Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Ver más
La empresa ha respondido
Har alltid varit nöjd med mina köp från er men att ni också var så snabba att rätta ett fel som inträffade är imponerande! Tack! Nu ska jag fylla julklappssäcken med underbara ting i garnet jag köpte... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har været kunde i flere år, og der er altid et spændende udvalg af forskelligt kvalitetsgarn, som nemt kan kombineres. Det er sjovt at finde nye måder at sætte de forskellige tråde sammen på. Jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.
Krogenbergvej 15A, 3490, Kvistgård, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Garnspecialisten
Jeg har efterhånden handlet nogle gange hos Garnspecialisten - såvel online som i butikken. Det var også denne gang en fornøjelse med hurtig levering og de rigtige varer.

Respuesta de Garnspecialisten
Rigtig godt koncept og altid nemt og hurtigt at handle her.

Respuesta de Garnspecialisten
Lækkert garn at strikke med - smukke farver og leveret lynhurtigt :-)

Respuesta de Garnspecialisten
Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. Den kommer att bli så skön och snygg, för jag älskar just den färgen.

tak Garnspecialisten :-)
især tak til en kundeservice/email oplevelse der er helt i topklasse ..jeg havde fået et produkt der var defekt og jeg modtog den sødeste mail og mine penge retur, jeg kan kun anbefale at handle her ,der er orden i tingene

Respuesta de Garnspecialisten
Det der er spændende for mig, er at det er rest-produkter der bliver tilbudt. Det giver mig mulighed for at prøve og eksperimentere med produkter jeg ellers ikke ville have købt. Nårh ja, så er der nogen gange lidt bøvl med at vinde op, eller filtre ud. Men prisen og servicen taget i betragtning, kommer jeg helt sikkert igen. Og igen. Og i.....

Respuesta de Garnspecialisten
Spændende garn. Glæder mig til at finde en opskrift til garnet

Respuesta de Garnspecialisten
Hurtig levering, smuk uld som altid. Jeg vil nok strikke en trøje til mig selv af det og senere noget til børnebørnene. Garnspecialisterne er et projekt, jeg støtter med kærlighed.

Respuesta de Garnspecialisten
De gange, jeg har handlet hos Garnspecialisten, har jeg fået kvalitetsgarn til en beskeden pris.
Garnet er overskudsproduktion og ved at købe garn hos Suzana gør man lidt godt i denne verden af overskudsproduktion.

Respuesta de Garnspecialisten
Det er udfordrende at få tilsendt stop garnspild. Selvfølgelig er der noget, der er svært at anvende, men så kan det blive til en del af et slumretæppe eller et par varme sutter.

Respuesta de Garnspecialisten
Jeg er glad for mit køb af garn
Farven passer med forventning og troede måske den var tykkere men blander bare noget andet garn med.
Glæder mig til at strikke fiskerknit trøje

Respuesta de Garnspecialisten
Jeg har handlet en masse fantastisk garn. Det bliver altid sendt hurtigt. Jeg har også været i butikken og købe, kan godt lide at mærke på det inden jeg køber. Jeg har deltaget i live flere gange, det syntes jeg er så fedt.

Respuesta de Garnspecialisten
Más información sobre otros tipos de reseñas.