GardenStore.no Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deler til Mspa boblebad ble defekt etter 2mnd. Ekstremt vanskelig å få byttet delene, treig med å svare, og vanskelig å forholde seg til. Fikk etter flere uker med kommunikasjon tilbakebetalt for 1 a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har en MSPA Jaccuzzi. Jeg har bestilt deler, rensemidler, filter og ett lokk fra MSPA.no / GardenStore. Jeg er kjempe fornøyd med kundeservice og bestillingene har gått veldig greit. En gang besti... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Betalingsopplegg så normalt ut, men i kasse var det to betalingsopplegg med ulike fraktpriser. Jeg valgte den ene med kredittkort og betaling ble i siste ledd stanset og tekst "prøv igjen" dukket opp.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt å bestille, men det gikk 10 dager før jeg hørte noe mer - da en epost med "Vi har lagt merke til at bestillingen din ikke har blitt levert innom estimert leveringstid". Når varen først var på v... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Casa y jardín

Escrito por la empresa

GardenStore er en hagebutikk som dekker alle behov. Her finner du tusenvis av produkter til uteplassen, hagen eller balkongen. Vi tilbyr et stort og bredt sortiment av kvalitetsprodukter fra velkjente produsenter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Feil vare

Har mottatt og betalt for feil vare. Kommer ikke gjennom hos kundeservice på tlf, og de svarer heller ikke på mail. Håper de ordner opp!
Ordnet opp i feilen til slutt og fikk refundert hele beløpet.

11 de abril de 2023
Opinión espontánea

Hei Linn,

Takk for din omtale.

Beklager at du fikk feil vare, men ser at dette er løst sammen med våres kundeservice nå og det gleder.

Ønsker en god dag! 🌻

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vanskelig og få gjennom betalingen

Vanskelig og få gjennom betalingen. Måtte gjøre samme oppgave flerne ganger. Etter 5 ganger vurderte jeg å avbryte handelen, men gikk gjennom siste gang. Resten var ok og varen min kom kjapt frem.

2 de abril de 2023

Varan kom ikke

Venta på varan i 4 månda som aldri kom. Sende mail å dem sa at ordret mitt va makulert,noe jeg ikke har fått beskjed om. Pga alle varan jeg hadde bestillt hadde blid utsolgt.

26 de febrero de 2023

Hei Sanne,

Takk for din omtale.

Vi beklager at vi ikke fikk gjennom ordren din denne gang og at produktene ble utsolgt innen de hann gå til deg.

Ønsker en god dag! 🌹

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leveringstiden er ikke på langt nær det…

Leveringstiden er ikke på langt nær det som er lovet. En uke senere er det ikke engang sendt fra butikk.

12 de febrero de 2023

Hei Kevin,

Takk for din omtale! Vi kan se at din bestilling ble pakket og sendt ut dagen etter du la bestillingen, men at det tok en stund for den at bli scannet hos våres transportør.

Gjerne ta kontakt med våres kundeservice via vår nettsiden eller via kundeservice@gardenstore.no hvis du lurer på noe om bestillingen din.

/ Vi på GardenStore 🌹

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille. Bra priser😊

3 de febrero de 2023

Hei Jan,

Takk for en hyggelig omtale!

Vi håper at du er fornøyd med bestillingen din og at du finner veien tilbake til oss. 😊

/ Vi på GardenStore 🌻

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sein levering. Har du dårlig tid, så kjøp fra et annet firma.

Bestilte vare den 18.01 Skulle bli levert 24.01 til meg
Varen ble først mottatt av Posten/Bring den 27.01
og levert til hentested på kvelden.
Holder ikke hva de lover.
Forklar heller at dette tar noe tid ( flere dager)
Så får kundene varene som avtalt.
Erling W

26 de enero de 2023

Hei Erling,

Takk for din omtale, og vi beklager forsinkelsen!

Vi forstår at det skaper frustrasjon med en slik forsinkelse, og vi skal ta din omtale videre.

Ønsker deg en fin dag videre. 🌹

Raskt levert

27 de enero de 2023

Hei Kurt,

Takk for din fine omtale! Det gleder oss.

Håper du er fornøyd, og vi ønsker deg en fin dag videre!

Hei Leif,

Takk for din omtale!

Vi beklager hvis det vær tungvint med betalingen din. Gjerne ta kontakt med våres kundeservice hvis du ønsker så kan vi sjekke det opp for deg.

Ønsker deg en fin dag! 🌹

Helt elendig betalingssystem!

Helt elendig betalingssystem!
Ville betale med kort, men etter flere mislykkede forsøk, måtte jeg bruke klarna istedenfor.
Det ble uendelig med trykking for å komme gjennom, 3 ganger måtte jeg registrere bank på mobil med mob nr og fødselsdato for å fullføre betalingen.

15 de enero de 2023

Hei Nadia,

Takk for din omtale! Vi beklager at du har hatt problemer med å kunne betale hos oss. Vi vil selvsagt sjekke dette opp for deg og våres andre kunder.

Vi ser at din bestilling har blitt levert nå, og håper virkelig at du er fornøyd!

Ønsker deg en fin dag,

// Vi på GardenStore 🌹

Forholdsvis rask levering

Forholdsvis rask levering, og fint produkt.

28 de noviembre de 2022

Hei Wenche,

Takk for din omtale og så fint å høre at du er fornøyd. 😊

// Vi på GardenStore 🌹

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.