Lækkert produkt, som man tydeligt kan mærke er lavet og pakket med omtanke og kærlighed. Man føler sig ligeså unik som smykket man modtager, når man bestiller hos Glasstyk. Og så kan man ovenikøbe... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig smukke og unikke smykker, der er for alle os som elsker havet, men også for dem, der bare ønsker sig noget fint og enestående. De kommer desuden i en sød og bæredygtig indpakning. Jeg els... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk smukke smykker og ekstra god service. Jeg havde fået et par øreringe, hvor der var stor forskel i farven på glasset og der tilbød de at rette smykket uden nogen betaling. Virkelig skønt og... Ver más
La empresa ha respondido
Så fine smykker - Jeg har været så glad for mine øreringe derfra, hvor de flotte glasstykker deri er blevet fundet på vandkanten ved vesterhavet. Sødt personale, som er imødekommende i forhold til far... Ver más
La empresa ha respondido
Glasstyk - Sea Glass Smykker. Velkommen til Glasstyk, hvor vi skaber unikke smykker med en naturlig historie og en stærk forbindelse til naturen. Vores kollektion udspringer af havglas, der over tid er blevet formet og poleret af havets kræfter. Vi lægger stor vægt på at udtrykke vores fokus på bæredygtighed gennem vores designs. Vores smykker er skabt med omhu og dedikation, og vi anvender nøje udvalgte materialer såsom kirurgisk stål, 925 sterling sølv og 18kt guldbelægning for at sikre langvarig kvalitet. Glasstyks smykker bærer en del af naturens magi med sig. Gennem vores unikke designs ønsker vi at bringe naturens skønhed tættere på dig. Udforsk vores kollektion og oplev smykker, der både er en hyldest til havets gådefulde historie og en påmindelse om vores fælles ansvar for at bevare naturen.
Hørgårdsvej 47G, 8240, Risskov, Dinamarca
Jeg er utroligt tilfreds med mit seneste køb fra Glasstyk! Jeg købte et par smukke guldøreringe, og jeg kan ærligt sige, at de oversteg mine forventninger.
Øreringene er ikke kun smukt designet, men de er også utroligt godt fremstillet.

Respuesta de Glasstyk I/S
Man føler sig ligeså unik som smykket man modtager, når man bestiller hos Glasstyk. Og så kan man ovenikøbet få customized sit smykke!!
Professionel og yderst behagelig service!
10/10!!

Respuesta de Glasstyk I/S
Fantastisk service og utroligt flotte smykker med dejlige historier. Fik den bedste hjælp til at udvælge design og glas, og var i det hele taget med i hele processen.
Smykkerne blev helt perfekte og kom i en super fin indpakning. Leveringen var hurtig og modtageren blev super glad.
Alt i alt en rigtig god oplevelse! :)))

Respuesta de Glasstyk I/S
Fantastisk flotte smykker, ankommer flot indpakket og hurtigt leveret.

Fantastisk service!
Købte 2 smykker fra Glasstyk og smykkerne kom lynhurtigt. Indpakningen var smuk og jeg bruger produkterne hver dag! Vil helt sikkert bestille derfra igen ⭐️

Respuesta de Glasstyk I/S
Utrolig fede smykker. God service og hurtig levering❤️

Respuesta de Glasstyk I/S
De kommer desuden i en sød og bæredygtig indpakning.
Jeg elsker mine egne smykker derfra og er vældig tilfreds med både udseende og holdbarhed.
Skønt altid at bære rundt på en lille reminder om vores smukke hav🩵

Respuesta de Glasstyk I/S
Jeg købte 2 par øreringe til min kæreste, og hun er helt vilde med deres produkter!
Servicen var helt i top, og meget personlig med personligt skrevet kort i pakken♥️
Varmeste anbefalinger til glasstyk🌞

Respuesta de Glasstyk I/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.