Globaltools.se Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det som drar ner betyget är valet av transportbolag, Bring. Bing's status sida visar att ni inte har levererat till dom förrän dagen innan det kommer fram vilket ger känslan att paketet inte är på... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag fick vid beställningen, reda på att det kunde ta lite tid innan varan skulle levereras. Men tiden för leverans sköts fram några gånger. Ok det kunde jag leva med. amen sen kom ett meddelande fr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevligt och professionellt bemötande hos kundtjänst, där han hade god kunskap om både produkten och leveransförfarandet. Mycket bra kvalitet på produkten (Trädgårdshägn Grön 5 X 10 cm 150 cm,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med leveransen. Tyvärr är jag lite negativ till prissättningen då jag hittade andra leverantörer som hade 30% lägre priser, men ingen av dessa kunde leverera så snabbt som GlobalToo... Ver más

1. Electrónica y tecnología

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvalitetsverktyg , maskiner, säkerhet och tekniska artiklar säljs billigt på nätet. Kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Produkter som du inte hittar någon annanstans - imponerande urval "

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

271 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

fick vänta på mitt paket nästan ett…

fick vänta på mitt paket nästan ett halvt år, så ska det inte gå till, så aldrig mera

11 de abril de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för att du lämnade din kommentar här.
Vi håller med dig att det absolut inte är så det ska vara, och det är inte alls i närheten av vår standard.
Hur det kan ha sig med så lång leveranstid, är svårt att säga, men det finns säkert en bra förklaring på saken.
Du är -hur som helst- alltid välkommen här!

bra butik

fick snabbt svar då jag ställde mina frågor.
däremot tog väldig långt tid med leveransen av senaste beställda varan

22 de abril de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för återkopplingen här.
Det är ibland inte helt enkelt att leverera så snabbt som vi gärna ville.
Då drabbas du som kund av längre leveranstider och det är inte tillräckligt bra.
Vi jobbar hela tiden på för att få korta leveranstider, men ibland lyckas det inte.
Hur som helst, är du alltid välkommen åter om det är annat, du funderar på eller behöver hjälp med.

Bra feedback

Bra feedback
Fick vänta ett bra tag på leveransen som då berodde på er leverantör men ni gav bra återkoppling fram tills jag fick produkten

12 de abril de 2024

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Beställde varan 231015

Beställde varan 231015. Varan ankommer 240405. Hade faktiskt glömt allt om den. Visst, det kom en uppdatering i februari 2024, så lite påmind blev jag. Kan förstå att varor från Kina lider av fördröjningar, men varan borde från början inte ha varit att finna på hemsidan utan notat om att den inte fanns på lager. Varan i sig nu jag fått den, är förmodligen ok, inget speciellt, bortsett från att den inte längre liknar den vara jag beställde. Enda metalliska delen har nu en annan form, hade sidan visat hur den nu ser ut, hade jag inte beställt den.

5 de abril de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för kommentaren här på Trustpilot.

Det är vanligtvis så att vi faktiskt skriver antingen "varan finns på centrallager" eller "leveranstid okänd".

När det är "okänd", är det för att varken vi eller leverantören har varan i lager.

Då är leveranstiden inte känd för oss förän vi får ordererkännandet från leverantör. Då framkommer det en förväntad leveranstid som vi ger vidare til kund.

När vi inte har någon bild av vilken produkt, du talar om, kan det vara svårt att svara på varför utseendet har ändrats. I bland händer det att en leverantör ändrar på vissa delar i en produkt och andra gånger har man bytt hela produktet med en ny och bättre variant.

Vi får i alla fall hoppas du fått en produkt som du ändå kommer att bli nöjd med. I motsatt fall, är du alltid välkommen att ta kontakt på ett mail direkt till oss.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde lyftstroppar men efter…

Beställde lyftstroppar men efter 3veckor så hade det inte kommit något.
Jag sa då upp ordern.
Riktigt dåligt skött att inte kunna leverera det dom säljer.
Nu blev jag tvungen att lösa det akut.
Lovar mer än dom klarar av att lösa.

23 de marzo de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för din kommentar här på Trustpilot.
Vi är ledsen att se att du inte är nöjd med att ha handlat hos Globaltools.

Vi håller med dig om att det är jobbigt att vänta så länge på varor man kanske behövde inom några få dagar.

Här händer det ibland att leverantörer får en produkt i restorder, vilket försenar leveranser till kunder.

Vanligtvis tar vi en telefon eller ett mail til våra kunder och talar om att varan antingen kommer att bli försenad, är i restorder hos leverantören eller om en produkt har utgått från sortiment.

När vår leverantör inte kan leverera, drabbas båda du och vi samtidigt och därmed tycker du -helt naturligt- att vi inte är bättre än den ena stjärnan.

Även om du inte tycker det kommer att bli aktuelt, är du alltid välkommen åter -och förhoppningsvis kan vi få chans att visa att vi inte lovar något utan att hålla det.

Ingen vara kom

22 de febrero de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för din kommentar, även om vi har informerat dig om status på just din beställning.
Vi gör allt vi kan för att hitta reda på hur det har sig att din beställning inte kom fram och detta fick du också meddelande om tidigare.
Vi förstår att det inte är särskilld trevligt att vänta på sina varor och att dessa antingen försenas eller försvinner.
Det är därför vi gjorde en efterlysning hos fraktbolaget då de har paketet på någon terminal någon stans.
Just nu är processen med att leta upp ditt paket på gång.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utbud av maskiner samt bra…

Bra utbud av maskiner samt bra bemötande av kundtjänst tyvärr så finns det så himla mycket saker som jag skulle vilja ha men det kostar ju pengar jag är sjukpensionär så jag får köpa lite grejer då och då. Mvh ari Mäkinen målilla.

25 de enero de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det jag behövde till bra pris och smidig "totalupplevelse"

Första gången som kund och allt gick som förväntat.

Vad mer kan man begära?

1 de febrero de 2024

Respuesta de Globaltools.se

Tack för din positiva kommentar.
Alltid trevligt när det man gör, lyckas och när du i det här fallet är nöjd med vår service.
Hur som helst, är du alltid välkommen åter!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket snabb hantering och värmaren…

Mycket snabb hantering och värmaren jätte bra men det skickades med en regulator för danska gasol flaskor och på paketet fanns olika varianter så jag förstår inte varför dom skickade en dansk värmare till Sverige. Annars väldigt nöjd

22 de enero de 2024

Tack för din feedback

God oplevelse

Nemt at handle og betale. Det kneb lidt med at overholde leveringstiden på 2-4 dage, både fra Globaltools og især fra Bring. 2 gange fik jeg annonceret en leveringstid mellem 8 og 10 uden at der kom noget, men endelig efter 3 annoncering blev den leveret. Bestilt d. 24-11 og leveret den 1-12. Ellers ingen problemer.

24 de noviembre de 2023

Respuesta de Globaltools.se

Tak for din tilbagemelding. Tiden omkring Black friday er en travl periode - specielt for fragtfirmaerne. Håber du vil forsøge igen - så er jeg sikker på at det vil være en mere strømlinet oplevelse

Snabbt och bra

Snabbt och bra. Inget att anmärka på

17 de noviembre de 2023

Långa leveranstider

Jag beställde en slipmaskin med utlovad leveranstid, 3-9 arbetsdagar. Jag fick vänta 31 arbetsdagar på produkten....
Globaltools återkopplade aldrig och meddelade att det är längre leveranstid än förväntat.
När jag frågade om leveranstid fick jag till svar att min slipmaskin inte är en lagervara, därför lång leveranstid.
Globaltools borde kanske skriva rätt leveranstid på sina produkter.

8 de noviembre de 2023

Respuesta de Globaltools.se

Tack för din kommentar här på Trustpilot.

Efter vårt telefonsamtal just nu, kan vi säga att vi förstår varför du blev besviken på leveranstiden.

Vi hoppas du fick en lagom förklaring på hur detta med den förväntade leveranstiden av och till hänger i hop med den verkliga leveranstiden, som tyvärr i det här fallet inte har gett dig anledning till annat än den ena stjärnan.

Dock uppskattar vi alla kommentarer, som kan hjälpa oss bli bättre på vissa saker i vårt dagliga arbete.

Vi hoppas att få möjligheten att visa dig att vi är mycket bättre än den upplevelsen, du fick den här gången.

Du är alltid välkommen åter!

8 consejos para escribir buenas reseñas.