Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har alltid varit nöjd med mina köp från er men att ni också var så snabba att rätta ett fel som inträffade är imponerande! Tack! Nu ska jag fylla julklappssäcken med underbara ting i garnet jag köpte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde i flere år, og der er altid et spændende udvalg af forskelligt kvalitetsgarn, som nemt kan kombineres. Det er sjovt at finde nye måder at sætte de forskellige tråde sammen på. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lanas
  2. Tienda de hobbies
  3. Tienda de artículos para tejer

Escrito por la empresa

Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse

26 de abril de 2025

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Karen, fedt at høre, at garnet kom hurtigt frem :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt effektivt og god kvalitet

Jeg har efterhånden handlet nogle gange hos Garnspecialisten - såvel online som i butikken. Det var også denne gang en fornøjelse med hurtig levering og de rigtige varer.

26 de abril de 2025

Respuesta de Garnspecialisten

Hejsa, fantastisk, mange tak :-) Håber vi ses igen snart :-)

Godt garn

Godt garn, rigtig god service. Lys butik- meget garn, hyggelig

30 de marzo de 2025

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Susanne, skønt at høre at du synes om vores butik :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert garn at strikke med

Lækkert garn at strikke med - smukke farver og leveret lynhurtigt :-)

3 de abril de 2025

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Marianne, Dejligt at høre, at garnet kom hurtigt frem og at du også synes det er smukt :-)

Underbart garn

Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. Den kommer att bli så skön och snygg, för jag älskar just den färgen.

1 de abril de 2025

Hej Lean,
Tusind tak for din feedback. hvor er det dejllig tat høre at du er tilfreds,

tak Garnspecialisten :-)

tak Garnspecialisten :-)
især tak til en kundeservice/email oplevelse der er helt i topklasse ..jeg havde fået et produkt der var defekt og jeg modtog den sødeste mail og mine penge retur, jeg kan kun anbefale at handle her ,der er orden i tingene

28 de marzo de 2025

Hej Vipper,
Dejligt og tak for din tålmodighed. Nogle gange går det lidt stærkt, men vi prøver vores bedste :-)

Ja, tak

Det der er spændende for mig, er at det er rest-produkter der bliver tilbudt. Det giver mig mulighed for at prøve og eksperimentere med produkter jeg ellers ikke ville have købt. Nårh ja, så er der nogen gange lidt bøvl med at vinde op, eller filtre ud. Men prisen og servicen taget i betragtning, kommer jeg helt sikkert igen. Og igen. Og i.....

14 de marzo de 2025

Hej Lene,
Tusind tak for dine ord. Ja, det er noget helt andet garn vi har på lager. Dejligt du leger med :-) Du er velkommen tilbage anytime, igen - og igen, og i.... ;-)

Fin og hurtig levering

26 de febrero de 2025

Hej Mette,
Tusind tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre, at alt er godt :-)

Hurtig ekspeditionstid

Spændende garn. Glæder mig til at finde en opskrift til garnet

25 de febrero de 2025

Hej Pia,
Dejligt at læse, at du blev inspireret af dit garnkøb :-) Vi håber på, at se dig i butikken igen snart :-)

Hurtig levering

Hurtig levering, smuk uld som altid. Jeg vil nok strikke en trøje til mig selv af det og senere noget til børnebørnene. Garnspecialisterne er et projekt, jeg støtter med kærlighed.

27 de febrero de 2025

Kære Riet,
Aagh, tusind tak for din feedback, det varmer :-) Hvor er jeg glad for at læse om din støtte, det er værdsat.

God dag,

Godt garn

De gange, jeg har handlet hos Garnspecialisten, har jeg fået kvalitetsgarn til en beskeden pris.
Garnet er overskudsproduktion og ved at købe garn hos Suzana gør man lidt godt i denne verden af overskudsproduktion.

24 de febrero de 2025

Hej Gitte,
Tusind tak for denne fantastiske besked :-) Du har gjort, at min dag bliver helt vild god :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nej meget dårlig kvalitet

Nej meget dårlig kvalitet
Bluff

22 de febrero de 2025

Respuesta de Garnspecialisten

Kære Jette, Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du ikke synes om kvaliteten.

Jeg er dog også rigtig ked af, at du ikke har taget fat i os inden du har skrevet denne anmeldelse, så vi kunne have haft en fair chance for at løse problemet.

Jeg har lige skrevet til dig for at høre mere om, hvad der er gået galt. Jeg håber på, at vi sammen finder en god løsning og at du får et bedre indtryk af vores brand.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er udfordrende…

Det er udfordrende at få tilsendt stop garnspild. Selvfølgelig er der noget, der er svært at anvende, men så kan det blive til en del af et slumretæppe eller et par varme sutter.

30 de enero de 2025

Respuesta de Garnspecialisten

Kære Hanne, Tak for din feedback. Mener du lykkepakker, der er svært at anvende? I såfald vil jeg anbefale at du tager fat i vores kundeservice, vi har 1000vis af idéer om hvordan de skal bruges, jeg er sikker på, at vi finder på noget lækkert, som du bliver inspireret af.

Jeg er glad for mit køb af garn

Jeg er glad for mit køb af garn
Farven passer med forventning og troede måske den var tykkere men blander bare noget andet garn med.
Glæder mig til at strikke fiskerknit trøje

31 de enero de 2025

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Betina, Tusind tak for dine pæne ord, jeg er sikker på, at resultatet bliver kanon :-)

Fantastisk garn

Jeg har handlet en masse fantastisk garn. Det bliver altid sendt hurtigt. Jeg har også været i butikken og købe, kan godt lide at mærke på det inden jeg køber. Jeg har deltaget i live flere gange, det syntes jeg er så fedt.

30 de enero de 2025

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Rikke, Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Og dine pæne ord om butikken, garn og Live Shopping. Jeg deler det med mit team, det bliver de helt vild glade for at høre :-)

Lækre Garner

Lækre Garner, hurtigt leveret til gode priser

28 de diciembre de 2024

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Mai, Hvor er det dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.