GardenStore.no Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deler til Mspa boblebad ble defekt etter 2mnd. Ekstremt vanskelig å få byttet delene, treig med å svare, og vanskelig å forholde seg til. Fikk etter flere uker med kommunikasjon tilbakebetalt for 1 a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har en MSPA Jaccuzzi. Jeg har bestilt deler, rensemidler, filter og ett lokk fra MSPA.no / GardenStore. Jeg er kjempe fornøyd med kundeservice og bestillingene har gått veldig greit. En gang besti... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Betalingsopplegg så normalt ut, men i kasse var det to betalingsopplegg med ulike fraktpriser. Jeg valgte den ene med kredittkort og betaling ble i siste ledd stanset og tekst "prøv igjen" dukket opp.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt å bestille, men det gikk 10 dager før jeg hørte noe mer - da en epost med "Vi har lagt merke til at bestillingen din ikke har blitt levert innom estimert leveringstid". Når varen først var på v... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Casa y jardín

Escrito por la empresa

GardenStore er en hagebutikk som dekker alle behov. Her finner du tusenvis av produkter til uteplassen, hagen eller balkongen. Vi tilbyr et stort og bredt sortiment av kvalitetsprodukter fra velkjente produsenter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Billig og bredt utvalg

25 de diciembre de 2022

Hei Runar,

Takk for din fine omtale og at du har tatt deg tid og skrive den!

Vi håper du er like fornøyd neste gang.

// Vi på GardenStore 🌹

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget rask og enkel levering.

Meget rask og enkel levering.

Snøfreseren ikke så effektiv som jeg hadde håpet

9 de diciembre de 2022

Hei Torgeir,

Takk for din omtale! Så fint at du er fornøyd med våres levering, det takker vi for.

Gjerne ta kontakt med våres kundeservice hvis det er noe vi kan hjelpe deg med angående snøfreseren din. 😊

Ha en fin dag videre!

// Vi på GardenStore 🌹

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk nok et elendig svar på reklamasjon…

Fikk nok et elendig svar på reklamasjon 2000024920 hvor GardenStore "misforstår" saken igjen. Har bedt om retur av penger, reservedel eller nytt produkt. TIL ALLE: Min anbefaling er IKKE KJØP NOE AV DETTE SELSKAPET. Håndtering av reklamasjon mangler sidestykke. Gjør dere en tjeneste, STAY AWAY.

14 de diciembre de 2022

Hei Kenneth,

Takk for din omtale! Vi beklager for at reklamasjonen din ikke har gått like bra som ventet, vi har sjekket dette opp og kan se at den nå er løst for deg. Så fint at det gikk bra etterhvert! 😊

Gjerne ta kontakt med våres kundeservice hvis du lurer på noen mer,

Ha en fortsatt fin uke!

// Vi på GardenStore

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet på produkt og dårlig…

Dårlig kvalitet på produkt og dårlig kundeservice.

11 de diciembre de 2022

Hei Ragnhild,

Takk for din omtale! Vi beklager at produktet ikke er som forventet og hvis du ikke fikk den hjelp du ønsket. Gjerne ta kontakt med våres kundeservice igjen hvis det er noe vi kan hjelpe deg med videre.

Ha en fin dag videre!

// Vi på GardenStore

Hentested 3.2 mil unna?

Hentested 3.2 mil unna?? Bestillingen kommer via posten. Akkurat fått hentemelding fra Rema 1000 Åråsen. Skal jeg jeg måtte kjøre 6,5 mil for hente det! Glem det!!

11 de diciembre de 2022

Hei Solfrid,

Takk for din omtale. Dette var jo ikke bra i det hele tatt. Her har det nok skjedd en feil fra Bring sin side, og det beklager vi for. Vi setter stor pris på at du gir oss beskjed om dette, slik at vi kan sørge for at slike feil ikke skjer igjen.

Ha en fortsatt fin vinterdag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En mnd siden bestilling og fortsatt…

En mnd siden bestilling og fortsatt ingen info om leveringstidspunkt for en motorsag det sto 4-8 dager på. Avbestiller og kjøper hos noen andre

8 de diciembre de 2022

Hei Øystein,

Takk for din omtale. Her er det snakk om en forsinkelse fra leverandør, og det beklager vi virkelig for! Vi er enige med deg at en måned er for lenge å vente.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte vare 29.11 med lev tid 3-4…

Bestilte vare 29.11 med lev tid 3-4 dager. Ennå ikke hørt noe fra butikken, ikke engang en ordrebekreftelse.
Svakt.

7 de diciembre de 2022

Hei,

Takk for din omtale. Da er det nok snakk om en forsinkelse, og det beklager vi. Jeg kan dessverre ikke så hvilket ordrenummer det er snakk om her, så du får gjerne kontakte oss på kundeservice@gardenstore.no ved mulighet, så kan vi også få sendt deg en ny ordrebekreftelse.

Enkelt

Enkelt,hurtig

7 de diciembre de 2022

Respuesta de GardenStore.no

Virkelig hyggelig å høre at du hadde en enkel og hurtig kjøpsopplevelse hos oss Grete. Tusen takk for din fine omtale, det setter vi veldig stor pris på!

Ønsker deg en riktig god dag videre!

Dårlig service

Lang leveringstid, står 5-8 dager, men tar mye mye lengre tid

6 de diciembre de 2022

Hei Tommy,

Takk for din omtale. Her er det snakk om en forsinkelse, og det beklager vi for på det sterkeste. Vi jobber på spreng for å få sendt deg dine varer så fort som mulig.

Bra bra bra bra

5 de diciembre de 2022

Respuesta de GardenStore.no

Så hyggelig å høre at du hadde en bra kjøpsopplevelse hos oss Jan Morten! Tusen takk for din fine omtale.

Ha en fortsatt fin dag!

Deler til hagetraktor

Fin opplevelse å handle, raskt tilbake melding om bestillingen

3 de diciembre de 2022

Respuesta de GardenStore.no

Tusen takk for din omtale Jan-Magne, det setter vi veldig stor pris på! Vi håper at du er fornøyd med delene du har kjøpt til din hagetraktor.

Ønsker deg en fortsatt god dag videre!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får aldri det du bestiller.

Får aldri det du bestiller.
Bestilt for en mnd siden, dukker aldri opp

5 de noviembre de 2022

Hei Fredrik,

Takk for din omtale. Her er det beklageligvis snakk om en forsinkelse fra leverandør. Vi gjør at vi kan for å få sendt deg dine varer så fort som mulig. Vi beklager igjen for denne situasjonen!

Ha en fin onsdag!

Rask levering av pakken

Hyggelig tilbakemelding og rask levering

30 de noviembre de 2022

Respuesta de GardenStore.no

Dette var hyggelig å høre Jan Egil! Tusen takk for din fine omtale, det setter vi veldig stor pris på.

Ønsker deg en riktig god helg!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En brukervennlig nettside der…

En brukervennlig nettside der fraktkostnadene var enkle å finne.

30 de noviembre de 2022

Respuesta de GardenStore.no

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med din kjøpsopplevelse hos oss Berit! Tusen takk for din fine omtale.

Ha en fin dag, og velkommen igjen ved en senere anledning!

Veldig bra produkt

Veldig bra produkt. Solid og vanntett.

16 de noviembre de 2022

Hei,

Stas å høre at du er fornøyd med produktet du kjøpte hos oss! Tusen takk for din flotte omtale.

Ha en fin dag!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.