Varning för Gemmas! De scammar och lurar kunder! Skickar aldrig ut några varor utan de lyckas alltid "komma bort" i posten. Har fått betala närmare 600kr på en produkt som aldrig levererades. Är... Ver más
Jag beställde en typ av grensåg, AlohaCutter. Beställningen gjordes i början av april och skulle ta ca 4 veckor att leverera. Jag har fortfarande inte fått varan. Det har gått ca 12 veckor sedan min b... Ver más
Snabb leverans! Men väääldigt plastiga produkter. Köpte två barnspel som inte på några sätt motsvarade mina förväntningar. Väldigt smått och ser smutstigt och billigt ut! Köpte även ett dinosaurieägg... Ver más
La empresa ha respondido
Köpte ljusslingor som lyste i 10timmar. Multiljusslingor lyser nu röd och ena är trasig. Accepterar inte reklamation utan man får skicka varor till de först och sedan bedömer de. Saker är av lågt k... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos Gemmas.se hittar du roliga prylar, smarta saker och spännande barnleksaker för alla tillfällen. I vårt sortiment finns produkterna som gör din vardag enklare och roligare.
Fuglebækvej 3H, 2770, Kastrup, Dinamarca
- 073-817 04 54
- info@gemmas.se
- gemmas.se
La gente también ha visto
Mycket fina färger på …
Mycket fina färger på vattenkristallerna och varorna kom fort kan varmt rekommendera att beställa där.

Tvättbollar & Kundservice
Superhärliga tvättbollar som är toppen i Tvättmaskinen & i Torktumlaren. De är så tysta när de används gentemot andra tvättbollar. Dessutom i fräscha, härliga färger.
Toppennöjd med kundservicen som jag haft med er i samband med att jag vill beställa fler tvättbollar.
Dessutom gick ALLT (mejl, samtal, packningen & utskick) SUPERSNABBT & SMIDIGT.
Särskilt tack till Angelica som hjälpte mig med min andra beställning.

Perfekt!
Snabb leverans, fint packat, bra varor. Tack för en bra nätbutik

Snabb leveran
Jag gjorde beställningen den 22/12 på kvällen och hade fått varan den 27/12 vid middagstid tycker att det är supersnabbt då det faktiskt är jul 😊

Bra och roliga saker.
Bra och roliga saker men saknade bruksanvisning på några saker.

Respuesta de Gemmas.se
Snabb och korrekt leverans!
Jag är mycket imponerad av leveranstiden av min beställning, särskilt med tanke på att det är så nära jul!

Rekommenderar starkt!
Kul butik! Snabb leverans, bara positivt att säga!

Tack för bra service
Beställde varor för några veckor sedan och fick dem levererade efter bara några dagar. Beställde bland annat vakuumpåsar och lite olika barnleksaker. Allt var fint packat och sakerna höll hög kvalitet.
Tack för snabb och bra levereans.

Respuesta de Gemmas.se
Torra Loms till lombands.
Snabb och smidigt köp och leverans. Tyvärr är Lomsen torra och går sönder när min dotter gör lombands med dom.

Snabb service dålig produkt
Det gick jättefort att få min beställning men trots att jag tvättade väggen och lät den torka övernatt innan jag satt upp den självhäftande griffeltavlan så ramlade den ner efter ett par dagar och gick sönder när jag försökte få upp den igen

Respuesta de Gemmas.se
Enkelt och snabbt hos Gemmas!
Jag handlade ett par sällskapsspel hos Gemmas! Allt var superenkelt och smidigt.
Jag hade gjort fel med en sak i beställningen och var tvungen att ta kontakt med kundtjänst. Jag pratade med en tjej vid namnet Angelica som agerade väldigt hjälpsamt och professionellt och löste mitt problem på en gång! Jag kommer absolut att tipsa vänner om denna näthandel!

Respuesta de Gemmas.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.