Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe ros til Murat og hans team. Alt er i den skønneste orden og jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg har været afsted to gange og begge gange er vi blevet behandlet super godt og har virkelig ikke fortru... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale GEM surgeries! Jeg har fået lavet en gastric bypass . Jeg er opereret andre steder i udlandet, gennem danske agenturer. Jeg har aldrig haft så trygt og skønt et forløb som... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er lige kommet hjem efter at have fået lavet tænder gennem gem surgeries. Har kun positivt at sige. Tandlægen og kæbekirurgen jeg var hos var utrolig dygtige. Dertil er alle medarbejdere ved gem sur... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været igennem et forløb her fra d.16/2-20/2 med operations dag den 17/2. Man bliver modtaget af skønt personale som Er super venlige og velkommne. Der bliver fortaget samtlige undersøgels... Ver más

Información sobre la empresa

1. Consultor de salud

Escrito por la empresa

GEM Surgeries, som leverer særlige og kvalitetstjenester til sine patienter fra mange lande i verden inden for sundhedsturisme, opererer i Antalya inden for plastikkirurgi, maveoperationer, mund- og tandsundhed og hårtransplantation. Vores virksomhed med base i Danmark og Antalya kombinerer sundhedsydelser i overensstemmelse med internationale standarder med en unik oplevelse. Vores team af eksperter i plastikkirurgi bruger den nyeste teknologi og innovative metoder til at opfylde dine æstetiske behov. Vores operationer udføres af erfarne plastikkirurger for at garantere sikre og vellykkede resultater. Som GEM Surgeries arbejder vi ihærdigt på at afsløre din unikke skønhed. Vi støtter dig i fedme og vægtkontrol med et team specialiseret i maveoperationer. Vores operationer, som er planlagt efter dine individuelle behov, hjælper dig med at opnå langsigtet succes og gør dig i stand til at vende tilbage til en sund livsstil. Inden for mund- og tandsundhed tilbyder vi et omfattende udvalg af tjenester til at forskønne dit smil og beskytte din mundsundhed. Vores erfarne tandlæger gør din behandlingsproces lettere og holder din komfort i forgrunden ved at bruge de nyeste teknologier i vores moderne faciliteter. Vores team specialiseret i hårtransplantation bruger de mest effektive og sikre metoder til at løse problemet med hårtab. Vores hårtransplantationsprocedurer, som udføres med personlig planlægning, giver dig mulighed for at opnå naturlige og permanente resultater. Hos GEM Surgeries leverer vi ikke kun sundhedsydelser af høj kvalitet, men prioriterer også din gæstfrihed og tilfredshed. Vi overvejer alle detaljer for at sikre den bedste oplevelse for dig i vores komfortable og moderne hospitalsmiljø.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe ros til Murat og hans team

Jeg har været afsted to gange og begge gange er vi blevet behandlet super godt og har virkelig ikke fortrudt mine operationer.
Murat er guld værd!

16 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryghed fra start til slut.

Tryghed fra start til slut.

Jeg startede med at undersøge mulighederne for æstetiske operationer tilbage i 2023 da en hudreduktion var nødvendig efter et vægttab på 60kg.
I februar 2026 rejste jeg og min ledsager til Tyrkiet og alt, lige fra planlægning, korrespondancer, snak om proces mv, har været fuldstændig upåklageligt.
Jeg har følt mig tryg, hørt og passet på igennem hele processen.
Tillid har været i højsædet for mig og jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig utryg.
Murat har været til stede, nærværende og taget sig al den nødvendige tid hver gang næste skridt i processen skulle ske, har oversat alt og været den største tryghed undervejs.
Igennem det hele har jeg virkelig følt at jeg og min oplevelse var centrum og det eneste der betød noget. Jeg følte mig ikke til besvær og Murat og hans team havde aldrig travlt, men gav mig al den tid jeg havde brug for og mere til.

Alt blev sørget for; transport var altid på pletten, tilbud om hjælpemidler stillet til rådighed, lange snakke blev taget når jeg blev utryg i forskellige situationer og selv de mindste ønsker ift. hotel, ønske om særligt hotelværelse mm. blev efterkommet med smil på læben og med min tryghed i højsædet.

Det eneste jeg var ked af var sundhedspersonalet på hospitalet under min indlæggelse dagene efter operationen. De fleste talte ikke engelsk, de var ikke imødekommende eller særlig hjælpsomme og helt overordnet føltes det som om jeg blot var til besvær hvorfor jeg og min ledsager flere gange blev direkte ignoreret når jeg havde brug for hjælp til at komme ud af sengen (min ledsager kunne ikke hjælpe grundet skulderskade).
Murat kom flere gange uanmeldt da han fornemmede at jeg var ked af behandlingen og tog hånd om dette, han talte med kirurgen og hospitalschefen for at forsøge at rette op på dette. Det var helt tydeligt at Murat gjorde alt hvad han kunne for at ændret personalets adfærd da han fandt det utilfredsstillende.

Jeg har kun de bedste og varmeste anbefalinger ift. Murat og hans team (Asal & Himli) bag Gem Surgeries.
De er intet mindre end fantastiske både personligt, fagligt og professionelt og har været årsag til at jeg turde få foretaget en kæmpe operation som har ændret mit liv.

24 de febrero de 2026

Min nye krop …

Man bliver modtaget af skønt personale som
Er super venlige og velkommne.
Der bliver fortaget samtlige undersøgelser og tjek inden operationen. Og man er hele tiden med undervejs så man ikke føler der bliver talt overhovedet på en. Kæmpe respekt
opfølgning på hvordan man har det man bliver ikke bare forladt til sig selv. Er nu kommet hjem til dk og glæder mig til at se resultatet. Og man skriver bare så får man hurtigt svar af mealab også selvom man er kommet hjem bliver man ikke bare forladt. Tusind tak for mit nye liv.

16 de febrero de 2026

Saved my life probably

Saved my life probably. Went from 170kg to 90kg. My life has changed drastically. I can now run a half marathon. I did that twice in 2025, and hope for more in 2026

Jesper from Denmark 🇩🇰

It was done In 2022

20 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel behandling og god kommunikation hele vejen

Anmeldelse:
Jeg har fået foretaget gastric sleeve via GEM Surgeries, og min samlede oplevelse har været meget positiv.

Fra første kontakt har jeg følt mig tryg og godt informeret. Der var god kommunikation både før rejsen, under opholdet og efter operationen. Jeg oplevede, at der var styr på aftaler, transport og forløb, og jeg vidste hele tiden, hvad næste skridt var.

På hospitalet blev jeg mødt af professionelt og imødekommende personale. Selve operationen og indlæggelsen forløb uden komplikationer, og jeg følte mig i trygge hænder hele tiden. Der blev taget hensyn til mine spørgsmål og bekymringer, og jeg oplevede en ro omkring hele processen.

Efter hjemkomst har opfølgningen også været god, og jeg har følt mig støttet i tiden efter operationen. Alt i alt er det gået rigtig godt, og jeg har været fuldstændig tryg gennem hele forløbet.

Jeg kan på den baggrund varmt anbefale GEM Surgeries til andre, der overvejer fedmekirurgi i udlandet.

19 de diciembre de 2025

Fantastisk

Fantastisk Team der tager hånd om en lige fra start til slut. Virkelig trygt. Alt bliver oversat så man er tryg igennem hele processen. Personale på sygehuset er meget professionel og venlige. Dog kan de fleste ikke engelsk. Men Marut og teamet er altid til rådighed døgnet rundt. Effektivt og trygt fra start til slut.

4 de noviembre de 2025

Jeg kan varmt anbefale Gem Surgeries

Jeg kan varmt anbefale Gem Surgeries.
Nu har jeg været med som pårørende og man er med hele vejen. Der bliver taget godt hånd om os pårørende. Både Lemon hotel og Oscar hotel er super fine! God beliggenhed enten til strand eller byen.

Uanset hvornår man har brug for Murat, så svare han og skaber tryghed omkring hele forløbet hos den som skal opereres, men også hvis vi som pårørende har spørgsmål.
Prikken over i’et må være at jeg blev kørt ned og fik en pedicure og en anden pårørende var nede og få massage i deres beauty salon, imens min veninde blev opereret. Der blev sørget for transport og at jeg var tilbage så snart min veninde vågnede.

Så alt i alt fantastisk ophold, fantastiske omgivelser samt mit syn på kirugi i udlandet har gjort at jeg skal herned og have lavet bryster, fordi man er tryg på en hel anden måde hernede fremfor i DK.
De tager hånd om en som så man føler man er en lille familie. Og det har meget at sige når man vælger at ligge sig under kniven, i et fremmede land.

Vil til hver en tid , altid anbefale Gem Surgeries.

8 de noviembre de 2025

En meget tryg rejse !

Jeg kan kun anbefale GEM surgeries! Jeg har fået lavet en gastric bypass .
Jeg er opereret andre steder i udlandet, gennem danske agenturer.
Jeg har aldrig haft så trygt og skønt et forløb som gennem GEM surgeries!

Hotellerne og området er skønt - om man vælger strand eller midt i byen er det skønne områder. Og hotel med pool hvor man lige kan dyppe sig. Det kombinere ferie stemning med et professionelt operations forløb!

Hvis jeg kunne give 1000 stjerner havde jeg gjort det .

6 de noviembre de 2025

Kan varmt anbefales.

Professionel håndtering både før, under og efter forløbet. God service og kommunikation samt hurtig tilbagemelding hvis der er spørgsmål :)

27 de octubre de 2025

En kæmpe tak

Vi har haft den bedste oplevelse.
Personalet på sygehuset og alle vi har haft med at gøre er så søde og dybt professionelle 😊
En kæmpe tak til især Murat og Asal ❤️

30 de septiembre de 2025

Fordomme gjort til skamme

Så langt tilbage jeg husker, har jeg kæmpet med overvægt, prøvet alt - så efter mange overvejelser besluttede jeg i sommers at få en gastric sleeve.
Fast besluttet på at jeg i hvert fald ikke skulle opereres i Tyrkiet, begyndte jeg at researche på privathospitaler i DK og Europa, men GEM surgeries dukkede hele tiden op og med de bedste anbefalinger. Min nysgerrighed blev vækket, jeg undersøgte lidt grundigere, og det lykkedes mig ikke rigtig at finde noget negativt om GEM. Jeg besluttede at prøve at tage kontakt, og blev med det samme mødt med seriøsitet, gode svar på alle spørgsmål, hurtigt svar. Noget af det som virkelig appellerede til mig i researchen er de grundige forundersøgelser samt den ekstra dags indlæggelse efter operationen GEN tilbyder. Jeg vejede for og imod og alle mine fordomme mod operationer i Tyrkiet blev langsomt overvundet. Jeg bookede operationen og så var der bare at vente. Da jeg ankom til Antalya blev jeg hentet i lufthavnen, og det var GEMs søde personale der fandt mig, og ikke omvendt. Fra første sekund blev jeg mødt med smil og venlighed, og der blev passet godt på mig. Jeg blev indlagt d. 1. Sep 25 om aftenen, og allerede inden sengetid var der lagt kateter i albuen, taget blodprøver og den første liter væske løb igennem over natten. Jeg skulle være klar 8.30 næste morgen og her blev jeg hentet af en veloplagt kvinde ved navn Asal fra GEM. Jeg havde hilst på Asal dagen forinden, hun er det sødeste væsen, og hun styrede mig med sikker hånd gennem alle forundersøgelser, skærmede mig for andre og sikrede vi hele tiden var de første til de forskellig undersøgelser. Resultatet blev at jeg lå klar på stuen og ventede på operation kl. ca 10.45, til sidst med portør og sygeplejesker der stod og kiggede på at antibiotikaen løb igennem, så de kunne køre mig til operation. Da Asal ikke måtte gå længere ventede Hilmi på den sterile side, og var hos mig helt til jeg sov. Et par timer senere vågner jeg op, tilbage på stuen, Murat ventede sammen med en masse andre mennekser og kunne fortælle om en successful operation. Det meste af det næste døgn sov jeg, dog var jeg lige oppe at gå 6 timer efter OP og havde en smule opkast (helt normalt) i den forbindelse. Ellers har jeg ingen gener haft. Behandlingen på hospitalet var fra indlæggelse til udskrivning til UG, sygeplejeskerne talte i forskellige grader engelsk, og selv om der var sprogbarrierer med servicepersonalet, var de søde, smilende og imødekomne. GEM var med hele vejen, jeg følte mig på intet tidspunkt utryg eller usikker, og hele rejsen har alt i alt været langt over hvad jeg havde turde forestille mig. Her 3 uger senere sidder jeg trygt hjemme i DK igen, og er ved at lære mig nye mave at kende mens den langsomt heler færdigt. De spørgsmål der er opstået er hurtigt blevet besvaret så jeg føler mig fortsat helt tryg og med en god “makker” på sidelinjen.
En lille sidegevinst er at GEM introducerer dem der skal opereres og være indlagt samtidig med hinanden, det er en kæmpe gave at have ligesindede, der er præcis samme sted i forløbet som en selv, og man kan frit dele alt det man tænker og det man oplever for de er i det samme båd.
En kæmpe tak til GEM Surgeries og Medstar for at hjælpe mig godt på vej til at nå mit livs største drøm.

2 de septiembre de 2025

Perfekt.

Virkelig god behandling man får, under opholdet.
God service når man skriver ang ét spørgsmål får man hurtig svar.
Sød og venlig personale.
De tager hånd om dig hele vejen igennem, fra du kommer og skal hjem igen.

28 de agosto de 2025

Tryghed over alt ❤️

Fik kendskab til Murat og hans team igennem venner, der havde været turen igennem en gastric sleeve, og deres ros var for vild 😊
Men jeg tog beslutningen og rejste alene til tyrkiet og fik min sleeve 🤪
Og ja Murat og hans team og hospitalet fortjener virkelig den ros og mere til 😍
Jeg følte mig tryg hele vejen igennem forløbet 😎
Og nu her en uge efter tilbage i danmark, er jeg overbevist om det den bedste beslutning i mit liv ❤️

14 de julio de 2025

Bedste beslutning nogensinde

Fik en gastric sleeve den 2/6-25.
Alt er gået over al forventning.
Fra 1. kontakt til Murat( Mea Lab), rejsen, undersøgelser,indlæggelse, mødet med læger/ sygeplejersker og turist dagene, har jeg følt mig som hovedpersonen i MIT FORLØB.
Er blevet set ,hørt og anerkendt.
Er blevet mødt med empati,hjertevarme og omsorg fra yderst professionelle, troværdige og dygtige folk fra Gem Surgeries.
Min mand var med mig under hele forløbet, var indlagt sammen med mig. Det var helt igennem fantastisk , at have en støtte med , helt tæt på…også han blev mødt af den hjertevarme Gem Surgeries bygger på ….. samt en service helt i top.
En kæmpe tak til Gem Surgeries for at gør min vægttabs rejse mulig og til den bedste beslutning nogensinde ❤️

2 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Du er i super venlige og kompetente hænder

Murat og hans team var virkelig søde og kompetente. Var ikke på noget tidspunkt utryk, og efter min operation, kunne jeg kontakte dem når jeg havde brug for det. De var gode til at oversætte fra tyrkisk til engelsk, og Murat selvfølgelig også til dansk. Efter hjemkomst, har jeg også kunne skrive til Murat, og han har også været god til at tjekke op på, at alt er som det skal være. Jeg har kun positivt at sige om firmaet.

25 de enero de 2025

The best team

I traveled to Türkiye after NZ Healthcare dropped the ball - this team have now saved my life on two separate occasions.

These are the people that will go above & beyond to ensure you are okay. Zero regrets, and eternally grateful.

2 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.