borgere, der i forvejen ligger ned.
Besøg denne gruppe på Facebook for at få en forståelse for danskernes triste situation, hvor folk kæmper fot at overleve denne mareridt, som mange politikkerne har været en del af til at skabe ( Gældsstyrelsen)

1 de febrero de 2024

En skændsel for Danmark

Dårlig service i flere omgange i perioden 27.nov 2023 til idag, Manglende forståelse for folks situation, Ansvarsfraskrivelse, Lover at ringe tilbage uden at gøre det. Totalt rod i gældsposter, Dobbelt tilskrivning af gæld og renter. Fejlagtige gældsposter. Jeg kunne blive ved. Det er en skændsel for det danske samfund at en uduelig regering vedtager at benytte ubrugelige it-systemer og så endda lade dem blive brugt af uduelige sagsbehandlere.
Led efter "Kampen mod skat/GS" på Facebook. Der er folk der kæmper for at overleve alt det elendighed gældsstyrelsen spreder.

8 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fratrukket 100% af min løn.

Jeg er i den meget uheldige situation at gældstyrelsen har valgt at trække 100% af min inkomst her i december.

Jeg har 2 små børn at tage mig af, alle mine regninger er ubetalte, jeg har sygemeldt mig da jeg ikke aner hvad jeg skal gøre af mig selv.

Gældstyrelsen vil ikke vedkende sig at dette er en fejl fra deres side, de ligger derimod fejlen over på mig.

Jeg ved godt at man skal betale sine regninger, men jeg har faktisk fået fjernet halvdelen af min gæld på blot 10 måneder, så jeg syndes egenlig det gik så fint.

Jeg er fuldstændig magteskøs, hvad kan lille bitte mig stille op imod sådan et stort system som ikke tilgodeser bogerne?

Syndes godt nok det er forfærdeligt.

1 de diciembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.