Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert produkt, som man tydeligt kan mærke er lavet og pakket med omtanke og kærlighed. Man føler sig ligeså unik som smykket man modtager, når man bestiller hos Glasstyk. Og så kan man ovenikøbe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig smukke og unikke smykker, der er for alle os som elsker havet, men også for dem, der bare ønsker sig noget fint og enestående. De kommer desuden i en sød og bæredygtig indpakning. Jeg els... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk smukke smykker og ekstra god service. Jeg havde fået et par øreringe, hvor der var stor forskel i farven på glasset og der tilbød de at rette smykket uden nogen betaling. Virkelig skønt og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så fine smykker - Jeg har været så glad for mine øreringe derfra, hvor de flotte glasstykker deri er blevet fundet på vandkanten ved vesterhavet. Sødt personale, som er imødekommende i forhold til far... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería

Escrito por la empresa

Glasstyk - Sea Glass Smykker. Velkommen til Glasstyk, hvor vi skaber unikke smykker med en naturlig historie og en stærk forbindelse til naturen. Vores kollektion udspringer af havglas, der over tid er blevet formet og poleret af havets kræfter. Vi lægger stor vægt på at udtrykke vores fokus på bæredygtighed gennem vores designs. Vores smykker er skabt med omhu og dedikation, og vi anvender nøje udvalgte materialer såsom kirurgisk stål, 925 sterling sølv og 18kt guldbelægning for at sikre langvarig kvalitet. Glasstyks smykker bærer en del af naturens magi med sig. Gennem vores unikke designs ønsker vi at bringe naturens skønhed tættere på dig. Udforsk vores kollektion og oplev smykker, der både er en hyldest til havets gådefulde historie og en påmindelse om vores fælles ansvar for at bevare naturen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Unik idé og lækre smykker.

Glasstyk leverede en fin service, hurtig forsendelse og lækre smykker. Jeg synes rigtig godt om idéen, da jeg selv er opvokset ved havet og har fundet sandslebet glas og samlet dem i glasflasker. I starten syntes jeg at kæden var for kort, og jeg måtte sætte den i den yderste ring. Jeg klagede over dette, men fik af Glasstyk straks tilbudt, at jeg kunne få den gjort længere. Super flot service!!! Men faktum er, at jeg valgte IKKE at få den forlænget. For efter nogle dages brug, kunne jeg godt se, at det var ok. Vedhæng lægger sig rigtig flot og jeg har vænnet mig til at have en lidt tungere kæde tættere på halsen. Det var bare lige noget jeg skulle vænne mig til. Jeg vælger at nævne det her, da det måske også er noget andre købere vil opleve.
Når jeg læser deres beskrivelser til smykkerne, bemærker jeg stavefejl. Det giver mig indtrykket af, at det er gået for hurtigt eller manglende fokus/bevidsthed om dette. Det betyder noget for mig som køber, at der er styr på grammatikken. Jeg må tilstå, at det kunne få mig til at fravælge et køb. Men det er i hvert fald ikke gået ud over kvaliteten og den gode service ;)

1 de septiembre de 2024

Respuesta de Glasstyk I/S

Kære Alice, tak for dine søde ord om vores idé. Da vi sidder og laver smykkerne på vores værksted, kan vi sagtens lave halskæden længere til dig! Send og gerne en mail, så hjælper vi gerne! 😊
Knus Anne 🌞

Så fine smykker <3 og hurtig levering

Meget hurtig levering og smykkerne var præcis så smukke som på billederne <3 jeg kommer bestemt til at bestille flere

5 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Tusinde tak for de søde ord Dorthe! ♥️
Vi er meget glade for du handler ved os 😍
Knus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og virkelig fin…

Hurtig levering og virkelig fin indpakning. Købte en halskæde som jeg har haft på lige siden jeg modtog den🧡

1 de septiembre de 2024

Respuesta de Glasstyk I/S

Tusinde tak for dine søde ord Isabella, det betyder rigtig meget for os! ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glasstyk pigerne er virkelig nogen af…

Glasstyk pigerne er virkelig nogen af de sødeste og så dygtige. Derudover yder de virkelig den bedste service og man kan virkelig mærke, at de vil gøre alt for, at gøre deres kunder tilfredse ❤️

15 de julio de 2024

Kære Nat,

Tusind Tusind tak for din fine anmeldelse.<3 Det gør os rigtigt glad at du kan mærke, at vi går op i at skabe en god oplevelse for vores kunder. Det er nemlig vores første prioritet.<3

Knus
Anne // Glasstyk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg har for nylig købt et armbånd til…

jeg har for nylig købt et armbånd til mit barnebarn i studentergave, uheldig vis mister hun det , men finder det igen det viser sig at låsen er i stykker og det bliver sendt retur til jer og det bliver lavet og oven i købet sender i en bonus gave med så fint og tak for det, og mit barnebarn blev glad
fin service

20 de julio de 2024
Opinión espontánea

Super kundeservice

Hurtigt og nemt, men desværre blev en forkert vare leveret, men da Glasstyk blev gjort opmærksomme på det, sendte de straks den korrekte vare uden ekstra omkostninger for mig, så super god kundeservice.

28 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

havde ikke den kvalitet jeg havde håbet…

havde ikke den kvalitet jeg havde håbet på

26 de junio de 2024

Hej Bolette,

Det er vi selvfølgelig super kede af. Vi går op i at der 100% tilfredshedsgaranti. Derfor har jeg også sat en refundering igang af din ordre.✨

Anne // Glasstyk

Lynhurtig ekspedition

Lynhurtig ekspedition - meget imødekommende og hjælpsomme.
Kan give den varmeste anbefaling !

18 de junio de 2024

Respuesta de Glasstyk I/S

Tusind tak for din søde anmeldelse Berit!<3 Vi håber, at bliver så glade for dine øreringe.

Smukke smykker😊

Super smukke smykker, som efter bestilling, leveres hurtigt i pakning i tråd med konceptet👏👏👏

18 de junio de 2024

Respuesta de Glasstyk I/S

Kære Merete, Tusind tak for dine søde ord. Vi er glade for at du synes vores indpakning præsenterer smykkerne fint<3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - smukke smykker - meget hyggeligt med den personlige hilsen der fulgte med pakke -

29 de mayo de 2024

Respuesta de Glasstyk I/S

Kære Laila, tusind tak for din mega fine anmeldelse. Det er vi så glade for!<3 knus

Lækre smykker

Lækre smykker, hurtig levering, god betjening

19 de enero de 2024

Hej Rie,

Tusind tusind tak for din søde anmeldelse.

Knus Anne & Emma

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den kom simpelthen så hurtigt med…

Den kom simpelthen så hurtigt med posten og havde den fineste indpakning! En sand fornøjelse at pakke op og super fint smykke!
Også cute med en personlig hilsen :))

8 de enero de 2024

Hej Victoria,

Tusind tak for din søde anmeldelse.<3

Knus og kram Emma & Anne

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig smukke smykker

Virkelig smukke smykker! Elsker at de er lavet af havglas de selv har været ude og finde

28 de diciembre de 2023

Hej Carla, tusind tusind tak for din søde anmeldelse<3

Knus Emma & Anne

Skøn oplevelser

Super sødt team, der var gjort virkelig meget ud af indpakning! Og ekstremt flotte øreringe!

2 de enero de 2024

Hej Anna,

Tusind tusind tak for de rosende ord. Det gør os super glade.

Knus Emma & Anne

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.