Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service. Reza der tog telefonen meget sent var virkelig helt i top. Jeg kan anbefale hjemmesiden og selskabet!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Igen en dårlig oplevelse! Bestilte 2 harddisks til min NAS, får lidt senere en annullering af ordren. Så specielt var tilbuddet heller ikke. Super dårlig forretnings stil, spild ikke din tid her! Det... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte nogle RAM hos Gigapro og modtog en “bestillingsoversigt”. Kort efter fik jeg besked om, at ordren var annulleret, fordi varen ikke var på lager. Det er forvirrende, at de sender en best... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en vare (Kingston RAM), der stod tydeligt markeret som "På lager" på hjemmesiden. Det gjorde den også i flere dage efter min bestilling. Alligevel hørte jeg intet fra GIGAPRO. In... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet
  2. Tienda de informática
  3. Asistencia y servicios informáticos
  4. Proveedor de servicios de Internet

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi tilbyder IT-support til små og store virksomheder. Vi sælger computer, server, netværk og sikkerhedsudstyr samt hardwarekomponenter via vores webshop.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ville have en NVME M.2 980 pro 1 tb og jeg var så heldig at kunne få den hos GIGAPRO i forhold til andre steder som har varen udsolgt.
God kommunikation.
Og hvis der er noget man er i tvivl om så bliver der svaret tilbage med forklaring for sit spørgsmål.

6 de enero de 2021

Kære Nikolaj

Tusind tak for din anmeldelse og dine fem stjerner.
Vi er glade for, at høre NVME disken har medbragte glæde for dig.

Kontakt os igen hvis du skulle bruge noget andet.
Vi glæder os os ser frem til, at se dig på shoppen igen.

Rigtig god aften. :)

GIGAPRO/CEO

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service og knaldgod pris.

Fremragende service og knaldgod pris.
Var på jagt efter et bestemt 75" Samsung TV og hverken Hi-Fi Klubben, Power eller El-Giganten kunne skaffe det indenfor 1 måned.
Gigapro sendte det med det samme, så 3 dage senere blev det leveret, ovenikøbet kr.7.000,00 billigere end samtlige konkurrenter. Jeg var i dialog med den ansvarlige et par gange over telefonen og jeg fik en super service. Alt spillede 100% og jeg kan helt sikkert anbefale Gigapro. Jeg handler, uden tvivl samme sted igen.

21 de diciembre de 2020

Kære Jens

Kæmpe stort tak for din anmeldelse og dine fem stjerner.
Vi er rigtig glade for vi kunne hjælpe dig med dit nye TV, så kan du få glæde af det i julen.
Vi glæder os til, at se dig på shoppen igen snart.

Ha' en dejlig jul sammen med familien og nyd dit nye TV. 🙂

Mvh, Reza Ismaili-Neipart
CEO/GIGAPRO

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kontaktede Gigapro for at skaffe et TV…

Kontaktede Gigapro for at skaffe et TV jeg gerne vill have og som ingen andre kunne skaffe, med det kunne de, det tog 3 uger at få det på lager, men det lykkedes.
Super dialog hele vejen og jeg var 100% opdateret hele tiden. Kanon service og kan anbefales 100%

7 de diciembre de 2020

Kære Kurt

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glad for at kunne levere varen selv om det tog sin tid.
Vores mål er, at glæde vores kunder, så kan de huske os med en god shoppeoplevelse.

Ha' en dejlig dag og vi håber, at se dig på shoppen igen. 🙂

CEO/GIGAPRO

Nyt fladskærms tv

Jeg har købt et nyt fladskærms tv hos Gigapro, og både pris og service var i orden. Der var problemer med leveringen, hvorefter sælger tilbød at bringe tv'et ud personligt. Jeg oplevede kun god service og imødekommenhed, så fuld anbefaling herfra!

10 de noviembre de 2020

Kære Carsten

Tusind tak for dine 5 stjerner.
Vi er glade for, at høre du har været tilfreds med vores service. :)
Vi ser frem til, at se dig på shoppen igen.
God fornøjelse med TV'et og rigtig god dag. :)

GIGAPRO

Fantastisk kundeservice!

12 de octubre de 2020

Kære Frederik

Tusind tak for din 5 stjerner.
Vi beklager for vi kunne levere din ordre til tiden, men vi vil gøre alt for at blive bedre.
Vi ser frem til, at se dig igen på vores webshop. God aften. :)

Mvh, Reza Ismaili-Neipart
Professional IT
CEO

De aflyste min ordre

Useriøst.. Jeg bestiller en ting på deres hjemmeside og får en bekræftelse, over 24 timer senere modtager jeg en mail, hvori der står at de har annulleret min ordre pga. en fejl i prisen. Har da aldrig oplavet noget lignende. Det blev første og sidste gang jeg handler der..

2 de octubre de 2020

Hej Casper

Du har ikke fået en bekræftelse af os. Det er blot en bestillingoversigt som du har modtaget.
Vores shop er gået i luften igår og desværre har der været problemer med vores interne systemer.
Vi har lært fra vores fejl og arbejder hårdt på, at tilbyde en bedre shoppeoplevelse til vores kunder fremovre. Du er altid velkommen til, at kigge forbi igen.

God aften. :)
Mvh, GIGAPRO

Alt 100% iorden

Excellent service. Hurtig leverance.

15 de junio de 2020

Hej Simon

Tak for din anmeldelse og tak fordi du tager dig tid til at skive sådan en fin anmeldelse!
Vi er glade for, at høre du har haft en god shoppeoplevelse hos os.
Du er velkommen til at kigge forbi en anden gang
Husk, at tjekke vores online shop ud som går i luften meget snart.

God aften. :)

GIGAPRO
Professional IT

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.