Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er helt okay at de nu har lavet frivillig indbetaling I stedet for faste afdrag, men selvom du betaler som du afbetaler som du skal hver måned må de sende rykkere ud og opkræve penge ud af den blå... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Competent and helpful, I had debt for 225k which I've paid off. Gældstyrelsen was super helpful in the process, and ensured a little was removed (3k) due to being too old. Assisted me in doing a doc... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gældsstyrelsen, skriver man kan ringe og få et afdrag, hvis man ikke kan betale. Gældsstyrelsen nægter at lade en ung pige med sclerose afdrage, som ringer 2 gange, de fortsætter med store gebyre... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De respekterer virkelig ikke deres egne regler Sidste måned arbejdede jeg i næsten seks dage, fordi jeg er i gæld.De har trukket 8% af mine penge på grund af gælden, hvilket betyder 800 kr. Skattekont... Ver más

1,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brud på alle indgåede aftaler

Det er en stor hjælp, at læse alle de indlæg, der er herinde.

Min egen historie ganske kort:

Jeg laver den 30. juni 2022 en aftale med en medarbejder hos Gældsstyrelsen. Jeg har det fulde navn, men juridiske hensyn gør at jeg udelader navnet her.

Min del i det er, at betale halvdelen af det skyldige beløb inden 10. juli.

Tre dage efter jeg har betalt, får jeg den 13. juli en meddelelse om lønindeholdelse, hvor der står at jeg ikke skal foretage mig noget og at der er gebyr for deres henvendelse.

Jeg ringer tilbage for at opklare misforståelsen.
Det tager to fulde arbejdsdage at komme igennem og jeg bliver lovet at de vil undersøge gebyret og at systemet straks kvitterer og trækker lønindeholdelse tilbage.

Så jeg betaler resten af beløbet den 14. juli for at stoppe lønindeholdelse. Alligevel meddeler de blot dagen efter at de fastholder gebyret og der kommer ingen kvittering eller bekræftelse på at de bortfalder lønindeholdelse.

Så min oplevelse er at de taler direkte usandt i Gældsstyrelsen og giver urigtige oplysninger, samtidigt med at de spilder din tid i telefonkarruseller - uden at fortælle hvor lang ventetiden er. De ringer heller ikke tilbage, selvom de indgår aftale om tidsrum. Når de konfronteres med det, så dækker de over hinanden.

Summa summarum:

Selvom man betaler til tiden, så indkræves gebyrer og selvom man indgår aftaler, så skrives de ikke ned i sagen af medarbejderne. Når man konfronterer dem med det, så henvises der blot til interne systemprocesser og det gøres med kancelliformuleringer.

Jeg har ikke tænkt mig at lade de involverede medarbejdere hos Gældsstyrelsen dø i synden, og vil i første omgang klage til Ombudsmanden. Jeg vil opfordre alle andre, der har lignende oplevelser med Gældsstyrelsen, til at gøre det samme.

15 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nok verdens dårligste service går kun…

Nok verdens dårligste service går kun op i penge umulig at få fat på de reager ikke på mails eller opkald har forsøgt at få kontakt til SKAT i flere måneder nu min tålmodighed godt nok opbrugt i vil havde jeg skal betale min gæld hvordan fandm n kan jeg betale min gæld når I aldrig vil svare på mails eller opkald

I vil havde folk har tiltro til systemet det fandm. umuligt når I aldrig svare og aldrig er til nogen hjælp

Jeg har givet op hver gang man vil lave en aftale er det eneste i gang svare på.er at afvise ens afdrag forslag i vil gerne havde penge her og nu men når I ved folk ikke kan betale gule og grønne skove er i skide ligeglade og ignorere folk i har selv forslaget at lave en aftale med afdrag gentagende gange hver gang jeg så kommer med forslag afviser i og ignorere en fuldstændig simpel verdens dårligste system ingen respekt
Plus gældstyrelsen heller ikke reager på henvendelser forstår godt folk aldrig bliver gæld fri systemet aldrig reager ...... jeg kun havde været gæld fri for 4 år siden hvis I gad svare men næ nej det nemmer at sende mails med du skylder dit og dat men at svare på.opkald og mails med man gerne vil betale sin gæld reager i ikke på det jo håbløs umuligt det her 🤬🤬🤬

10 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvad foregår der med jeres telefonkø?

Tilbage i 2019, hvor jeg gik ud af gymnasiet, fik jeg pludseligt en bøde for en biblioteksbog, jeg allerede havde afleveret. Efter længere tids snak med jer, skulle jeg åbenbart betale bøden alligevel. Dette gjorde jeg så i marts 2020. Nu, mere end 2 år efter, får jeg pludselig en besked på borger.dk, hvori I skriver at den selvsamme bøde, som jeg aldrig nogensinde skulle have haft, har ligget og trukket renter lige siden. Dette dog uden at give mig ÉN ENENSTE BESKED I DE TO FKN ÅR.

Der må selvfølgelig være sket en fejl, da den uretfærdige bøde allerede er blevet betalt for 2 år siden.

Men nu kommer et endnu større problem: jeg har siddet 35 minutter i telefonkø til jeres skod system, for at få snakket med bare én ud af jeres tydeligvis alt for få medarbejdere, og har nu givet op. Gider I godt at kontakte mig, så jeg ikke skal sidde flere timer og venter - og ikke dagen før en makroøkonomi-eksamen skal stresse over en f*ucking l*rte bøde, der allerede er betalt? Tak

Jeg skal ikke betale den bøde igen - og kommer derfor heller ikke til hverken at betale bøden (med frist i morgen) eller nogle af de gebyrer den er tillagt og bliver tillagt efter i morgen.

2 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har i gennem de sidste 5 år bokset med…

Har i gennem de sidste 5 år bokset med gældstyrelsen med en regning jeg ikke anede jeg havde og aldrig fået en rykker på. Når man efter flere timer i kø kommer igennem til gældstyrelsen, sender de mig videre til motorstyrelsen, da det efter sigende er der jeg skylder 78kr. Motorstyrelsen oplyser at jeg ikke skylder dem noget, så tilbage til gældstyrelsen igen. Endelig lykkedes det mig i 2021 at få dem til at sende en regning på de 78kr som jeg betalte. I januar 2022, sender gældstyrelsen så mine penge retur med det svar, at hvis de ikke når at behandle min sag inden for et halv år, siger lovgivningen at de skal sendes retur. Jeg er målløs og står nu igen i den situation at de må tilbageholde mine skattepenge. Har haft kontakt til dem, men meget inkompetente medarbejdere der kun kan sige man skal have tålmodighed. Det mener de åbenbart ikke man har på nu 5.år. De vil ikke svare mig på om dette kan fortsætte indtil jeg dør. At jeg betaler det der skyldes og de sender retur efter et halv år.!!!! Troede virkelig det var en joke, men sådan er systemet åbenbart.

16 de marzo de 2022

Jeg er målløs

Jeg er målløs.

værste service nogen sinde. jeg føler mig helt afpresset.

Det handler om en gæld på 143kr som jeg ikke har betalt fordi gældsstyrelsen ikke må sende gebyrer til folk på SU, jeg kommer så i arbejde også sender de mig regning og pålægger 300,- i gebyrer og vil lave lønindeholdelse. Det føles som at blive afpresset af bandemedlemmer. Skammeligt at man ikke fra gældsstyrelsens side ikke kan fjerne de 300,- i ekstra gebyrer. så hele min regning er på to gebyrer i alt 443..

22 de noviembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt og aldeles til grin

Helt og aldeles til grin. Vi skriver 2021 og i kan stadig kun kontaktes via. Telefon. Og det kan i så alligevel ikke, med mindre man gider vente en halv time, bare for i lægger røret på når den bliver taget.
Det er virkelig kun i Danmark sådan noget klamp kan blive stablet på benene for skatteydernes penge.

1 de noviembre de 2021

Inefficient and incompetent

Inefficient, mediocre, incompetent. Because of the absurd waiting times on the phone I could not get answer to my questions, and hence MISSED A DEADLINE!!!
IF YOU ARE INCOMPETENT HOW YOU WANT TO HELP CITIZENS BECOME COMPETENT.
YOU ARE HINDERING PEOPLE FROM PAYING

13 de septiembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ringer til gældsstyrelsen og venter…

Jeg ringer til gældsstyrelsen og venter 17 minutter da jeg kommer igennem bliver telefonen klappet på. Det bærer tydeligt præg af at det er en offentlig virksomhed. En privat virksomhed havde ikke haft råd til at gøre på denne måde. Der burde rydes op ved at afskyede den aktuelle medarbejder.
Hverken mere eller mindre.

3 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ingen gæld til det offentlige i…

Jeg har ingen gæld til det offentlige i over et år nu, men alligevel så tager det Gældsstyrelsen 1000 år at færdiggøre min sag, og når jeg så får af vide at min overskydende skat ville blive udbetalt i fredags 9/4 da jeg ingen gæld til det offentlige har, så får jeg den ikke, jeg ligger hele weekenden med store smerter i mit venstre ben og kan ikke komme på skadstuen da jeg ikke kan bestille en Taxa, jeg kan ikke lave ordentlig mad eller lave hvad jeg plejer pga de store smerter, og jeg har i dag tirsdag d.13/4 endnu ikke fået mine penge som jeg fik lovet fredag d. 9/4 og når jeg prøver at komme i kontakt venter jeg 23 minutter for så at blive smidt af opkaldet uden at kunne få snakket med nogen som helst. Min mening er at Gældsstyrelsen ikke har styr på en skid, og de lover guld og grønne skove og kan ikke holde en skid af hvad de lover. Gældsstyrelsen burde lukkes og privatiseres

13 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har lige ringet til skat vdr en…

Jeg har lige ringet til skat vdr en gæld på 650000kr. Jeg ville lave en afdragsordning på 10000 om måned. hvor svaret var nej det kan de ikke laver når gælden er så stor. Jaah men hvordan vil du ha jeg skal betaler det når i ikke en gang vil laver afdragsordning på 10000kr om måned ???

8 de julio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Værste medarbejder i gældstyrelsen!

Værste medarbejder i gældstyrelsen!
Efter at haver ventet 1-2timers tid i telefonen, fordi der er aldrig én dag, hvori man kan få fat på gældstyrlensen på under en time.
Når man så kommer igennem, så møder man de mindst kundeservice minded mennesker, det offentlige overhoved kunne finde.
Aldrig har jeg oplevet mage til uhøflighed eller medmenneskelighed.
Hvem end der står gældsstyrlen, venligst smid dem ud af huset og få sat nogle nye rammer. Det er virkelig for ringe... Og i skulle være en repræsentation for staten... simpelthen til grint.

9 de diciembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gældstyrelsen , stop nu mens tid er !!

Gældstyrelsen, administration for administrations skyld, en direkte pengesluger som burde nedlægges hurtigere end den blev oprettet, ingen af de ansatte kan regne overhoved og af de ansatte er ca 10 % uddannet til at have med kontor og regnskaber at gøre, de resterende 90 % er studerende som har været heldig at få et lønnet studiejob, hvilket også tydelig fremgår af den elendige service der bliver ydet, det allermest sjove er, at man som borger forventer at folk der er ansat et sådan sted som gældstyrelsen, er i stand til at regne og i det mindste kender de gældende regler og love, men det er der ingen der gør, så hvis man som borger henvender sig for at få hjælp, så er der ingen hjælp at hente og man finder hurtigt ud af at man faktisk befinder sig på dybt vand.
Alene det at de kan finde på at sende en skrivelse til en borger og kræve penge og så referere til at de opkræver pengene i henhold til en lovparagraf, som hvis man slår den op i retsinformation, der indeholder alle danske love, der vil man hurtigt finde ud af, at det som gældstyrelsen henholder sig til som lovgrundlag er hundeloven, så er det jeg som borger i Danmark siger, undskyld men der er noget galt og tænker på John mogensens sang, der er noget galt i Danmark, Dybbøl mølle maler helt af helved til.
Var det ikke på tide at spare penge og så skære ned på de ansatte som kun har med administration at gøre, alene ved at skære hele gældstyrelsen væk og halvere skat, halvere Folketingets medlemmer og så stoppe med at lønne dem i folketinget og ministrene, så de skulle have et arbejde, så ville vi alene ved det kunne betale alt vores gæld på 5 år og vende krisen til at vi havde kæmpe overskud. I den forbindelse ville det samtidig gøre at dem i folketinget var på arbejdsmarked og kom ud af den bobbel som de lever i og så kunne det være at der kom styr på de ting som skulle besluttes, i stedet for som det er i dag, at vi danskere nærmest er flove over dem på Christiansborg, fordi de næsten er større tyveknægte og svindlere end dem der går på gaden og som laver valuta og aktie spekulationer og som får et gyldent håndtryk, når de træder tilbage, ligesom direktøren for danske bank.
I det hele taget er vi ikke borger eller individer i Danmark mere, det er helt slut, vi er blevet normaliseret og homogeniseret til en flok dumme og holdningsløse numre som der ikke har noget ansigt.
Hvis det er fremskridt, så tør jeg ikke tænke på hvad fremtiden vil bringe, for alene det at vi allerede chipmærker nyfødte børn i Danmark i dag, hvilket startede 1. januar 2017, som det hed dengang, det var en gps chip/sender som de nyfødt fik sat ind, for som det hed, så ville de være nemmere at spore og registrere, nu spørg jeg bare, er alle nyfødte børn så pr automatik stemplet som kriminelle og hvornår skal resten af befolkningen så chipmærkes, for det er helt sikkert at jeg vil med djævlens vold og magt sætte mig imod en sådan mærkning.
Stop overgrebet nu og stop med at administrere kun for at administrere, lad os dog få lov til at være andet end et nummer, jeg er helt sikker på at mange gerne vil have lov til at være et menneske, der har en selvstændig mening og holdning til tingene.
Jeg så udsendelsen med guf der gik i skoven, da jeg havde set hele udsendelsen, der misundte jeg faktisk guf, for han levede godt og havde det godt, han var et menneske og havde sine egne meninger og holdninger, han havde det rigtigt godt og levede i pagt med naturen, han havde ikke brug for alt muligt skidt som computer, smartphone eller ipad, lad os vende tilbage til at leve i pagt med naturen og respektere hinandens holdninger og meninger, hvis vi kan det og kan leve sådan, så er vi nået langt.

For i dagens verden i dag, der bliver set skævt til dig, hvis du ikke har computer, smartphone, ipad, tv, dvd eller Blu-ray afspiller og gerne flere af slagsen, vi kan ikke engang gå på toilettet uden at have enten ipad eller smartphone med, så vi kan spille eller dele oplevelsen af at være på toilettet med andre.
Stop nu og lad være med at forsætte med at køre tankeløst videre ud af fordummelsens gade, lad os stoppe op og lige tænke os om en gang, for vi er ikke ens og vi er slet ikke kun et nummer, tænk lige over det.

11 de diciembre de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.