Fenomenal service! Personalen på gastrobutiken gör verkligen mer än det "lilla extra" Återkopplade på min lagda order att faten inte passade kopparna och åtgärdade inom en timme efter algd order.... Ver más
personalen på gastrotech är suverän! problemlösare!! Företaget bör se till att lagersaldot är uppdaterat. När kunden kryssar i till exempel antalet 7 då ska det finnas 7 av den varan annars skall det... Ver más
Det blev en miss i logistiken och jag notifierade dem om att jag inte var helt nöjd. Butiken undersökte kvickt mitt ärende och konstaterade att det faktiskt blivit knas med speditören. (Utanför der... Ver más
La empresa ha respondido
Otroligt snabbt hanterad order och leverans. Beställde 8 soppskålar av porslin, varav en var trasig vid leverans. Efter en enkel reklamation kom det en ny skål efter bara någon dag. Tack jag är jätten... Ver más
- Mayorista
- también en la categoría
- Mayorista de aparatos electrodomésticos
- Tienda de armarios
- Tienda de artículos de porcelana
- Tienda de cuberterías
- Tienda de suministros de cocina
Escrito por la empresa
Försäljning av restaurangmaskiner och restaurangutrustning på nätet. Vi säljer även direkt till privatpersoner som vill ha Porslin av hög kvalité i köket där hemma eller köksredskap för bagare och kockar. Du hittar allt från fritös, spis, ugn och stekbord till porslin, bestick och glas. Vi är en komplett leverantör av maskiner och utrustning för din restaurang eller till kökets hemmakock eller bagare!
Industrigatan 24, 291 36, Kristianstad, Suecia
- 0441092100
- info@gastrotech.se
- gastrobutiken.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
bra snabb leverans
produkt fanns i lager och kunde levereras omedelbart så kund blev nöjd
Servicevänliga
Snabba svar på mina frågor via mail och bra service med att hjälpa mig lägga bestälningen.
Snabbt handläggande
Snabbt handläggande, Otroligt snabb leveranstid och bra priser.
Vi har köpt en golvhylla GT 600-4-20…
Vi har köpt en golvhylla GT 600-4-20 och skruvarna till staget i bakkant fäste inte så vi fick borra nya hål.

Snabb och trygg handel
Snabb och trygg handel. Leveransen kom inom några dagar. Det var över förväntan!
Soppskålar
Lite otydligt om storleken på soppskålarna. Man fyller ju aldrig ända upp till kanten.
Returfrakt borde ingå som hos andra leverantörer.
Snabba svar.
Felleverans rättades snabbt.
Nackdelar:
· Jag fick fel vara levererad – en liknande modell men en mindre storlek än den jag hade beställt.
· Butiken vill att man ska köra spionerande Javascriptprogram från flera utomstående företag: Google, Facebook med flera.
· Gastrotech anlitar Klarna för faktureringen, och Klarna stärker Apples och Googles duopol och motarbetar fri konkurrens på operativsystemsmarknaden.
Fördelar:
· När jag reklamerade den felaktiga leveransen så skickade de genast den rätta varan utan att krångla. Jag fick behålla den fellevererade varan.
· Butiken fungerar även om man blockerar de utomstående Javascriptprogrammen.
· Gastrotech kräver inte förskottsbetalning, utan man får handla mot faktura.

Respuesta de Gastrotech
Bästa och snabbaste servicen.
Bästa och snabbaste servicen.
Brett utbud med konkurrenskraftiga priser. Behandlar alla kunder lika, stora som små.
Bara att handla på!
Det tar tydligen ovanligt lång tid att…
Det tar tydligen ovanligt lång tid att få sina varor, inte fått dem än.

Respuesta de Gastrotech
Snabb leverans och fina produkter.
Helt ok leverans utan problem
Tallrikar
Fick en faktura på tallrikar som jag beställde innan julen 2021 alltså över ett år sedan.Jag har skickat tbx tallrikarna för ett år sen eftersom dom inte kom innan julafton 2021 vilket jag skulle ha dom till.
Returen var ok när jag var i kontakt med dom och nu ett år senare kommer en faktura på 1000:- för tallrikar jag inte har.
Hur kan ni ens göra så här mot era kunder!!? Inte ok!

Respuesta de Gastrotech
Mycket snabb leverans och magiskt fina…
Mycket snabb leverans och magiskt fina tallrikar. Tack! Bara plus från mig
Jag är mycket nöjd med mitt köp och den…
Jag är mycket nöjd med mitt köp och den snabba leveransen.
Högsta betyg
Jag är jättenöjd med produkterna men ingenting slår servicen på företaget. Hjälpsamma, trevliga och tillgängliga. Från mig får de högsta betyg.
bluffföretag
bluffföretag،
Jag köpte en maskin för att steka kyckling med tryck, och den blev skadad efter mindre än en månad, och de fixar ingenting (priset på maskinen är 50 tusen) Förutom deras affärer med ett bedrägligt försäkringsbolag( Willis)med självrisk 50%
Att veta att felet är från fabrik, vilket är skador på maskinens dator

Proffsigt
Snabb hjälp med frågor och anpassade beställning samt betalsätt efter våra behov.