Deler til Mspa boblebad ble defekt etter 2mnd. Ekstremt vanskelig å få byttet delene, treig med å svare, og vanskelig å forholde seg til. Fikk etter flere uker med kommunikasjon tilbakebetalt for 1 a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har en MSPA Jaccuzzi. Jeg har bestilt deler, rensemidler, filter og ett lokk fra MSPA.no / GardenStore. Jeg er kjempe fornøyd med kundeservice og bestillingene har gått veldig greit. En gang besti... Ver más
Betalingsopplegg så normalt ut, men i kasse var det to betalingsopplegg med ulike fraktpriser. Jeg valgte den ene med kredittkort og betaling ble i siste ledd stanset og tekst "prøv igjen" dukket opp.... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
GardenStore er en hagebutikk som dekker alle behov. Her finner du tusenvis av produkter til uteplassen, hagen eller balkongen. Vi tilbyr et stort og bredt sortiment av kvalitetsprodukter fra velkjente produsenter.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Enkelt å bestille
Enkelt å bestille, men det gikk 10 dager før jeg hørte noe mer - da en epost med "Vi har lagt merke til at bestillingen din ikke har blitt levert innom estimert leveringstid". Når varen først var på vei gikk det imidlertid raskt. Fikk beskjed i går og utlevering i dag. Nesten 4 ukers leveringstid etter bestilling er likevel i tregeste laget, men tipper det kan være pga. leveringsproblemer fra Husqvarna :)

Respuesta de GardenStore.no
Over 1 måned leveringstid og så ble det…
Over 1 måned leveringstid og så ble det feil størrelse

Respuesta de GardenStore.no
Grei plass og bestille fra fin pris
Den billigste plassen jeg fant ny snøfreser og håper alt står til forventing når den kommer

Respuesta de GardenStore.no
Dårlig produkt og elendig support
Kjøpte et Cougar biljardbord som skal kunne slås opp. Ene kanten sprakk første gang vi prøvde å slå det opp. For øvrig er bordet ustøtt og vinglete. Et veldig dårlig produkt, i alle fall det bordet vi fikk. Når jeg reklamerte ble det bare rot. Gardenstore skjønner ikke eller vil ikke skjønne problemstillingen. Support-desk er i Sverige. Når har vi holdt på i fem måneder, og det er fortsatt ikke noen løsning.

Latterlig lang leveringstid
Latterlig lang leveringstid, styr unna
Sto 4-8 dager levering på varen.
Ble bestilt 23.10 det er nå 15.11 og enda ikke fått det jeg bestilte

Helt grei nettside
Helt grei nettside. La inn feil antall gjenstander og fikk ikke rettet det i handlekurven. Måtte bruke søplebøtten og gjøre bestillingen om igjen . Ellers helt kurant. Hadde ønsket Vipps som betalingsalternativ

Respuesta de GardenStore.no
ingen varer ingen varer dem er betalt
Hei ingen varer får ikke kontakt
Ingen tilbakemelding
Varer er betalt
Jeg får venter
Tilbakemelding
Innen 2 dager

styr unna
Kjøpte en urtehage med selvvanning. Var da en matte som skulle trekke til seg vann for å vanne urtene, iløpet av to uker så begynte det å muggle på matten som også forplantet seg til plantene. Måtte bare kastes. De hadde heller ingen ny matte å sende meg. Siste gang jeg bruker disse!

Bestillingsvare
Bestillingsvare???. Det sto faktisk att varen var på lager når jeg bestilte, ellers så må jeg ha lest feil for jeg sjekket om varen var på lager opp til flere ganger før jeg bestilte. Men når jeg sjekker på siden nå da står det plutselig bestillingsvare. Dette er ren løgn. Uansett så er dette alt for dårlig. Synd jeg ikke tok skjermbilde. Som sakt styr unna denne useriøse nettbutikken.
Husqvarna høytrykkvasker
Imponerende hurtig bestillingsprosess og fraktfri forsendelse

Respuesta de GardenStore.no
Ikke stol på estimert levering!
Bruker alt for lang tid på levering. skriver 8-10 dager. du kan hvertfall doble det om ikke triple leveringstiden. Får bekreftelse på at ordren er behandlet etter 20 dager.. SJERPINGS!

Respuesta de GardenStore.no
Frostvakt eller ovn med termostat?
Kjøpte to stk. "frostvakter" som viste seg å ikke ha innebygget frostvakt, da er dette ikke en frostvakt. Dette er da en ordinær ovn med termostat, og man må kjøpe termostat som slår inn når temperaturen nærmer seg 0 grader.

Veldig treg ordrebehandling
Veldig treg ordrebehandling. Dette er totalt uakseptabelt. Dere vil ikke bli anbefalt til noen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.