Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rozpruło mi się oparcie więc bezpłatnie otrzymałem nowe a stare zabrano. Super obsługa i jakość, co prawda to tani plastik więc trzeba od czasu do czsu dokręcić śrubki bo luzy lubią się robić co kilka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Krzesło sprawuje się świetnie od paru lat. Siedzisko jak i oparcie nie wygniata się od używania, podłokietniki z materiału gumowego dają się łatwo czyścić. Fenomenaly custommer support. Zarówno lini... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Fotel (Gamvis ELITE 2.0 XL) posiadam już 4 rok i jestem z niego 100% zadowolony. Jakość wykonania jest na naprawdę wysokim poziomie. Ostatnio jeden z podłokietników... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Od paru lat korzystam z fotela Gamevis (model "Expert") i jestem z niego bardzo zadowolony. Na tyle zadowolony że ciężko mi się z nim rozstać i jestem w trakcie procesu "odświeżania" i renowacji. Duż... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super jakość

Używam fotela Gamvis Elite 2.0 XL od ponad 3 lat i jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam markę, dbają o klientów i ich satysfakcję!

21 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo dobry fotel (model Expert) z…

Bardzo dobry fotel (model Expert) z bardzo dobrej firmy. Syn używa od kilku lat, baaardzo intensywnie(godziny wysiadywania, a tapicerka i siedzisko bez śladów zużycia, wszystkie mechanizmy ciągle sprawne) Jedyny element, który został nadszarpnięty czasem to podłokietniki. Serwis Gamvis zaoferował bezpłatną wymianę.

Polecam, produkty i samą firmę :-)

17 de octubre de 2025

Super jakość obsługi serwisowej

Chciałbym pochwalić firmę Gamvis za życzliwe podejście do klienta. Potrzebuję zamówić części (podłokietniki) do fotela „Expert” i otrzymałem ofertę darmowych części z pokryciem jedynie kosztów wysyłki. Dzięki takiemu podejściu będę polecał zakupy w firmie Gamvis. Fotel jest użytkowany od lilku lat i jest w idealnym stanie oprócz rzeczonych podłokietników które uległy zużyciu.

15 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sklep Gamvis dostarczył mi źle skompletowany fotel z dwoma prawymi podłokietnikami, po 10 dniach od zgłoszenia reklamacji nadal nawet nie wysłano prawidłowego podłokietnika!
Kompletny brak zaangażowania i próby naprawienia błędu.

15 de octubre de 2025

Polecam sprzedawcę

Polecam sprzedawcę, fotel użytkowany intensywnie przez kilka lat, niezawodna obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna. Szybki kontakt. Nie ma problemu z częściami zamiennymi, polecam

13 de octubre de 2025

Świetne Fotele Phantom

Posiadam jeden fotel już 4 lata a Drugi ok. 2 lat z których jestem Bardzo zadowolona, są wygodne oraz ergonomiczne. W jednym z foteli zepsuła się część. Napisałam maila do Supportu, nie musiałam długo czekać na odpowiedź i zaoferowali mi ze tą część wyślą za darmo.
Każdemu z czystym sercem moge polecić te fotele z tej Firmy.

7 de octubre de 2025

Wspaniała Obsługa klienta

Bardzo dobra jakość obsługi klienta po sprzedaży oraz serwisu, po mechanicznym uszkodzeniu fotela natychmiast zostałem pokierowany jak można rozwiązać mój problem oraz zaproponowano mi doskonałe rozwiązanie na moją korzyść

10 de octubre de 2025

fotel godny polecenia

Kilka lat temu zakupiłem fotel Gamvis Phantom i od lat nie było z nim żadnego problemu. Fotele wygodne, ładnie wyglądające, a cena w stosunku do jakości jest śmiesznie niska. Kontakt z obsługą klienta błyskawiczny i na najwyższym poziomie. Firmę zdecydowanie polecam, fotele spełniają wszelkie oczekiwania.

7 de octubre de 2025

Podejście do klienta

Na dużą pochwałę zasługuje podejście i dbałość o klienta. Po kilku latach od zakupu fotela potrzebowałem zamówić nowy podłokietnik. Pomimo upływu okresu gwarancji firma zaoferowała produkt za cenę pokrycia przesyłki co było miłym zaskoczeniem. Sam fotel gamvis phantom użytkuje od ponad 5 lat i nadal ma się dobrze. Polecam zakupy w Gamvis!

6 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Używam Gamvis Phantom już od kilku lat. Fotel jest bardzo komfortowy, ergonomia na najwyższym poziomie. Na wieki plus obsługa klienta, która odpowie nawet na najbardziej błahe pytanie. Polecam!

6 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Phantom típusú forgószék alkatrész csere

Egy Phantom típusú forgószéket rendeltem a Gamvis cégtől még két évvel ezelőtt, akik nagyon gyorsan és gördülékenyen le is szállították a terméket. A szék 2 évig erős igénybevételnek volt kitéve a gémer fiam részéről, ami azt okozta, hogy most, a garancia idő letelte után a szék lábrésze eltört. Segítséget kértem a cégtől, akik gyorsan és készségesen segítettek az eltört alkatrész pótlásában. Nagyon hálás vagyok a segítségért, csak a legjobbakat tudom elmondani a Gamvis-ról!

3 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit en bij veel gebruik komen de problemen vanzelf

Mooie stoel om te zien, maar slechte kwaliteit. De gasveer ging al snel kapot en de stoel kraakt aan alle kanten. Contact met Gamvis is onmogelijk, ze reageren nergens op. De prijs lijkt aantrekkelijk, maar je kunt hier beter niet bestellen. Geef liever iets meer uit voor een stoel die wél kwalitatief goed is.

23 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rozpruta poduszka i śmieszny zwrot

Fotel doszedł do mnie z rozprutą poduszką pod lędźwia. Po zgłoszeniu tego sklep zaproponował mi śmieszne 30zł zwrotu. Żeby dostać darmową wysyłkę zwrotną musiałem spełnić ich chore wymagania. Stanowczo nie polecam tej firmy. Sam fotel również dość biednie wykonany

15 de septiembre de 2025

Opinia

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Fotel świetnie się sprawdza i jest bardzo wygodny. Polecam każdemu ponieważ cena nie jest wygórowana w stosunku do jakości.

4 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kilka lat temu zamówiłem fotel Gamvis…

Kilka lat temu zamówiłem fotel Gamvis Expert i do tej pory sprawuje się wspaniale. Jednak niedawno uszkodziłem sobie gumową rączkę podparcia pod rękę i w tej sprawie skontaktowałem się z firmą i dostałem odpowiedź że część zamienna mogę otrzymać za darmo także kolejny wielki plus dla firmy za wsparcie dla klientów. Zdecydowanie polecam zakupy w firmie Gamvis.

12 de agosto de 2025

Gamvis Chairs

Jeśli chodzi o firmę Gamvis, posiadam 2 fotele do biurka. Do tej pory jestem zadowolony. Mają sporo fajnych funkcji i ładnie się prezentują w pokoju. Kontakt z firmą również bardzo przyjemny. Polecam.

9 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firma i support godny polecenia

Firma i support godny polecenia. Krzeslo ktore zakupilem z roznych przyczyn 2-krotnie uleglo uszkodzeniu, a firma Gamvis bardzo szybko zareagowala i pomogla w naprawie.

18 de julio de 2025

DamianS

Super! Długo szukałem fotela, który będzie mi służył zarówno do pracy jak i do gry online. Wygodny, funkcjonalny i przede wszystkim nie męczą się plecy. Mogę śmiało polecić fotele tej firmy, jak i samą firmę. Realizacje szybko, przesyłka dobrze zapakowana. Kontakt z firmą - szybki, bezproblemowy i konkretny.

18 de julio de 2025

Profesjonalne podejście

Bardzo dobre fotele . Wygodne i dobrze się prezentują . Fotel kupiony parę lat temu stoi u mnie do dzis i do tej pory jest użytkowany. Firma bardzo prokonsumencka.
Chciałem zakupić część do fotela będącego juz po gwarancji .
Okazało się, że ową część otrzymałem darmowo .
Polecam produkty jak i firmę jako rzetelną i pomocną nawet po okresie ochrony gwarancyjnej.

14 de julio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.