Globaltools.se Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det som drar ner betyget är valet av transportbolag, Bring. Bing's status sida visar att ni inte har levererat till dom förrän dagen innan det kommer fram vilket ger känslan att paketet inte är på... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag fick vid beställningen, reda på att det kunde ta lite tid innan varan skulle levereras. Men tiden för leverans sköts fram några gånger. Ok det kunde jag leva med. amen sen kom ett meddelande fr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevligt och professionellt bemötande hos kundtjänst, där han hade god kunskap om både produkten och leveransförfarandet. Mycket bra kvalitet på produkten (Trädgårdshägn Grön 5 X 10 cm 150 cm,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med leveransen. Tyvärr är jag lite negativ till prissättningen då jag hittade andra leverantörer som hade 30% lägre priser, men ingen av dessa kunde leverera så snabbt som GlobalToo... Ver más

1. Electrónica y tecnología

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvalitetsverktyg , maskiner, säkerhet och tekniska artiklar säljs billigt på nätet. Kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Produkter som du inte hittar någon annanstans - imponerande urval "

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

271 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Presenning

Jag köpte en presenning som inte höll de angivna måttet. Problemet löstes snabbt och enkelt när jag kontaktade kundtjänst. Nöjd med hanteringen.

7 de noviembre de 2024

Tack

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Maskinen CWM150 är en trevlig kombi av…

Maskinen CWM150 är en trevlig kombi av det jag behöver. Den verkar vara av bra kvalitet och detaljerna är gedigna.
Dock är instruktionen bristfällig. Det finns ingen skriven sådan i paketet, och den pdf som ligger på hemsidan är dels endast på engelska dels mycket kortfattad och med svårtolkade bilder. Hade varit fint om det fanns en svensk version, en video eller någonting bättre så man inte riskerar att samla/använda maskinen felaktigt. Nu hittade jag lite Youtube-klipp som gav några hintar, men det borde Globaltool ha stått för. Det är trots allt inte småpengar man lägger på verktyget.

30 de octubre de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för din positiva kommentar här på Trustpilot.
Vi är tacksamma för alla kommentarer, som vi tar seriöst varje gång.
I det här fallet handlar det -som ofta förut- om att vi inte är mycket bättre än våra leverantörer gör oss genom tillgänglig information.
Det finns inte annan manual för tillfället än den du har sett i pdf.
Vi är medvetna om att det vore bra med en bättre manual eller anna form av guide, men tyvärr finns det inte ännu.
Hoppas ändå att din maskin kommer att fungera och att du kommer att bli nöjd med den, då det är en väldig populär snickerimaskin.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fortfarande ingen leverans trots att…

Fortfarande ingen leverans trots att Bring utlovat leverans ett antal gånger!
Byt leverantör.

1 de agosto de 2024

Tack för din kommentar.

Det är jobbigt, när man inte får sina prylar som förväntat, men ibland händer det, att fraktbolagen tappar bort gods och andra gånger försenas ett paket av olika skäl.

Just nu berättar tracking på ditt paket att det är på väg och att det finns på en terminal i Uppsala.
Troligen kommer det ut till dig inom kort.

Den ene stjärnan du ger, är i verkligheten inte till Globaltools, utan till fraktbolaget, som inte sköter leveransen som de borde göra.

Vi håller tummarna för att du snart ser ditt paket!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, Varan är precis som jag förväntade mig och kom till nytta direkt. Tack

15 de julio de 2024

Tack

Excellent customer service

My order was handed over to the shipping company (turns out they lost it), but tracking has shown that it was not picked up from Globaltools yet. When I contacted customer service they answered promptly and resent my order the same day which arrived without issues in the coming days.

12 de julio de 2024

Thanks for your review

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket snabb leverans samt fin kvalitet…

Mycket snabb leverans samt fin kvalitet - bingo 👍

18 de junio de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för positiv återkoppling.

Det är härligt att höra att du är nöjd med att handla här hos Globaltools.

Vi uppskattar alla kommentarer och ser samtidigt fram emot att få göra en bra affär igen vid en senare anledning.

Vi önskar samtidigt en trevlig midsommar och du är alltid välkommen åter!

Vara enligt beskrivningen

Vara enligt beskrivningen

7 de junio de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för positiv kommentar.
Vi är väldigt nöjda med att du har fått en bra upplevelse av att handla här hos Globaltools och du är alltid välkommen åter!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Allt vat bra förutom att jag inte fick…

Allt vat bra förutom att jag inte fick något mejl/sms när varan hade kommit fram till utlämningsstället,och vars den skulle hämtas. Men eran kundservice var väldigt snabb och hjälpsam.👍

29 de mayo de 2024

Tack för återkopplingen.
Det är tyvärr inte alltid kommunikationen fungerar 100%, men vi gör det bästa vi kan för att optimera processerna.
Bra att höra att du åtminstone är nöjd med vår Kundtjänst och vi hoppas du återkommer vid en senare anledning.
Du är alltid välkommen!

Extremt fördelaktigt pris

Extremt fördelaktigt pris
blev avgörande för oss

16 de mayo de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för positiv återkoppling!

Vad trevligt att se att du är nöjd med att ha handlat hos Globaltools.

Vi ser fram emot att få möjlighet att hjälpa en annan gång också.

Du är alltid välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nöjd med pris och kvalitet

Nöjd med pris, kvalitet och leverans 👍

9 de mayo de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för positiv kommentar.

Vad härligt att se, att du är nöjd med att ha handlat här hos Globaltools.

Om du hittar något annat vid en senare anledning, är du välkommen åter!

8 consejos para escribir buenas reseñas.