Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hos Laserklinikken i Hillerød og jeg er nødt til at dele min begejstring. Da jeg trådte ind af døren blev jeg mødt af en utrolig venlig og professionel betjening. Meget imødekomme... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale dette sted, hvis du går og overvejer at få laser eller andre behandlinger. Jeg havde personligt Melissa som behandler, og hun er god til at få en til at føle sig tryg - hvilket... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de depilación por láser
  2. Spa de día
  3. Spa facial
  4. Servicio de depilación
  5. Consultor de salud
  6. Clínica de Salud de la Mujer

Escrito por la empresa

Nord laserklinik tilbyder en unik kombination af bekvemmelighed, diskretion og avanceret teknologi. Der gør os til det ideelle valg for permanent hårfjerning og ansigtbehandlinger som diamantslibning og microneedling. Kom af med dine uønskede hår med laserhårfjerning.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Helt i gennem fantastisk

Jeg har været i gennem et laserforløb hos Nord Laserklinik i et år nu, og jeg må bare sige, at jeg er fuldt ud tilfreds, både med behandlingerne, servicen og personalet. Nord Laserklinik er yderst professionel. Jeg har kun rosende ord. Tak.

6 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

“Jeg vil gerne anbefale Nord…

“Jeg vil gerne anbefale Nord LasherKlinik – en virkelig dygtig og professionel laserklinik.
Man bliver mødt med en varm og tryg atmosfære, og der er altid god tid til at forklare behandlingerne, så man føler sig helt tryg.

De arbejder utroligt grundigt, klinikken er smuk og ren, og resultaterne taler for sig selv.
Hvis du overvejer laserbehandlinger og vil i hænderne på nogle, der virkelig ved hvad de laver, kan jeg varmt anbefale dem.”

2 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste rammer for min første behandling

Jeg var inde og få botox behandling hos den meget professionelle kosmetiske sygeplejerske Anna, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Behandlingen blev udført perfekt og var næsten smertefri. Anna havde en rolig og sikker hånd og guidede mig trygt igennem hele forløbet. Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte at få min første behandling hos hende, og jeg kan varmt anbefale Anna til andre.

12 de enero de 2026

Meget professionel behandling

Meget professionel behandling, ingen smerte overhovedet. Har både fået laser på ben og microneedling, meget tilfreds med resultaterne og virkelig rimelige priser. Anbefaler varmt dette sted.

10 de octubre de 2025

Nord Laser

Nord Laser, er et meget professionelt sted. Jeg har følt mig tryg igennem hele forløbet og set gode resultater efterfølgende. Jeg ville klart anbefale det, så hvis man har det mindste ønske om at teste laser hårfjerning af, er det klart et besøg værd hos Melissa🤗

1 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En helt igennem fantastisk oplevelse…

En helt igennem fantastisk oplevelse hos Nord Laserklinik 😍

Jeg kan virkelig anbefale en behandling hos Nord Laserklinik. Du bliver mødt med smil, professionalisme og en rolig atmosfære, der straks fik mig til at føle mig tryg og velkommen.

Behandlingen blev udført med stor omhu og ekspertise – man mærker virkelig, at Melissa brænder for sit arbejde og har styr på det hun laver. Jeg har både fået en ansigtsbehandling og laserbehandling og resultatet oversteg mine forventninger og jeg kunne allerede se en forbedring kort efter!

Jeg anbefaler Nord Laserklinik til alle, der ønsker behandling i trygge hænder med ægte fokus på kundens behov og velvære. Tak for en fantastisk oplevelse – jeg kommer helt sikkert igen! ❤️

3 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med laserbehandling til hårfjerning hos Nord Laser Klinik i Hillerød. Klinikken er både flot og ren, hvilket straks gav mig en følelse af tryghed. Jeg var nervøs for, om behandlingen ville gøre ondt, men jeg kunne næsten ikke mærke noget – kun lidt prikken og stikken.

Allerede efter første behandling i armhulerne kunne jeg se resultater, og efter tre behandlinger vokser der meget, meget lidt hår ud, og det sker også meget langsomt. Jeg har også fået behandling på benene og bikinilinjen, og efter kun to behandlinger er de stort set hårfri.

Det er en stor lettelse ikke længere at skulle tænke på hårfjerning, røde knopper eller indgroede hår. Jeg kan varmt anbefale Blazenka; hun er både sød og dygtig.

En super oplevelse hos Nord Laser Klinik!

28 de mayo de 2025

Super imødekommende og professionel

Super imødekommende og professionel

Jeg har fået mine første 2 behandlinger på hele ben, brasillien og armhule med 3 ugers mellemrum, og allerede efter første behandling kunne jeg se hvor godt et resultat jeg vil få. Det er den bedste beslutning jeg har taget.
Tak Melissa for den gode vejledning.

17 de enero de 2025

Kæmpe anbefaling!

Laserhårfjerning har virkelig været en game changer for mig! Behandlingen er hurtig og effektiv, og jeg har allerede set fantastiske resultater efter blot to sessioner. Jeg elsker, at jeg nu kan sige farvel til daglig barbering og irritation. Jeg kan varmt anbefale Nord Laserklinik til alle, der ønsker en langvarig løsning på uønsket hårvækst, især hos den dygtige behandler Melissa, som får en til at føle sig tryg og komfortabel. Jeg kan virkelig anbefale hende til alle, der søger en effektiv behandling!

16 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skammer mig over min skepsis...

Jeg var meget skeptisk, da jeg var færdig med min første behandling hos Melissa, som mente, at jeg ville opleve markant nedsat hårvækst efter allerede første behandling. Jeg har kraftige, sorte hår på benene, som titter frem allerede dagen efter en barbering. Jeg har for mange år siden fået IPL-behandling på benene på en anden klinik med sølle resultater efter mange behandlinger.
SÅ, forventningerne var faktisk lidt i bund, da jeg gik derfra. Nu skammer jeg mig helt vildt over den skepsis, for Melissa havde fuldstændig ret! Og her efter anden behandling er resultatet helt vildt! Mine ben føles stadig glatte efter 9 dage, så jeg kører helt klart videre med behandlingerne, for nu ved jeg, at det virkelig virker! Og nu opgraderer jeg til hele ben og jeg er ved at være klar til armhulerne også!
Kæmpe anbefaling herfra!

1 de noviembre de 2024

Kan kun anbefales.

Jeg var til konsultation flere steder, men valgte Nord LaserKlinik, da det var dem som virkede mest professionelle, og de tilbyder 60% på alle behandlinger hvis man opretter et medlemskab, super godt tilbud!

Melissa er virkelig sød og professionel, og hun har altid fået mig til at føle mig tryg under hele behandlingen.

Jeg har fået fantastiske resultater efter mine behandlinger. Jeg havde grov og kraftig hårvækst, men er nu næsten helt hårfri og de få hår jeg stadig får, er blevet meget finere og vokser meget langsomt.
Førhen barberede jeg mig hver dag, men jeg barberer mig faktisk kun lige inden mine behandlinger nu.

Varm anbefaling herfra.

3 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har for nylig været hos Nord Laser…

Jeg har for nylig været hos Nord Laser og kan varmt anbefale klinikken. Jeg så resultater allerede efter første behandling, hvilket har motiveret mig til at fortsætte. Min hud føles glat, og jeg kan se en tydelig forskel. Jeg ser frem til mine kommende besøg!

15 de octubre de 2024

Min varmeste anbefaling

At komme hos Nord Laser er en virkelig god oplevelse. Det er et sjældent trygt, professionelt og dedikeret sted, hvor man oplever sig værende i kompetente hænder.
Det at komme hos Nord Laser er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Melissa formår, at skabe et unikt miljø hvor der er plads til både hyggesnak, omsorg og effektivitet. Kan kun anbefale at prøve det.

4 de octubre de 2024

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling!

Jeg er så glad for jeg startede op hos Melissa!
Hun er super sød og dygtig, og jeg har haft stor effekt af behandlingerne, - også allerede efter få gange..
Kan varmt anbefale Melissa hvis du ønsker permanent hårfjerning!!

3 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God effekt og godt sted!

Jeg er simpelthen så glad for, at jeg tog chancen og prøvede Nord Laserklinik!

Har fået 4 behandlinger, med 4 ugers mellemrum, og har fået et super resultat.
Jeg holder sommerpausen og skal have i hvert fald 1 behandling mere til efteråret.

Melissa er super sød og dygtig, og deres laser er helt ny og rigtig god kvalitet. Den har også taget lyse hår.

Jeg har længe overvejet laser til hårfjerning, men syntes det var dyrt og var bange for, det ikke virkede. Er bare så glad for, jeg gjorde det.

10 de julio de 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Man bliver taget godt imod til en grundig og effektiv behandling. Perfekt lokation i centrum af Hillerød med parkeringsmuligheder og offentlig transport. Ser allerede frem til min næste behandling 🥰

3 de junio de 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg vil gerne give en kæmpe ros til den dygtige sygeplejerske, Selma. Hun var utrolig professionel, venlig og imødekommende under hele samtalen. Hun tog sig tid til at forklare mig processen og sikrede, at jeg følte mig tryg.
Jeg er nu startet min behandling. Resultaterne er fantastiske, og jeg er så glad for at have valgt Nord Laser Klinik. Jeg kan varmt anbefale Klinikken til alle.
Kæmpe anbefaling herfra❤️

22 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.