Det er helt okay at de nu har lavet frivillig indbetaling I stedet for faste afdrag, men selvom du betaler som du afbetaler som du skal hver måned må de sende rykkere ud og opkræve penge ud af den blå... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Competent and helpful, I had debt for 225k which I've paid off. Gældstyrelsen was super helpful in the process, and ensured a little was removed (3k) due to being too old. Assisted me in doing a doc... Ver más
Gældsstyrelsen, skriver man kan ringe og få et afdrag, hvis man ikke kan betale. Gældsstyrelsen nægter at lade en ung pige med sclerose afdrage, som ringer 2 gange, de fortsætter med store gebyre... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Gældsstyrelsens medarbejdere lyver!
Gældsstyrelsens medarbejdere lyver i telefonen. Fik et brev fra gældsstyrelsen d. 28/6 i eboks som jeg rettede henvendelse til derefter. Her fik jeg at vide at jeg stod til at få 231kr tilbage som Gældsstyrelsen havde trukket for meget, og at dette beløb ville være på min nemkonto indenfor 6 dage.
D.4/7 kontakter jeg så Gældsstyrelsen igen, da jeg ikke har modtaget det beløb jeg fik at vide jeg havde til gode.
Det tager 1 1/2 time i kø på deres telefon og jeg bliver smidt af og stillet videre af flere omgange fordi ingen af dem jeg taler med kan forstå hvad der står i det brev jeg har fået (brevet kan de i øvrigt selv se i deres system).
Efter 1 1/2 time bliver jeg endelig stillet videre til en ret så flabet dame som hånligt antyder at jeg må have misforstået den person jeg talte med ugen forinden og som sagde at jeg skulle have penge tilbage.
Jeg sidder tilbage med en exceptionel dårlig oplevelse og en stærk formodning om at den medarbejder som sagde jeg skulle have penge tilbage, bevidst har løjet for mig, enten fordi det har været nemmest eller fordi han ikke vidste hvad han ellers skulle sige.
Uanset hvad, er det hele noget svineri og de medarbejdere der sidder hos Gældsstyrelsens callcenter burde i den grad skamme sig over deres ret så ringe service!
Det er statens uddeler af "dummebøder" samt gældsopfinere
Ja, man kan ikke give dem nul...
Jeg har modtaget en regning 40.000, som ikke er min gæld, men det nægter de at høre på, og kræver at jeg bare betaler, så til folk der vil have ting gratis, så skal i bare gå ud og begå identitetstyveri, for det hjælper de jer med at dække over, og sender uden omtanke regningerne til den person hvis Identitet i stjæler, og det får kun konsekvenser for ham!
Inkompetente
Inkompetente, hensynsløse, og kyniske robotter, som kun ser tal, og er komplet ligeglade med mennesket bag.
Håbløst syatem
Medarbejdere er søde, men systemet er håbløst
Jeg skylder ialt 177, for gebyrer fra 2017 og 2018
Beløbene er ikke indrivelsesparate, så jeg kan ikke betale og få det ud af verden, jeg skal vente på at de får tid til at kigge på min sag. Det er fuldstændigt håbløst at jeg ikke bare kan betale og få min sag lukket
Havde angiveligt 160 kroner i gæld pga
Havde angiveligt 160 kroner i gæld pga. for sent betalt afgift i 2019. angiveligt, da man ja ikke får en opkrævning på dem, nej det ryger lige så stille direkte til gældsstyrelsen. fint!
Jeg betaler......2022 skat tilbagehold,da jeg angiveligt ikke har betalt . jeg viser kontoudtog, ok du har betalt, skat kommer og....2 måneder senere også de 160 dkk !? bla ...bla...et eller andet forklaring, men fint jeg tager dem :)
2023 ...skat tilbagehold! ....pga. ja selvfølgelig....160 dkk !? forklaring, jeg skylder dem, men måske ikke, derfor blev de tilbage betalt, men står stadigvæk som muligt gæld...., HVAD.
hvis ikke det var så træls, kunne faktisk synes det sjovt.
Jeg giver op!
Havde betalt min gæld for en 3 år siden…
Havde betalt min gæld for en 3 år siden . Nu trækker de så min overskydende skat fra mig til at afdrage på gæld som er betalt . Nu skal man nu begynde en lang kamp med dem igen med beviser og alt muligt møg som de jo tydeligt kan se i deres eget amatør system. Føj
Det er ikke til personalet
Det er ikke til personalet, men til selve arbejdsgangen. Jeg har i flere år haft en gæld på 65kr som jeg gerne vil betale og har ringe dertil flere gange. Men det kan ikke lade sig gøre da de ikke har kigget på min sag endnu( sagen er kun fra 2016) men jeg skal betale renter af beløbet. Jeg syntes det er under alt kritik af arbejdsgangen nu når man gerne vil betale. Lars skipper.
Sød Medarbejder
Oki, vi har haft hvor kampe!
- vi begge er stædig!
- vi begge vil vinde!
- dog jeg der taber hver gang 😂
Hvorfor så 5 stjerner?
- I er blevet dygtige og forståelig
Tak for at høre på mig 🎖️
Tak for en god samtale Jette🥹
In the business of ripping off people
Jeg totalt paf over dem..
Jeg totalt paf over dem... håber virkelig at det kommer en avis eller tv på de metoder som de arbejder med..
De respekterer virkelig ikke deres egne…
De respekterer virkelig ikke deres egne regler Sidste måned arbejdede jeg i næsten seks dage, fordi jeg er i gæld.De har trukket 8% af mine penge på grund af gælden, hvilket betyder 800 kr. Skattekontoret har også 37%. Hvor meget arbejdede jeg? Efter din mening er 6 dages arbejde ikke nok. Og i dag ringede jeg to gange, men desværre var medarbejderen der også forvirret.Han bad mig gifte mig i morgen.
ad ad
vil lige sige jeg fik fat i en dame først som var så ubehøvlet og flappet hun var da ikke til maget hjælp sikke da et L system vi har i det her L land. men nu de på dem igen de griske svin 4500 om månden mener de jeg kan betale med 4 børn med de mad priser der er.. de helt væk der ind og åbenbare umuligt lave en nomal aftale med dem så.. man ikke skal gå fra hus og hjem.
det til grin at men skal betale 28.000 af på 6 månder
håber virkelig i sover dårligt om natten når jeg arbejde er er ødelægge anders liv fedt job håber i selv mester jers job og kommer på R og skal gå fra hus og hjem og have svært ved at købe mad nok til din familie.. og så du skal snakke med sådan nogen som jer.. ad
Kommunister
Kommunister, fascister, nazister, kriminelle hvidvaskere. Tager folks penge og efterlader dem tom og håbløse. Regerings lille pensionssparekasse for alle nazisterne der har daglig gang på borgen..
Umenneskelige behandling
At gæld skal indrives er fair nok. Men At starte med at tage så man ikke kan komme på arbejde. For så at sikker sig at alle konti er tømt så man helt sikkert står på gaden. Man må virkelig være sadistiske for at kunne leve med den måde at trampe på dem der ligger ned
Gældsstyrelsens uetiske tricks
Gældsstyrelsens uetiske tricks
Når Gældsstyrelsen foretager sanktioner mod en, for en vens vedkommende, tager hendes levebrød, og hun ikke er enig i afgørelsen, skal hun betale 1100 kr for at få lov til at klage. Når man havner i Gældsstyrelsens klamme hænder er det nok fordi man er i økonomiske udfordringer og derfor vælger langt de fleste at undlade klagen fordi de ikke har råd til det. Hvilken instans/ virksomhed med blot en smule moral ville tvinge folk til at betale for at klage. Det vender sig i mig når jeg hører sådan noget. Gældsstyrelsen burde virkelig undersøges for deres uetiske måde at handle på. De træder på en der ligger ned i forvejen
GÆLDSSTYRELSEN FULD AF LØGN
1. De beder en om at skrive ind.
2. De nægter at udlevere en mail.
3. Er nul mail at finde på deres site
4. De "leger ulovligt", at der ingen
nedre indtægtsgrænse er, mht. til
at trække gæld.
5. De vil kun måle måneder bagud,
Dvs. hvis man har ingen, eller kun
super lav indtægt efterfølgende,
er det deres tidl. fastsatte fratrlk
som hersker, og man må ringe
6. Medarbejder løj mht. man pga.
super lav indkomst, ville sætte
Fratræks procent som tidl.
PS. En fed måde at producere
unødvendige skatteryderbetalte
"såkaldt arbejde" til sig selv :-(
Hvem er egentlig bag gældsstyrelsen????
Hvordan kan det offentlige bruge en virksomhed som gældsstyrelsen? Jeg stoler ikke på dem, overhovedet. Du har ikke mulighed for noget overblik over din gæld. Jeg får ondt i maven hver gang jeg tænker på, at jeg har noget med gældsstyrelsen at gøre. Jeg fik også på et tidspunkt et brev fra dem, at jeg også har en gæld med noget betalingsstandsning fra 2017???? Hvilket ikke er rigtigt, og de fortæller at jeg har noget gæld de ikke lige har lov at inddrive ... ??? What?? Og så lige renter og rykkergebyrer til den store guldmedalje. Jeg forbander den dag, hvor jeg ikke fik betalt min lille gæld til kommunen. Og jeg ville ha betalt den her lille gæld for længst, hvis ikke det var pga gældsstyrelsens uoverskuelige system, uden mulighed for selv at agere og deres plasken gebyrer oveni ... nej jeg frygter, at jeg for altid skal være en del af deres system. Hvordan kan vores offentlige system bruge et inddrivelses firma, som man ikke kan stole på? Og som fastholder en, i en eller anden mærkelig gældsspiral?
Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen nægter at lade en ung pige med sclerose afdrage, som ringer 2 gange, de fortsætter med store gebyrer/renter, metoder der næsten minder om mafiaen.
Det er når systemet er bedst, nemlig at trampe på de små/ syge
Nu måtte de lave en aftale, den 3 person sagde undskyld og at de 2 første de snakkede med havde lavet en fejl hmm
Gældstyrelsen De opkræver for noget som er blevet betalt for 3 år siden
Gældstyrelsen har et kæmpe problem, de har ikke styr på deres sager! De opkræver for noget som er blevet betalt for 3 år siden og sætter samme beløb ind på mit borger dk gældsside og opkræver gebyr for det oven i købet. Nu skal jeg bruger tid for at bevise at alt er betalt nogle år tilbage. D.v.s nu skal jeg lave deres arbejde for dem. Jeg hører de samme historier fra andre, at Gældstyrelsen bliver ved med at opkræve for noget som er betalt og opkræver gebyr oven i købet. Jeg er chokeret! Jeg sender min sag videre til Ombundsmanden og sender et brev email videre til deres Underdirektør. Nok er nok!
Evighedsgæld hos gældsstyrelsen uden mulighed for afvikling.
For nogle år siden betalte jeg for en sikkerheds skyld mere end jeg skulle på en gammel sag fra 2013, hvor de blev ved med at skrive at der var lidt renter og gebyr, selvom jeg havde betalt min gæld.
I januar 2022 fik jeg penge tilbage fra gældsstyrelsen.
I april fik jeg 2300kroner tilbage fra skat.
Nu i august 2022 har jeg igen fået en opkrævning på et gebyr plus renter, på gælden fra 2013.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.